فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله نتانیاهو ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توییت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد عراقچی پس از دیدار با نبیه بری: لبنان می‌تواند برای بازسازی، روی ایران حساب باز کند
سرخط خبرها

پزشکیان: ایران برای تمام سلایق، باور‌ها و اقوام است

  • کد خبر: ۳۱۵۸۶۴
  • ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
پزشکیان: ایران برای تمام سلایق، باور‌ها و اقوام است
رئیس‌جمهور کشورمان با حضور در هجدهمین نمایشگاه گردشگری تهران گفت: تلاش می‌کنیم ایران را به جایگاهی که باید باشد، برسانیم. ایران برای همه سلایق، باور‌ها و اقوام است.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان صبح امروز در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران، تاکید کرد: تلاش می‌کنیم ایران را به جایگاهی که باید باشد، برسانیم. ایران برای همه سلایق، باور‌ها و اقوام است.

وی ادامه داد: نمایشگاهی که برگزار می‌شود برای انتقال تجربیات و دستاورده و تبادل فرهنگ‌ها و خوبی‌ها است. در قرآن آمده است که در زمین سیر کنید. کسانی که سیر می‌کنند، رشد و توسعه پیدا می‌کند. ما دنبال رونق اقتصاد گردشگری هستیم. شعار امسال سازمان ملل صلح و امنیت جهانی است. صلح و امنیت جهانی با ارتباط، دوستی و صمیمیت امکان پذیر است. صلح و امنیت با تجاوز، قتل، کشتار، اخراج و تبعیض فراهم نمی‌شود. باید بستر ارتباطات انسان‌ها را فراهم کنیم.

رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: اگر برویم و بیایند، ذهنیت‌ها نسبت به ایران تغییر می‌کند. حرف‌هایی نسبت به ایران می‌زنند که من شرمم می‌آید بیان کنم. خارج از کشور رفته‌ام ولی ایران و مردم ایران جور دیگری هستند. ایران مردم مهمان‌نوازی دارد. کسانی که گذشته خود را نمی‌شناسند، بی‌هویت هستند و نمی‌توانند برای آینده نقشه بکشند. در جای جای ایران تمدن، هنر و فرهنگ وجود دارد. بدانیم کجا بوده‌ایم، کجا هستیم و کجا می‌خواهیم برویم.

پزشکیان افزود: با دلی مالامال از صمیمت از کسانی که به ایران می‌آیند استقبال می‌کنیم تا متوجه شوند تبلیغات رسانه‌ها علیه ایران، زمین تا آسمان با آنچه واقعیت دارد، تفاوت دارد. آمادگی توسعه بستر گردشگری و رفع موانع در این زمینه را داریم. آماده پذیرش مهمانان در همه زمینه‌های سیاسی، گردشگری، علمی، تجاری و سایر زمینه‌ها را داریم.

وی در ادامه گفت: انسان‌ها با هم برابرند و خون هیچ کسی رنگین‌تر از سایرین نیست و هیچ قومی بر دیگری برتری ندارد. برتری با صداقت، علم و دانایی و انسانیت است. با کشتن و قتل و عام انسان به جایی نمی‌رسد. حیف نیست از مواهب خدادادی استفاده نکنیم؟ باید از فرصت استفاده کرده و با هم مهربان باشیم و از لذت‌های طبیعی و ساخت دست انسان بهره برده و لذت ببریم. حیف نیست با هم بجنگیم و مردم را از سرزمین خود بیرون کنیم؟ یک عده که انسان‌ها را بمباران می‌کنند، ادعای حقوق بشر می‌کنند. مردم غزه و زنان و کودکان و مراکز غیرنظامی را بمباران می‌کنند و می‌گویند با تروریسم مبارزه می‌کنیم؟ می‌گویند دنبال امنیت در منطقه هستیم. شما دست از کشتار بردارید، در منطقه امنیت ایجاد می‌شود. ما دنبال جنگ نیستیم. با همسایگان خود برادر هستیم و با دنیا از در گفت‌و‌گو و صلح درآمدیم، ولی کسی که قلدری کرده و تسلیحات کشتار جمعی آماده می‌کند، جنگ و خون ریزی به راه می‌اندازد نه ما.

رئیس‌جمهور در پایان گفت: می‌خواهیم با همه برادرانمان در صلح و آرامش زندگی کنیم. ما ارتباطات را با همسایگان صمیمی‌تر ادامه می‌دهیم. باید سرزمینی بسازیم که انسان‌ها در صلح و آرامش در کنار هم زندگی کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->