نرخ تورم در مرداد ۱۴۰۴ در خراسان رضوی به ۴۲.۱ درصد رسید مدیرعامل توانیر: صادرات برق تقریبا به صفر رسید تناقض برنامه هفتم توسعه | خودکفایی ۹۰ درصدی در تولید گوشت قرمز همزمان با کاهش مصرف آب قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۶ شهریور ۱۴۰۴) | رشد قیمت‌ها تا ۹۵ میلیون تومان افزایش شدید قیمت خودرو‌های داخلی به دنبال رشد قیمت دلار (۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول جزئیات پیش‌فروش یک میلیون سکه طلا در (۱۷ شهریور ۱۴۰۴) امروز صورت گرفت: افتتاح ۱۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ۸ استان تعداد بانک‌های دارای کفایت سرمایه مثبت به ۲۳ بانک رسید پیش بینی قیمت دلار تا پایان ۱۴۰۴ | افزایش نرخ دلار به دلیل رشد نقدینگی و ریسک‌های سیاسی فروش نان کنجدی در مشهد ممنوع می‌شود؟ متقاضیان نهضت ملی مسکن ۱۷۰ همت واریز کردند طلای جهانی ثابت ماند (۶ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ شهریور ۱۴۰۴) | دلار ۱۰۱ هزار تومان را هم رد کرد کمک ۱۳۰۰ مگاواتی برق خراسان رضوی به سایر استان‌ها افزایش قیمت گوشت در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | افت قیمت دام زنده تولید برق خورشیدی در ایران رکورد شکست تعداد خارج‌نشینان یارانه‌بگیر ۹۰۰ هزار نفر است | خارج‌نشینان باید از فهرست یارانه‌بگیران حذف شوند؟ نرخ دلار در مشهد ۱۰۰ هزار تومان را به خود دید (۶ شهریور ۱۴۰۴) نرخ طلا با دلار ۱۰۰ هزار تومانی در مشهد به چه عددی رسید؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی چالش های حوزه واردات با حضور واردکنندگان خراسان رضوی | ارز چندنرخی؛ دروازه رانت و فساد قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۶ شهریور ۱۴۰۴) | پیاز کیلویی ۱۰ هزار تومان تولید روزانه بنزین در مسیر صعود | رشد ۵ میلیون لیتری بنزین همزمان با هفته دولت ۲۵ هزار مشترک برق خراسان رضوی کنترل‌پذیر شدند چقدر از درآمد تهرانی‌ها صرف مسکن می‌شود؟ جزئیات توزیع برنج دولتی از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ قدرت خرید مردم در مرداد ۱۴۰۴ نسبت به سال گذشته ۴۲.۴ درصد کاهش یافت جهش کاذب دلار به بالای ۱۰۰ هزار تومان | کارشناسان اقتصادی: منشأ روانی دارد و واقعی نیست پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۶ شهریور ۱۴۰۴ | دلار در مرز کانال ۹۹ هزار تومان قرار گرفت سکه ۶ میلیون ارزان‌تر از قیمت بازار در مرکز مبادله حراج شد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رتبه دوم خراسان رضوی در تعداد شرکت‌های صنایع خلاق

  • کد خبر: ۳۱۵۹۸۰
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۰
رتبه دوم خراسان رضوی در تعداد شرکت‌های صنایع خلاق
رئیس پارک علم و فناوری خراسان گفت: ما ۸۳ شرکت صنایع خلاق در استان داریم و بعد از تهران دارای رتبه دوم هستیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، علی اسماعیلی، امروز ۲۴ بهمن‌ ۱۴۰۳، در رویداد ملی تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی که در پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: این رویداد گردهمایی ملی مدیران فعال در حوزه صنایع خلاق در کل کشور بوده و هدف اصلی رویداد این است که تلنگری در کشور ایجاد شود تا بدانیم صنایع خلاق در دنیا مسیر جدیدی را باز کرده و سهمی از GDP می‌گیرد که ما نباید از آن عقب بمانیم.

وی افزود: در این همایش از ۵۹ پارک کشور، وزارت علوم، معاونت علمی و ۳۰ شرکت حوزه خلاق استان حضور دارند. همایش را با این ذهنیت ایجاد کردیم که نیاز به خانه‌تکانی و تلنگر داریم تا سهم خود را از بازار بگیریم.

اسماعیلی با بیان اینکه ارزش اقتصادی صنایع خلاق در جهان ۳.۱ درصد از GDP است، عنوان کرد: براین‌اساس باید به این حوزه توجه ویژه داشته باشیم. سهم صنایع خلاق از صادرات جهانی، ۲۱ درصد بوده و بیش از ۶۰ میلیون شغل ایجاد شده است. همچنین تا سال ۲۰۳۰ بازار این صنایع به ۴ تریلیون دلار می‌رسد.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان ادامه داد: امروز اهدافی را در این رویداد تعیین می‌کنیم تا در ۶ سال آینده دور هم جمع شویم و بررسی کنیم که چقدر سهم بازار را در کشور به این سمت بردیم. حوزه‌های پررشد در صنایع خلاق شامل بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی، واقعیت‌افزوده، هوش مصنوعی و اقتصاد دیجیتال و پلتفرم‌های خلاق هستند.

وی بیان کرد: بخش زیادی از شرکت‌های ما در استان شامل ۲۴ شرکت در حوزه یادگیری، فناوری و آموزشی، ۱۵ شرکت در حوزه صنایع دیداری و شنیداری، ۱۱ شرکت در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی، ۵ شرکت در حوزه بازی‌های رایانه‌ای و موبایلی، ۴ شرکت در حوزه واقعیت‌افزوده و یک شرکت در حوزه مد و پوشاک فعال هستند. تعداد نیرو‌های ۵۰ درصد شرکت‌ها بین یک تا ۵ نفر هستند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه در استان طی سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به حوزه صنایع خلاق شده است، تصریح کرد: خراسان رضوی در حوزه آموزشی و محتوای رسانه‌ای شرکت‌های خوبی دارد، اما در زمینه بازی‌های ویدئویی، واقعیت‌افزوده و مد و لباس، به توسعه بیشتری نیاز داریم. از حوزه هوش مصنوعی نتوانستیم به شکل گسترده استفاده کنیم.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان اضافه کرد: برنامه داریم با ارکان مختلف زیست‌بوم صنایع خلاق ارتباط تنگاتنگی داشته باشیم. باید از ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی نیز استفاده کنیم. باید به اقوام و خرده‌فرهنگ‌ها دقت بیشتری کنیم. شبکه‌سازی و هم‌افزایی بین ارکان فعال در این عرصه بسیار مهم است. ما همچنین باید در بازار‌های جدید فعال باشیم. استفاده از ظرفیت صنایع خلاق در خلق ارزش برای سایر عرصه‌ها، از دیگراقدامات ماست.

وی ادامه داد: ما ۸۳ شرکت صنایع خلاق در استان داریم و بعد از تهران، دارای رتبه دوم هستیم. برای توسعه این شرکت‌ها بررسی کردیم تا ببینیم روند جهانی به کدام سمت می‌رود که براساس آن با هم‌افزایی با پارک‌ها و ظرفیت‌های استانی در آن مسیر حرکت کنیم. تلفیق موضوعات نوظهور با سنتی می‌تواند اثرگذار باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->