بانک‌ها تا پایان تابستان ۱۴۰۴، در روزهای پنجشنبه تعطیل شدند منتظر افزایش قیمت موبایل و خودروهای وارداتی باشیم؟ | بررسی تأثیر ضمانت‌نامه بانکی بر واردات خودرو و موبایل تأکید وزارت صمت بر ممنوعیت واردات کالا‌های خارجی مشابه تولید داخل شعب کشیک بانک‌ها روزهای پنجشنبه دایر است استاندار خراسان رضوی: گسترش فیبر نوری در مشهد عقب مانده است وزیر نیرو: برق را ۵۰۰۰ تومان می‌خریم ۴۹ یا ۳۹ تومان می‌فروشیم! بیانیه همایش سیاست‌های پولی: نظارت بر هزینه‌ها و کاهش رانت جویی ضروری است برق مشترکین پرمصرف خانگی و تجاری در خراسان رضوی محدود می‌شود (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | جدیدترین قیمت دناپلاس افت ۴ تا ۹۰ میلیونی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز موبایل‌های سامسونگ، شیائومی و آیفون (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول حرکت به سوی صادرات صنایع‌دستی از خراسان رضوی کلید خورد + فیلم تخصیص ارز برای واردات کالا‌های مشابه تولید داخل متوقف شد تفاوت قیمت میلگرد آجدار و ساده؛ کدام مقرون‌به‌صرفه‌تر است؟ نرخ مالیات پرسودترین شرکت‌ها فقط صفر تا ۱۰ درصد بوده است شاخص کل بورس سقف تاریخی خود را شکست | رشد ۳۶ هزار واحدی (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه امروز مشخص شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برای خرید عرضه اولیه «مهر» چقدر نقدینگی لازم است؟ برق ۱۳۸ بانک و اداره پرمصرف در مشهد قطع شد | بانک‌ها در صدر ادارات پرمصرف  ثبت‌نام بیش از ۹۳ هزار مستأجر برای وام ودیعه مسکن | فقط ۵۲ فقره پرداخت شده است طلا و سکه در بازار مشهد گران شد | ورود طلا به کانال جدید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تجارت ریلی خراسان رضوی روی ریل رونق قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دلار در کانال ۸۳ هزار تومان جا خوش کرد با ۲۰۰ میلیون تومان رهن در کدام مناطق مشهد می‌توان آپارتمان اجاره کرد؟ (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت امروز مرغ و گوشت قرمز در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | افزایش قیمت سینه مرغ جزئیات تغییر در حق بیمه تأمین‌اجتماعی سهم کارفرمایی کارگاه‌های تا ۵ نفر کارگر اعلام شد + لیست ۱۲ ردیف به فهرست اقلام مشمول محاسبه با نرخ ارز ترجیحی اضافه شد + جدول جزئیات قیمت سوخت مایع و برق واحد‌های کشاورزی مشخص شد قیمت عمده‌فروشی میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سیب‌زمینی به کیلویی چند رسید؟ قیمت طلای جهانی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: آزادراه مشهد - تهران ارتباط مستقیمی با حجم سرمایه گذاری در استان دارد

  • کد خبر: ۳۱۶۵۱۱
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۷
استاندار خراسان رضوی: آزادراه مشهد - تهران ارتباط مستقیمی با حجم سرمایه گذاری در استان دارد
استاندار خراسان رضوی در یکصد و بیست و پنجمین جلسه شورای گفت و گوی دولت وبخش خصوصی استان، بر لزوم استفاده از تمام ظرفیت‌های استان برای پیشبرد آزادراه مشهد- تهران تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری امروز (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) در نشست شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در خصوص دستور کار نخست نشست امروز شورای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی استان مربوط به تامین مالی پروژه آزادراه حرم تا حرم اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌ها در استان ارتباط مستقیم با سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف اقتصادی و گردشگری دارد، این استان در نقطه‌ای از کشور واقع شده که محل تلاقی بسیاری از شاهراه‌های اصلی کشور است و باید وضعیت زیرساخت‌های حمل و نقلی آن در بخش‌های هوایی، جاده‌ای و ریلی آن در شرایط مطلوبی باشد.

وی بیان کرد: آزاد راه حرم تا حرم، موضوع مهمی در استان و نقش قابل توجهی در اقتصاد این منطقه دارد، شاید اگر این مطالبه‌گری برای تکمیل اجرای این طرح و چنین نشستی برای آن چند سال قبل برگزار می‌شد، امروز وضعیت بهتری داشت.

استاندار خراسان رضوی به پیگیری مجدانه استان برای تکمیل طرح آزادراه حرم تا حرم و رفع ضعف زیرساخت‌های حمل و نقلی استان اشاره و اظهار کرد: از زمانی که مسئولیت این استان را در سال جاری برعهده گرفته‌ام تاکنون ۹ تا ۱۰ نشست پیرامون این موضوع برگزار شده و بحث‌های جدی با وزیران مربوطه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره آن انجام گرفته است.

وی گفت: اجرای طرح‌های زیرساختی توسط دولت باید بر مبنای آمایش سرزمینی انجام گیرد، همه ظرفیت‌های کشور باید احصا و سرمایه‌گذاری در آن بر مبنای کار آمایشی صورت گیرد، اینکه تعدادی اولویت‌های استان را در مقطعی پیگیری کنند مطلوب نیست، در اصل اجرای طرح‌ها در کشور باید بر اساس مطالعات میدانی و آمایش سرزمینی انجام گیرد.

مظفری با پذیرش پیشنهاد‌های دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان پیرامون تکمیل اجرای طرح آزادراه حرم تا حرم ادامه داد: در خصوص پیشنهاد دبیرخانه برای استفاده از منابع مالی از محل مولدسازی دارایی‌های دستگاه‌های دولتی، طبق قانون باید فروش امکانات و دارایی‌های هر دستگاه اجرایی در مسیر توسعه همان دستگاه هزینه شود، برای تکمیل اجرای طرح آزادراه حرم تا حرم باید منابع مالی در کلان کشور دیده شود.

وی اضافه کرد: آستان قدس رضوی در برخی طرح‌های حمل و نقلی از جمله ساخت آزادراه مشهد - چناران - قوچان مشارکت دارد و سهم خود را در این بخش انجام داده است.

استاندار خراسان رضوی همچنین کسب رتبه نخست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی در کشور را مطلوب دانست و گفت: بهبود فضای کسب و کار در استان کار سنگین و دشواری را می‌طلبد که باید با همت مدیران دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی به سرانجام برسد.

ضرورت تغییر الگوی کشت برای همه محصولات کشاورزی

وی در خصوص پیشنهاد‌های دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان خراسان رضوی پیرامون دستور کار دوم آن مبنی بر ضرورت به روزرسانی سند ملی توسعه گیاهان دارویی و طب سنتی و تنظیم آیین نامه‌ها و برش استانی و تکمیل زنجیره ارزش گفت: این پیشنهاد‌ها خوب است، اما اگر قرار باشد در هر اقدامی موضع ما انفعالی باشد و منتظر بمانیم که برایمان تعیین تکلیف بکنند تا اجرا کنیم، به نتیجه مطلوب دست نخواهیم یافت.

مظفری ادامه داد: در هر صورت اگر خراسان رضوی استان با ظرفیت و مستعدی نیست، این استعداد فقط فیزیکی نبوده و به حوزه فکری و اجرایی نیز مربوط می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه مسوولان دستگاه‌های اجرایی باید مسوولیت پذیر باشند، ادامه داد: جدا از موضوعات مالی، هیچ فردی دستگاه‌های اجرایی متولی در حوزه گیاهان دارویی را محدود نکرده که اقدامی برای توسعه کشت آن انجام ندهند، موضوع اصلی در خصوص توسعه گیاهان دارویی باید تعیین الگوی کشت باشد که بر عهده سازمان جهاد کشاورزی است.

استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: سازمان جهاد کشاورزی باید بر اساس ظرفیت‌ها و محدودیت‌های منابع آبی و شرایط اقلیمی استان، الگوی کشت در خصوص محصولات مختلف را ارایه دهند تا بدانیم چه نوع محصولی و به چه طریقی در این استان کشت کنیم، لذا سازمان مزبور مکلف است ظرف یک ماه آینده الگوی کشت برای محصولات کشاورزی مختلف را در استان ارائه دهد.

وی با بیان اینکه کشت محصولات با گستره ۳۴ هزار هکتاری در خراسان رضوی نیاز به توجه خاص دارد، افزود: طراحی درست با الگوی کشت مناسب در این منطقه می‌تواند ارزش افزوده زیادی برای استان به همراه داشته باشد.

مظفری گفت: کشور یک و نیم میلیارد نفری چین توانسته است ۴۰ درصد از عرصه پزشکی خود را از طریق استفاده از گیاهان دارویی و طب سنتی مدیریت کند، لذا ما نیز در استان بدون اینکه موانع را بزرگنمایی یا مانع ایجاد کنیم، با حمایت از متولیان این بخش کار را به مجموعه‌های دست اندرکار سپرده و زمینه تامین تسهیلات، رفع موانع، تسهیل کار و مسیر هموار را برای کشت گیاهان دارویی و طب سنتی فراهم کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->