آیت‌الله علم‌الهدی: بیدارسازی رهبر انقلاب مانع تحقق فتنه‌هاست آغاز رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا شنبه (۴ اسفند ۱۴۰۳) رئیس سازمان انرژی اتمی: آمریکا دنبال توقف ساخت نیروگاه هسته‌ای دارخوین بود اتهام زنی جدید نتانیاهو علیه حماس عراقچی در مشهد: خراسان رضوی به یک استان بین‌المللی تبدیل خواهد شد استاندار خراسان رضوی: دیپلماسی وزرشی می‌تواند سهم به‌سزایی در معادلات منطقه ایفا کند هراس به جان صهیونیست‌ها افتاد| استقرار سه گردان جدید رژیم صهیونیستی در کرانه باختری عراقچی در مشهد: قهرمانان ورزشی ما غرور ملی ایران را در جهان به نمایش می‌گذارند عضو سابق مجمع تشخیص مصلحت نظام: استیضاح همتی خلاف تاکید سران قوا بر تعامل برای رفع مشکلات است جنگنده‌های صهیونیست مناطقی از سوریه را بمباران کردند (۳ اسفند ۱۴۰۳) تخت‌روانچی: مذاکرات پیچیده‌ای با آمریکا داشتیم، اما به تعهدات پایبند نبودند پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت حجت‌الاسلام مستجابی تقویت احتمال نقش گروه‌های مقاومت در انفجار‌های امشب تل آویو (۲ اسفند ۱۴۰۳) عراقچی: مبحث جدید «دیپلماسی استانی» را در وزارت خارجه آغاز کردیم سرلشکر باقری: آرمان فلسطین زنده است و رژیم غاصب ریشه‌کن خواهد شد پزشکیان: اگر عزتمندانه بیایند، مذاکره می‌کنیم، ولی زیر بار زور نمی‌رویم بهره برداری از ۷ کیلومتر دیگر از باند دوم جاده کاشمر به شادمهر تا خرداد ۱۴۰۳ تاکید کرزی و بیکدلی بر توسعه و تحکیم روابط میان کابل و تهران ویدئو| پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند؛ این ما هستیم که تصمیم می‌گیریم محور ۵۵ کیلومتری تایباد-تربت جام نیازمند بازسازی و اصلاح است سرلشکر سلامی در دیدار با دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین: آمریکا هم در مسیر زوال است سازمان انرژی اتمی ایران به اظهارات گروسی واکنش نشان داد پزشکیان: می‌گویند مراکز هسته‌ای را می‌زنند، مراکز هسته‌ای در ذهن بچه‌های ماست اژه ای: باید نظام‌سازی، جامعه‌سازی و تمدن‌سازی کنیم رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور: نیشابور مرکز علمی مباحث مرتبط با ایمنی حمل و نقل مواد شیمیایی خواهد بود وزیر علوم در مشهد: قانون حمایت از دانش‌بنیان‌ها اصلاح می‌شود | فعالیت ۱۴۰ هزار جوان نخبه در واحد‌های فناور کشور+ فیلم قالیباف از باکو وارد تهران شد فرماندار جدید شهرستان تایباد منصوب شد (۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

زلنسکی مدعی حمله روسیه به ناتو شد

  • کد خبر: ۳۱۶۸۸۵
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۶
زلنسکی مدعی حمله روسیه به ناتو شد
رئیس جمهور اوکراین در مصاحبه‌ای ادعا کرد: روسیه به ناتو حمله خواهد کرد!

به گزارش شهرآرانیوز، وبگاه هیل (رسانه وابسته به کنگره آمریکا) امروز یکشنبه مصاحبه ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین با شبکه خبری «ان بی سی» را منتشر کرد.

رئیس جمهور اوکراین در این مصاحبه ادعا کرد که کشورش اطلاعاتی را در اختیار دارد که بر اساس آن ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در حال برنامه‌ریزی برای انجام یک تمرین آموزش نظامی با مشارکت ۱۵۰ هزار نفر و «عمدتا در قلمرو بلاروس» است.

ولودیمیر زلنسکی گفت: با اطمینان می‌دانیم که او امسال از خاک بلاروس آن را آماده سازی می‌کند. ممکن است در تابستان، شاید در آغاز و یا شاید در پایان تابستان (این تمرین نظامی) اتفاق بیفتد. نمی‌دانم کی آن را آماده می‌کند.

زلنسکی مدعی شد:، اما این اتفاق خواهد افتاد.

این مقام اوکراین هشدار داد که کشور‌های ناتو می‌توانند هدف بعدی باشند.

وی اضافه کرد: با علم به اینکه او موفق به اشغال کشور ما نشد، نمی‌دانیم او به کجا خواهد رفت. خطراتی وجود دارد که می‌تواند لهستان و لیتوانی باشد؛ زیرا ما معتقدیم که پوتین علیه ناتو جنگ خواهد کرد.

ولودیمیر زلنسکی مدعی شد که فکر می‌کند پوتین منتظر تضعیف ناتو است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->