هشدار عضو شورای شهر مشهد نسبت به تصرفات در ارتفاعات جنوبی به نفع افرادی خاص سرویس‌دهی رایگان مترو مشهد در شب‌های قدر رمضان ۱۴۰۳ برگزاری مراسم شب‌های قدر در جوار گلزارشهدای بهشت‌رضا(ع) افتتاح خط ۳ متروی مشهد در دهه کرامت باحضور رئیس جمهور | مشهدالرضا (ع)، آماده میزبانی باشکوه از زائران و مسافران نوروز ۱۴۰۴ است تزریق کود و مواد مغذی با استفاده از دستگاه بیولیفت به بستر ۴۰ هزار اصله درخت در مشهد گلکاری نوروزی مشهد، تلفیق هنر و طبیعت با ۱۵۰ طرح خلاقانه جدید برپایی ۲۷۰۰ میز افطاری ساده در مشهد با مشارکت ۲۵۰ تشکل مردمی در نیمه اول ماه رمضان ۱۴۰۳ آلودگی هوای مشهد برای ششمین روز متوالی (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روز دوم بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری مشهد (۲۷ اسفند ۱۴۰۳) حاجی‌بگلو: بودجه ۷۲ همتی شهرداری مشهد با تأکید بر توسعه متوازن شهری به تصویب رسید طهوریان عسکری: بودجه شهرداری مشهد در سال آینده ۱۶ همت افزایش پیدا کرد سرویس دهی رایگان ۱۱۰۰ دستگاه اتوبوس در مسیرهای منتهی به حرم مطهر رضوی در شب‌های قدر نصب ۱۱۰۰ المان بهاری در مشهد پاسخ گویی معاون فرهنگی شهردار مشهد از طریق مرکز ارتباط مردمی ۱۳۷ | از جام رمضان تا جشنواره نورنمای میدان شهدا پیگیری ملی برای رفع مشکل ون تاکسی های مشهد پربارترین دوران شورای شهر مشهد در رسیدگی به حاشیه شهر برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای زائران و گردشگران در بهار ۱۴۰۴ تمهیدات اورژانس مشهد برای چهارشنبه سوری | آماده باش ۷۵ پایگاه اورژانس پیش بیمارستانی ثبت تخلفات راهنمایی و رانندگی با دوربین‌های سیار در ایام نوروز ۱۴۰۴ در مشهد
سرخط خبرها

شهردار مشهد: معراج شهدا کار بسیار فاخری در حوزه ایثار و شهادت خواهد بود+ویدئو

  • کد خبر: ۳۱۶۱۱۲
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۶
شهردار مشهد: معراج شهدا کار بسیار فاخری در حوزه ایثار و شهادت خواهد بود+ویدئو
شهردار مشهد مقدس گفت: مکان معراج شهدا سال‌ها رها بود، اما تصمیم گرفته شد به یک مجموعه فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت تبدیل شود که کار بسیار فاخری خواهد بود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۲۴ بهمن‌ ۱۴۰۳، در حاشیه بازدید از پروژه‌های فرهنگی شهرداری مشهد اظهار کرد: امروز از برخی پروژه‌‌های عمرانی حوزه معاونت فرهنگی که در مناطق مختلف در حال اجراست، بازدید کردیم که جزو ۴۶ پروژه اصلی و مهم شهر و مدیریت شهری هستند که پیگیری می‌کنیم تا قبل از پایان دوره مدیریت شهری، به پایان برسند.

وی بیان کرد: یکی از این پروژه‌ها مجموعه سالن‌های ورزش‌های توپی بانوان بوده که مکمل بوستان شهربانو وکیل‌آباد است. این پروژه پیشرفت مناسبی داشته، هرچند تأخیر دارد، اما فاز یک آن در خردادماه سال آینده و کل این مجموعه حداکثر تابستان سال آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

قلندرشریف افزود: نه‌تنها در شهرداری، بلکه در حوزه سالن‌های ورزشی زیرمجموعه اداره کل ورزش و جوانان استان نیز سالن اختصاصی بانوان نداریم، اما در این مجموعه دو سالن بزرگ اختصاصی بانوان و مجموعه‌های مکمل دیگر وجود دارد که می‌تواند ۱۲، ۱۳ ورزش مختلف را پوشش دهد.

شهردار مشهد با بیان اینکه پروژه بعدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری است، عنوان کرد: این پروژه در الهیه در حال انجام است و روند مناسبی دارد که تا چند ماه دیگر به بهره‌برداری خواهد رسید. هتلی در این مجموعه وجود دارد که در مرحله طراحی است و با مشارکت بخش خصوصی انجام خواهد شد. بخش آبی مجموعه نیز به‌زودی عملیاتی و کلنگ‌زنی می‌شود. در این کمپ، زمین‌های ورزشی استاندارد روباز در رشته‌های مختلف وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین پروژه‌های حوزه فرهنگی شهرداری مشهد مجموعه فرهنگی موزه شهدا و در واقع معراج شهداست، تصریح کرد: ملک این مجموعه باوجود سختی‌ها توسط شهرداری مشهد تملک شد و یکی از خاطره‌انگیزترین مجموعه‌هایی است که در حوزه ایثار و شهادت در مشهد وجود دارد؛ زیرا پیکر تمام شهدای خراسان بزرگ به این محل منتقل می‌شد و در واقع ورودی شهدا به مشهد بود.

قلندرشریف ادامه داد: ما در مدیریت شهری تکلیف دانستیم که این محل را به عنوان یک مجموعه فرهنگی فاخر در حوزه ایثار و شهادت برای نسل آینده طوری طراحی کنیم که با مراجعه با این محل تجربه خوبی در رابطه با ایثار و شهادت داشته باشند و بتوانند آن فضا را تجسم کنند.

شهردار مشهد اضافه کرد: این مکان سال‌ها رها بود، اما تصمیم گرفته شد به یک مجموعه فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت تبدیل شود که کار بسیار فاخری خواهد بود. متراژ این فضا تغییر نکرده، اما مجموعه بسیار خوبی خواهد بود و در آینده بازدیدکننده بسیار زیادی خواهد شد. در این محل، کتابخانه کاملی در رابطه با شهدا ایجاد خواهد شد، آمفی‌تئاتر دارد و سالن اصلی محل حضور شهدا به همان سبک خاص خود البته با مقاوم‌سازی حفظ خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: به‌زودی شاهد بهره‌برداری از این موزه خواهیم بود. سال آینده سال مهمی برای مشهد و خراسان رضوی خواهد بود، کنگره عظیم بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی و سرداران شهید استان را در مشهد خواهیم داشت که این مجموعه هدیه‌ای از مدیریت شهری به شهدا و خانواده شهدا و ایثارگران خواهد بود و قبل از کنگره اهدا خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->