کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی
سرخط خبرها

ماجرای فروش نوزاد روی دیوار اینستاگرام + فیلم و عکس

  • کد خبر: ۳۱۶۳۰
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۹
  • ۲
ماجرای فروش نوزاد روی دیوار اینستاگرام + فیلم و عکس
درباره پیج‌های خرید و فروش نوزاد در اینستاگرام که گویا در آن نوزادان و کودکان خردسال خرید و فروش می‌شوند.
به گزارش شهرآرانیوز، چند روزی است اسکرین‌شات‌هایی از یک صفحه اینستاگرامی منتشر می‌شود که گویا در آن نوزادان و کودکان خردسال خرید و فروش می‌شوند. اسکرین‌شات‌ها مربوط به استوری‌های این صفحه و کامنت‌هایی است که زیر پست‌های آن رد و بدل شده‌اند.
 
کامنت‌هایی شبیه به همه کامنت‌های تبلیغی که هر روزه زیر پست‌های اینستاگرام یا در صفحه‌های کسب‌و‌کار می‌بینیم، منتها با این فرق که کالای مورد نظر نوزادان هستند، نوزادانی چند‌روزه و چند‌ماهه که گاهی شخص سفارش‌دهنده، مشخصات نوزاد دلخواهش را هم گفته است: «دختر سفید با چشم‌های درشت و رنگی سراغ داشتین اطلاع بدین لطفا!» این عکس‌ها در اینستاگرام و توئیتر منتشر شده و واکنش‌های زیادی به دنبال داشته‌اند و بسیاری از آن‌ها پلیس فتا را که قرار است حواسش به همه چیز باشد، محکوم کرده‌اند.
 
این صفحه که با نام «نوزاد و بچه واگذاری» در اینستاگرام فعالیت می‌کرد، حالا همه پست‌هایش را پاک کرده و هیچ دنبال‌کننده و دنبال‌شونده‌ای ندارد، شبیه صفحه متروکه که مدت‌هاست از بین رفته است و هیچ رفت و آمدی ندارد و به جای آن صاحب پیج، صفحه دیگری ساخته و آگهی‌های فروش را به پیج جدید منتقل کرده است.
 
با این حال هنوز صفحه‌های دیگری هستند که با نام‌های مستعار فعالیت می‌کنند. یکی از این صفحه‌ها را به‌راحتی می‌توان از کامنت‌های همین اسکرین‌شات‌ها پیدا کرد، صفحه‌ای با نام «قند و نبات» که اتفاقا ۳ استوری آخرش آگهی فروش ۳ نوزادی است که هنوز متولد نشده‌اند و اگر این صفحه هم توسط پلیس فتا بسته شود، باز هم صفحه‌های دیگر با اسم‌های مستعار دیگری به این کسب‌و‌کار خواهند پرداخت و به قول یکی از کاربران توئیتر: «تجارت خرید و فروش نوزاد بیشتر از ٣٠ ساله که در ایران انجام می‌شه، قبلا به خانوم‌ها سفارش می‌دادن و بعد از زایمان تحویل می‌داد. کل هزینه دوران زایمان تا زمان تحویل بچه به عهده سفارش‌دهنده بود که الان به‌دلیل شبکه‌هاى اجتماعى، بازى و قیمت‌ها عوض شده.» با چرخی در اینترنت می‌توان به صحت چنین ادعایی رسید که اتفاقا خیلی زود به چند خبر در این مورد می‌رسیم.
 
یکی خبر خرید و فروش نوزاد در اطراف بیمارستان‌های تهران است و دیگری انهدام یک باند خرید و فروش نوزاد در گلستان. این دو خبر تنها مربوط به بازه زمانی یک ماه گذشته است و احتمالا اخبار و گزارش‌های بیشتری از این خرید و فروش‌ها در شهر‌های مختلف وجود داشته و اگر خبری هم کار نشده است، شاید به این دلیل باشد که خبرنگار یا کاربر فعالی از آن باخبر نشده و تجارتشان به صورت زیرزمینی باقی مانده است.
 
 
تعداد بازدید : 831
 
 
دستگیری عامل فروش نوزادان در فضای مجازی

سردار حسین رحیمی در رابطه با شناسایی باند فروش نوزادان در فضای مجازی اظهار کرد: با توجه به اینکه وظیفه پلیس کنترل فضای مجازی است و پلیس فتا هم اقدامات خوبی را دراین زمینه انجام داده ما توانستیم به سرعت سرنخ‌هایی از این گروه پیدا کنیم.

وی افزود: پلیس فتای ما در گشت زنی‌هایی که در فضای مجازی داشته است به صفحاتی برمی خورد که این صفحات آگهی‌های خرید و فروش نوزاد را منتشر کرده بودند.

رئیس پلیس پایتخت گفت: با پیگیری فراوانی که انجام می‌شود و با قرار دادن طعمه‌هایی برای این افراد در نهایت طی عملیات پلیسی مأموران پلیس فتا به عوامل اصلی این پیچ برمی خورند.

سردار رحیمی گفت: در گام اول سه نفر از این افراد شناسایی و دستگیر شدند که این افراد سه نوزاد را در فضای مجازی به فروش رسانده بودند.

وی ادامه داد: دو نوزاد که به مبالغی حدود ۴۰ الی ۵۰ میلیون توسط این افراد به فروش رفته بودند شناسایی شده و یک نوزاد دیگر هنوز پیدا نشده است.

وی گفت: تعداد بسیاری از مردم با تماس‌هایی که با پلیس داشتند از این اتفاق و دیدن این آگهی‌ها ابراز نگرانی کردند و از پلیس خواستند تا به این موضوع ورود کند و به همین دلیل هم پلیس فتا در کمترین زمان ممکن این اقدامات را انجام داد.

 

ماجرای فروش نوزاد روی دیوار اینستاگرام + عکس

 

سردار رحیمی ادامه داد: فردی که دستگیر شده است دارای سابقه نیست البته اقدامات پلیس همچنان ادامه دارد تا افراد دیگری که با این آدم همدست بوده است شناسایی شود.

رئیس پلیس پایتخت در پایان گفت: این فرد ۱۰ الی ۱۵ صفحه مجازی داشته که تمامی این صفحات حقیقی (فیک نبوده است) بوده و از این طریق اقدام به فروش نوزادان می کرده است.

وی در پایان گفت: این فرد ادعا می‌کرد بعد از فروش نوزادان می‌تواند برای خانواده‌هایی که خریدار هستند شناسنامه بگیرد و نوزادان برای داشتن شناسنامه مشکلی ندارند اما این کار غیرقانونی بوده و به هیچ عنوان نه این فرد و نه فرد دیگری نمی‌تواند برای نوزادی که به این صورت خرید و فروش می‌شود شناسنامه بگیرد.

ماجرای فروش نوزاد روی دیوار اینستاگرام + عکس

 

ماجرای فروش نوزاد روی دیوار اینستاگرام + عکس

 

ماجرای فروش نوزاد روی دیوار اینستاگرام + عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۵
غیر قابل انتشار: ۹
بی کس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۹
0
1
بچه بی گناه صاحب خونواده میشه نگین پدرمادرسندگدل ماحایی زندگی میکنیم ک قانون نداره همش رشوه هس من الان مجبورم اینکاروبکنم هستن تعدادزیادی ک مث منن یباربشینین ببینین این قانون چطو باابروی من وامثال من بازی کرد وچی ب روزمون اوردم الان منم مجبورم همچین ماری بکنم
خانمی هستم در تهران۴۹ ساله
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۰۴
0
2
میخواهم یه بچه قبول کنم باید چکار کنم بهزیستی هم بهم نمیده باید به کی پناه ببرم خدا امدن زده به هر دری میزنم بسته میشه بهروم
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->