سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

فشار نزولی مضاعف بر بازار طلا و سکه | موج جدیدی از اصلاح قیمتی در راه است؟ (۲۵ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۶۲۰۰
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
فشار نزولی مضاعف بر بازار طلا و سکه | موج جدیدی از اصلاح قیمتی در راه است؟ (۲۵ بهمن ۱۴۰۳)
کاهش قیمت طلای جهانی و افت هزار تومانی نرخ دلار، فشار نزولی مضاعفی بر بازار طلا و سکه وارد کرده است. آیا طلا و سکه در معاملات امروز به سطوح حمایتی خود پایبند خواهند ماند یا موج جدیدی از اصلاح قیمتی در راه است؟

به گزارش شهرآرانیوز، بازار طلا و سکه در حالی آخرین روز معاملاتی هفته را آغاز خواهد کرد که قیمت طلا و سکه معاملات روز چهارشنبه را با نوسانات نامنظم و حرکات متناقض آغاز کردند و همزمان با کاهش قیمت طلای جهانی و دلار در بازار داخلی، قیمت سکه و طلای آبشده کاهشی شد.

با این حال، قیمت طلای جهانی روز گذشته در محدوده ۲۸۸۹ دلار بازگشایی کرد و در یک محدوده ثابت بین این محدوده تا مرز ۲۸۹۴ دلار در معامله بود و عصر روز گذشته با کاهش، تا محدوده ۲۸۷۱ دلار نزولی شد و در ادامه با تغییر روند صعودی شد و به کانال ۲۹۰۰ دلار راه پیدا کرد. قیمت طلا در زمان نگارش این گزارش به ۲۹۱۹ دلار رسیده است.

قیمت طلای آبشده هم معاملات روز چهارشنبه را با قیمت ۲۷ میلیون و ۸۹۵ هزار تومان آغاز کرد و با روندی نزولی تا محدوده ۲۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان پایین آمد و در پایان معاملات با تغییر روند و افزایش، به قیمت بازگشایی بازگشت. براساس بررسی اقتصادنیوز، حباب طلای آبشده نیز در محدوده ۴۸ هزار تومان قرار گرفت که کمترین میزان از پنجمین روز آذر ۱۴۰۳ است.

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار هم روز گذشته به سطح ۶ میلیون و ۴۲۹ هزار تومان رسید. تحلیلگران فنی معتقدند طلای ۱۸ عیار که به‌عنوان شاخص حرکت بازار داخلی شناخته می‌شود، در محدوده ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تثبیت شده و در صورت تقویت تقاضا، می‌تواند تا محدوده ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان پیشروی کند.

از سوی دیگر، سکه امامی معاملات را با قیمت ۷۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان آغاز کرد و دو کانال از دست داد و تا ناحیه ۷۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان عقب‌نشینی کرد. قیمت سکه امامی در نهایت یک کانال بالا رفت و با ۷۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به کار خود پایان داد. همچنین حباب سکه امامی افت ۴ درصدی داشت و ۱۹ درصد و معادل ۱۱ میلیون و ۴۵۳ هزار تومان محاسبه شد.

نیم‌سکه هم به سطح ۴۰ میلیون تومان رسید و ربع‌سکه هم ۲۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله شد. قیمت سکه گرمی هم در سطح ۱۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان باقی ماند.

همچنین خبر عرضه یک میلیون سکه به عقیده فعالان بازار، نقش مهمی در کاهش حباب سکه و در نتیجه آن عقبگرد قیمت‌ها داشته است. معامله‌گران بازار طلا بر این باورند که سرمایه‌های سرگردان به سمت این حراج هدایت شده‌اند.

با این همه، براساس پیگیری اقتصادنیوز، تحلیل‌گران تکنیکال معتقدند طلای جهانی با مقاومت کلیدی در سطح ۲۹۳۹ دلار روبه‌رو است که رکورد تاریخی برای این فلز گرانبها محسوب می‌شود و در صورتی که این سطح شکسته شود، احتمال رشد قیمت تا سقف تاریخی ۳۰۰۰ دلار تقویت خواهد شد.

از سوی دیگر، حمایت اصلی طلا در ۲۹۰۰ دلار قرار دارد و شکست این سطح می‌تواند قیمت را به محدوده ۲۸۸۹ دلار برساند. این تحلیل‌ها نشان می‌دهد طلا در شرایط فعلی در نقطه حساسی قرار دارد و تصمیمات سرمایه‌گذاران نقش مهمی در تعیین روند آینده ایفا می‌کند.

معامله‌گران معتقدند قیمت طلای آبشده به محدوده حمایتی ۲۷ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسیده است و در صورت حفظ این سطح، احتمال بازگشت قیمت‌ها به مقاومت ۲۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان وجود دارد. در مقابل، افت قیمت تا مرز ۲۶ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان پیش‌بینی می‌شود.

این در حالی است که تحلیل‌گران تکنیکال معتقدند سکه امامی در محدوده حمایتی ۷۲ میلیون تومان قرار دارد و در صورت حفظ این سطح، امکان بازگشت قیمت به کانال ۷۳ میلیون تومان وجود دارد. با این حال، در صورت شکست این حمایت، احتمال کاهش تا مرز ۷۱ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان هم مطرح است.

کارشناسان اقتصادی تأکید دارند تحولات سیاسی همچنان عامل اصلی تأثیرگذار بر بازار‌های مالی هستند و چه خوش‌بینانه و چه بدبینانه، می‌تواند تغییرات شدیدی در قیمت‌ها ایجاد کند.

تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند در صورت افزایش ناگهانی تقاضا، مرز‌های مقاومتی در بازار سکه و طلای آبشده شکسته شود. این روند می‌تواند باعث افزایش حباب قیمتی شود و حفظ تعادل در بازار را دشوار کند.

این گروه معتقدند در صورت حفظ سطح حمایتی فعلی دلار و عدم ورود سیگنال‌های منفی، قیمت طلا و سکه در بازار داخلی می‌تواند در محدوده‌ای با ثبات باقی بماند. با این حال، هرگونه افت بیشتر ارزش دلار یا افزایش تقاضای سفته‌بازانه می‌تواند قیمت‌ها را در بازار طلا و سکه به سمت تغییرات جدیدی سوق دهد.

برخی تحلیلگران بر این باورند که بازار به سقف انتظارات خود رسیده و اکنون در مرحله اصلاح قرار دارد. در مقابل، برخی دیگر از کارشناسان کاهش قیمت‌های اخیر را ناشی از مداخله مستقیم نهاد بازارساز برای مدیریت روند معاملات می‌دانند.

منبع: اقتصادنیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->