تصویب برنامه جامع توسعه خراسان رضوی تا سه ماه دیگر| کمتر از ۱۸ روز تا میزبانی مشهد از مجمع مجالس آسیایی (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) ردّپای فساد در افزایش قیمت لبنیات بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بانک‌ها از شهریور ۱۴۰۴، بدون کدپستی معتبر، خدمت ارائه نمی‌دهند بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش شدید قیمت‌ها علت عرضه نان بالاتر از نرخ مصوب چیست؟ فعالیت ۶۵ گروه ثابت و ۱۰۰ گروه سیار دامپزشکی خراسان رضوی در ایام عید قربان ۱۴۰۴ نامه رئیس کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران فضای مبهم در بورس | رشد نزدیک به ۱۴ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز موبایل‌های پرفروش در بازار مشهد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | ممنوعیت‌های واردات تلفن همراه برداشته شده است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | رشد دلار به کانال ۸۳ هزار تومان کمیسیون اصل نود پیگیر تسریع در واگذاری زمین به مردم | اجرای برنامه هفتم و قانون جوانی جمعیت در واگذاری زمین باید جدی‌تر پیگیری شود هشدار به مشترکان پرمصرف برق: صدور قبض ۲ بار در ماه قیمت مرغ در خرده‌فروشی‌ها به کیلویی ۱۰۵ هزارتومان رسید تداوم اجرای طرح کالابرگ ضرورتی انکارناپذیر برای حمایت از دهک‌های پایین صعود طلا در مشهد به کانال جدید (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) حداقل درآمد برای حذف یارانه نقدی چقدر است؟ هزار و ۲۵۰ تن مرغ گوشتی از تولیدکنندگان خراسان رضوی به صورت حمایتی خریداری شد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) چرا مشهد با افت فشار آب مواجه شده است؟ کدام کارگران قرارداد دائم می‌شوند؟ قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد کامیون‌داران خراسان رضوی: اجازه نخواهیم داد از ناحیه حمل و نقل جاده‌ای به ایران آسیبی برسد میوه امروز در تره‌بار مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) توقف ۵ساعته پرواز‌های فرودگاه مهرآباد در چهاردهم خرداد ۱۴۰۴ + علت اطلاعیه بانک مرکزی درباره وضعیت بانک آینده قیمت‌ها در بازار طلا و سکه همچنان نزولی است (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) واگذاری ۵۹ هزار زمین به خانوار‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر
سرخط خبرها

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۱۵۹۹۱
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری: ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند
معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تهران و خراسان رضوی بیشترین واحد‌های خلاق را در کشور دارند و بیشترین بازار اقتصادی کشور در این دو استان متمرکز شده که باید بازار‌های منطقه‌ای را در این دو استان تقویت کنیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدنبی شهیکی امروز، ۲۴ بهمن‌ ۱۴۰۳، در رویداد ملی تخصصی صنایع خلاق و فرهنگی که در پارک علم و فناوری خراسان برگزار شد، اظهار کرد: این نشست تخصصی دوروزه در حوزه صنایع خلاق و فرهنگی برگزار می‌شود که ۵۹ پارک علم و فناوری کشور در آن حضور دارند.

وی افزود: در این رویداد، به بخش‌هایی که می‌توانند به توسعه فناوری و صنایع خلاق در کشور کمک کنند، توجه شده و بحث خدمات پشتیبان متنوع در پارک‌ها، نهادسازی و آینده صنایع خلاق در کشور از دیگر موضوعات است.

شهیکی ادامه داد: سعی می‌کنیم در این نشست وضعیت پارک‌های علمی و فناوری را بررسی کنیم تا بتوانیم آن‌ها را توسعه دهیم که بازار تجاری خوبی شکل بگیرد. در شرایط فعلی، با موج نوین فناوری روبه‌رو هستیم که ظرفیت جدیدی را برای کشور ایجاد می‌کند.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه در پارک‌های علم و فناوری عرصه‌های مختلفی از فعالیت‌ها را داریم، عنوان کرد: موج نوینی از فناوری را شاهد هستیم که عرصه‌ای آینده‌ساز و فرصت‌ساز برای کشور است. حوزه‌هایی مانند هوش مصنوعی، کوانتوم، زیست مولد و سایر حوزه‌ها می‌توانند فرصت‌هایی طلایی را برای توسعه کشور ایجاد کنند.

وی بیان کرد: یکی از گنجینه‌ها به عنوان دارایی فرهنگی کشور توجه به پارک‌هاست که این‌ها باید به سمت اقتصاد هایتک سوق پیدا کنند. حوزه صنایع خلاق یکی از بخش‌هایی است که در پارک‌های علم و فناوری جزو اولویت‌های این معاونت قرار دارد. در دنیا بازاری را در حوزه خدمات خلاق و تولید صنایع خلاق شاهد هستیم.

شهیکی با اشاره به اینکه ۱۰ درصد شرکت‌ها و واحد‌های فناور پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع خلاق فعالیت می‌کنند، تصریح کرد: باید بتوانیم اندازه، مقیاس، نوع فعالیت و اندازه بازار این حوزه را بزرگ‌تر کنیم تا عرصه تجاری جدیدی را در بدنه پارک‌ها فراهم نماییم. تهران و خراسان رضوی بیشترین واحد‌های خلاق را در کشور دارند و بیشترین بازار اقتصادی کشور در این دو استان متمرکز شده است. باید بازار‌های منطقه‌ای را در این دو استان تقویت کنیم.

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری خاطرنشان کرد: بیشترین فعالیت پارک‌های علم و فناوری در حوزه صنایع دستی، یادگیری، خدمات زیرساخت و حوزه‌های نوین کسب‌وکار است و بازی‌های رایانه‌ای، مد و پوشاک، واقعیت‌افزوده، نوآوری اجتماعی و هنر‌های تجسمی نیاز به گسترش دارند. بیشترین رشد جذب و پذیرش واحد‌ها در سه سال اخیر بوده است.

وی اضافه کرد: یکی از برنامه‌هایی که در حوزه فناوری نوظهور دنبال می‌کنیم، ایجاد یک خط اعتباری ویژه برای هشت پارک است که بخشی اختصاص پیدا کرده تا هشت الگوی موفق را در گام اول شکل دهیم. حوزه شبکه‌سازی، توسعه بازار، خدمات پشتیبانی و جذب سرمایه‌گذار جزو مواردی است که در آن‌ها برنامه مشخصی را دنبال می‌کنیم. باید فرصتی ایجاد شود که صنایع خلاق به صورت یک شبکه مؤثر نقش پررنگ‌تری را در بدنه پارک‌ها ایفا کنند.

شهیکی گفت: بخش قابل‌توجهی از فعالیت پارک‌ها مرتبط با اقتصاد هایتک بوده و حوزه صنایع خلاق در ۴۰ درصد پارک‌ها پررنگ است. هدف ما این است که نقش پارک‌ها جامع‌تر شود و هم در حوزه مزیت‌های نسبی صنایع خلاق و هم فناوری‌های نوین، ورود جدی‌تری داشته باشیم. برای صادرات این واحد‌ها سه فن‌بازار تخصصی را در بخش صنایع خلاق و فرهنگی در این رویداد برنامه‌ریزی می‌کنیم تا صادرات این عرصه را ارتقا ببخشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->