افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴) وام عجیب یک کارمند بانک با بازپرداخت بیش از نیم قرن + عکس قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو بلاتکلیف ماند گل تازه زعفران در خراسان رضوی امروز چقدر قیمت دارد؟ (۱۶ مهر ۱۴۰۴)‌ پیش‌بینی بانک آمریکایی از قیمت عجیب طلا در سال آینده میلادی مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران: مشترکان پرمصرف منتظر قبض‌های میلیونی باشند تغییر جهت بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ مهر ۱۴۰۴) راهنمای جامع خرید انواع تسمه نقاله شکاف عرضه‌وتقاضای نقره ۵ساله شد | اصلاح قیمت نقره در راه است؟ علت گران‌شدن میوه چیست؟ | رئیس اتحادیه: مقصر میوه‌فروش نیست سهمیه سوخت وسایل نقلیه فرسوده تغییر می‌کند فروش فوری سایپا از روز (یکشنبه ۲۰ مهر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + بخشنامه دلار در یک‌قدمی ۱۱۴ هزار تومانی شدن (۱۶ مهر ۱۴۰۴) حذف ۴ صفر تأثیری بر تورم یا رشد اقتصادی ندارد بازی مافیا - شهروند در بازار کالا‌های اساسی نرخ جدید بنگاه‌های املاک مشخص شد | تعرفه ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول چقدر است؟ قرعه‌کشی ایران‌خودرو امروز (چهارشنبه، ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴) + لینک پخش زنده واریز بیش از ۴ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و فرمانداری‌های خراسان رضوی دینار عراق در بازار آزاد مشهد گران شد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ارز ترجیحی؛ زمینه ساز  رانت و  فساد  مخارج مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی | از درآمد پایدار شهرداری تا سلامت و ترمیم حقوق بازنشستگان
سرخط خبرها

 تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ یارانه کالابرگ یازده قلم کالای اساسی به ۷ دهک پرداخت می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۶۶۶۳
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۰
  • ۱
 تا ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ یارانه کالابرگ یازده قلم کالای اساسی به ۷ دهک پرداخت می‌شود
وزیر کار در جمع خبرنگاران درباره آخرین تلاش‌های وزارت کار برای حفظ بانک رفاه خبر داد و گفت: تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان یعنی تا ۱۰ اسفندماه نخستین کالابرگ به مردم ارائه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد میدری (وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در جمع خبرنگاران و در حاشیه نشست هفتاد سالگی شرکت پگاه از آخرین وضعیت صندوق‌های بازنشستگی و بانک رفاه و کالابرگ سخن گفت. 

وی درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: تخصیص کالابرگ به شهروندان برای ماه مبارک رمضان انجام می‌شود. زیرساخت فناوری اطلاعات این کار انجام شده و دستورالعمل‌های لازم نوشته شده است.

وزیر کار با بیان اینکه بخشنامه‌های این کار در حال ارسال به استان‌هاست، افزود: تا قبل از شروع ماه مبارک رمضان یعنی تا ۱۰ اسفندماه نخستین کالابرگ به مردم ارائه می‌شود. کالابرگ به سه دهک اول جامعه به میزان ۵۰۰ هزار تومان و برای بقیه دهک‌ها یعنی دهک‌های ۳ تا ۷ به مبلغ ۲۵۰ هزار تومان به ازای هر فرد اختصاص می‌یابد.

وی با بیان اینکه کالابرگ به ۷۰ درصد جامعه تعلق می‌گیرد، گفت: مانند قبل ۱۱ قلم کالای اساسی در قالب کالابرگ در فروشگاه‌ها به مردم ارائه خواهد شد. 

میدری درباره تصمیم گیری دستمزد کارگری برای سال آینده در شورای عالی کار گفت: هنوز در شورای عالی کار تصمیم گیری نهایی صورت نگرفته است. جلسه‌های کمیته‌های مزد نیز همچنان برقرار است. این موضوع همچنان در دست بررسی است و هفته آینده جلسه شورای عالی کار در این خصوص برگزار می‌شود.

وی درباره عیدی بازنشستگان نیز گفت: طبق روال سال‌های گذشته عیدی بازنشستگان پرداخت خواهد شد و مشکلی در این زمینه وجود نخواهد داشت. 

عضو کابینه دولت چهاردهم درباره وضعیت بانک رفاه خاطرنشان کرد: در طول زمان بخاطر مشکل کسری سازمان تامین اجتماعی بانک رفاه وام‌هایی را به این سازمان داده است که، چون این بانک در مدت زمان طولانی به دفعات وام داده است، محدودیت‌هایی روی عملکرد بانک رفاه وضع شده است. سازمان تامین اجتماعی و برخی کارشناسان وزارت کار بر این باور هستند که به دلیل وجود وظایف تخصصی بانک رفاه، این بانک باید از قواعد مربوطه مستثنی شود. 

میدری اضافه کرد: به همین دلیل لایحه‌ای در این زمینه درحال تهیه است که باید به مراجع قانونی ارائه شود تا بانک رفاه را از قواعد سایر بانک‌ها و قواعد واگذاری مستثنی شود تا هم در تسهیلات اعطایی به تامین اجتماعی و هم سود اعطایی آن به سازمان مانع زدایی شود. 

وی افزود: سود تجمیعی بانک رفاه رقمی کمتر از آن است که در رسانه‌ها گفته می‌شود و سود وام آن به نحوی است که سازمان تامین اجتماعی نمی‌تواند آن را پرداخت کند. این یکی از موضوعاتی است که باعث بحث واگذاری شده و قرار است در شورای سران سه قوه موضوع دوباره مطرح شود تا این مانع نیز برداشته شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
رویا
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۲۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۸
0
0
کاش زودتر میدادن ۲ روز به ماه رمضان نمیشه اینهارو تهیه کرد بعدشم روزه هستیم سخته وخونه تکونی داریم
لطفا ۱ تا ۵ اسفند بدین مرسی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->