واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

تأکید وزیر ارتباطات بر هوشمندسازی زیرساخت‌های حقوقی کشور

  • کد خبر: ۳۱۵۵۷۰
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۴
تأکید وزیر ارتباطات بر هوشمندسازی زیرساخت‌های حقوقی کشور
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: هوشمندسازی زیرساخت‌های حقوقی کشور از الزاماتی است که باید با همکاری همه بخش‌ها به‌سرعت عملیاتی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، اولین جلسه بررسی دستورالعمل نحوه فعالیت دفاتر کارگزاران فنی و مهندسی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برگزار شد.

ستار هاشمی در این جلسه که عبدالملکی معاون قوانین مجلس شورای اسلامی و رودگر مدیرکل حقوقی قوه قضاییه، حضور داشتند با بیان اینکه هوشمندسازی زیرساخت‌های حقوقی از الزاماتی است که باید به سرعت عملیاتی شود گفت: اجرای قانون حدنگاری در کشور الگوی بزرگی برای تعمیم در سایر بخش‌ها است و ما در وزارت ارتباطات با همین الگو برنامه‌های هوشمندسازی را مبتنی بر هر شهروند یک شناسه خدماتی در دستور کار قرار داده‌ایم.

وی افزود: قانون حدنگاری (کاداستر) به عنوان یک قانون جامع و همچنین قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول نیازمند زیرساخت‌های فنی و حقوقی متعدد و همچنین نهاد‌های اجرایی است و راه‌اندازی کارگزاری‌های فنی و مهندسی برای همین هدف است.

با توجه به بند پ ماده ۱۱۴ برنامه هفتم توسعه و همچنین ماده ۱۰ قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول مقرر شده سازمان ثبت، دفاتر کارگزاران فنی و مهندسی را راه اندازی کند؛ که دستورالعمل تشکیل این دفاتر تهیه و در انتظار تأیید و ابلاغ از سوی ریاست قوه قضاییه است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->