سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است
سرخط خبرها

فرستاده آمریکا تحمیل شروط صلح بر اوکراین را نپذیرفت

  • کد خبر: ۳۱۷۱۴۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
فرستاده آمریکا تحمیل شروط صلح بر اوکراین را نپذیرفت
کیت کلوگ، نماینده دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور روسیه و اوکراین، تحمیل شروط واشنگتن بر اوکراین را به عنوان بخشی از مذاکرات صلح با روسیه را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اظهارات فرستاده ترامپ در حالی بیان می‌شود که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین و متحدان اروپایی‌اش نسبت به کناره گذاشته شدن از مذاکرات ابراز نگرانی کرده‌اند. مقامات آمریکا و روسیه قرار است روز سه شنبه با یکدیگر دیدار کنند.

زلنسکی اعلام کرده است که هیچ توافقی را که اوکراین در آن نقش نداشته باشد، به رسمیت نمی‌شناسد. کلوگ که قرار است این هفته از اوکراین بازدید کند، گفت که هرگونه توافق هم خواست زلنسکی و هم خواست مردم اوکراین را منعکس خواهد کرد.

با این حال، فرستاده ترامپ در مورد نقش متحدان اروپایی اوکراین چندان شفاف صحبت نکرده و به خبرنگاران گفته است که معقول نیست که همه در میز مذاکره حضور باشند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مقامات ارشد آمریکایی ۳۰ بهمن ماه با هیات روسی در ریاض عربستان دیدار و گفت‌و‌گو خواهند کرد و فرستاده دونالد ترامپ در امور روسیه و اوکراین روز پنجشنبه دوم اسفند ماه به کی یف سفر می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تامی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی تایید کرد که مارکو روبیو وزیر امور خارجه، مایک والتز مشاور امنیت ملی و استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا در امور روسیه، روز سه‌شنبه با هیات روسیه در ریاض دیدار خواهند کرد.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا به شبکه خبری سی بی اس گفته است که اوکراین و اروپا بخشی از هر "مذاکره واقعی" برای پایان دادن به جنگ خواهند بود. به زعم وی، مذاکرات آمریکا و روسیه که از ۳۰ بهمن در ریاض آغاز می‌شود، فرصتی است تا میزان جدیت رئیس جمهور روسیه برای دستیابی به صلح محک زده شود.

به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد.

مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بار‌ها شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، لغو تمام تحریم‌های غرب علیه روسیه و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->