یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ورود مجلس شورای اسلامی به موضوع مهریه

  • کد خبر: ۳۱۶۹۶۹
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
  • ۲
ورود مجلس شورای اسلامی به موضوع مهریه
رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس از بررسی طرحی در خصوص اصلاح برخی از مواد قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی به‌ ویژه حوزه مهریه و جرائم غیرعمد خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد سرگزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرحی به کمیسیون ارجاع شده مبنی بر اصلاح برخی از مواد قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی که در این حوزه پیشنهاداتی پیرامون محکومان مالی به خصوص حوزه مهریه و جرائم غیرعمد مطرح شده است.

وی افزود: کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در حال بررسی این طرح بوده، تاکنون دو جلسه برای آن برگزار شده و در حال دریافت پیشنهادات دستگاه‌های مختلف است و امیدواریم که تا قبل از پایان سال این موضوع در کمیسیون نهایی، جمع‌بندی و آماده ارسال به صحن مجلس شود.

سرگزی در پاسخ به این سؤال که مواد این طرح شامل چه پیشنهاداتی می‌شود، عنوان کرد: برخی از نمایندگان پیشنهادات خود را به کمیسیون داده‌اند تا روی آن بررسی‌های لازم صورت بگیرد. الزاماً اینطور نیست که همان پیشنهاد وارده از جلسه کمیسیون خارج می‌شود و برای همین هست که نمی‌توان به‌طور قطعی گفت محتوای نهایی چیست.

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در خصوص اصلاح برخی مواد قانونی تسهیل صدور مجوز‌ها که بحث‌های مربوط به آن در مجلس مطرح است، تصریح کرد: اصلاح در خصوص موضوعات مربوط به حوزه کارشناسان رسمی، وکلا، سردفتران و دفتریاران در قانون تسهیل است.

وی ادامه داد: برخی از نمایندگان مجلس بر اساس نظرات کارشناسی دستگاه‌های مرتبط مثل مرکز وکلا، کانون وکلا، کانون کارشناسان و کانون سردفتران و دفتریاران، طرحی را آماده و ثبت کرده‌اند که منتظر هستیم به کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ارجاع شود تا مورد رسیدگی و بررسی قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس پیش از این نیز از اقدام مجلس برای اصلاح قانون تسهیل صدور مجوز‌های کسب و کار خبر داده بود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
هدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
2
بدهکاران مهریه بدبخت شدند مجلس هنوز هم وقت می‌خواهد روی بازنگری یک طرح کار کند بخدا سکه روزی ۵ میلیون بالا رفت و پایین نیامد ایها الناس بیچاره شدیم آیا یک تصمیم بازهم در مجلس نیاز به تفکر دارد؟
هدی
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۲۹
0
2
حیفه زحمت می افتید مجلسی آدم فدای ناز شصت شما شدن سالها پیش بدهکاران مهریه . چون مهریه دین ممتازه باید بتازد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->