سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

کدام وزرای دولت این هفته به مجلس خواهند رفت؟

  • کد خبر: ۳۱۶۴۴۹
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
کدام وزرای دولت این هفته به مجلس خواهند رفت؟
وزرای کشور، اقتصاد، راه و شهرسازی، صمت و جهاد کشاورزی برای ارائه گزارش و پاسخ به سوالات برخی از نمایندگان در این هفته، میهمان کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی هستند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ کمیسیون‌های تخصصی مجلس شورای اسلامی از امروز شنبه (۲۷ بهمن) تا پنجشنبه (۲ اسفندماه) تشکیل جلسه می دهند و کمیسیون اصل نود قانون اساسی مجلس شورای اسلامی با دعوت از وزیر راه و شهرسازی، آخرین وضعیت واگذاری زمین جهت شروع فرایند ساخت مسکن و آخرین وضعیت تکمیل سامانه جامع املاک و اسکان در راستای اجرای ماده ۶۹مکرر قانون مالیات‌های مستقیم را بررسی خواهد کرد.

همچنین وزرای امور اقتصادی و دارایی و صنعت، معدن و تجارت و روسای سازمان بورس و اوراق بهادار، سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و رئیس شورای رقابت، میهمان کمیسیون اصل نود مجلس هستند تا پرونده نحوه برگزاری مجمع عمومی گروه صنعتی ایران خودرو را بررسی کنند.

کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ نیز از امروز شنبه برای بررسی بخش دوم لایحه بودجه تشکیل جلسه خواهد داد.

وزیر کشور به کمیسیون اجتماعی مجلس می رود تا همراه با رئیس سازمان امور اجتماعی، گزارشی درباره اقدامات بعمل آمده در راستای کاهش و رفع آسیب‌های اجتماعی و نحوه هزینه کرد بودجه‌های مصوب در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی ارائه دهند.

کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این هفته، تحولات بازار ارز را با حضور رئیس کل بانک مرکزی و سایر مسوولان و همچنین موضوع تقاضای تعدادی از نمایندگان برای طرح استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی بررسی خواهد کرد.

بررسی آخرین تحولات امنیت داخلی با حضور مسوولان ارشد وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه در دستور کار این هفته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی است.

بررسی گزارش دستگاه‌های اجرایی و نظارتی درخصوص نحوه اجرای مواد ۳۹ ،۳۸و ۴۲ قانون مالیات بر ارزش افزوده موضوع سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور، وزیر امور اقتصادی و دارایی، رئیس سازمان امور مالیاتی کشور، رئیس گمرک جمهوری اسلامی ایران، رئیس دیوان محاسبات و کارشناسان مرکز پژوهش‌های مجلس در دستور کار این هفته کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها قرار دارد.

کمیسیون انرژی مجلس در این هفته با هدف کمک به حل مشکل ناترازی گاز، موضوع قراردادهای جمع آوری گازهای مشعل را با حضور معاونان ذیربط وزارت نفت بررسی خواهد کرد.

وزرای راه و شهرسازی و اموراقتصادی و دارایی نیز در هفته جاری میهمان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی هستند تا به سوالات برخی از نمایندگان پاسخ دهند.

همچنین وزیر جهاد کشاورزی به کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس خواهد رفت تا به سوالات برخی از نمایندگان درمورد وضعیت محصولات غذایی پاسخ دهد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->