شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران در حال رخ دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دو تابعیتی در غزه وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گزارش تکان‌دهنده مرگ جنین‌های مادران فلسطینی در سایه تداوم محاصره غزه توسط رژیم کودک‌کش
سرخط خبرها

فرستاده آمریکا تحمیل شروط صلح بر اوکراین را نپذیرفت

  • کد خبر: ۳۱۷۱۴۰
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
فرستاده آمریکا تحمیل شروط صلح بر اوکراین را نپذیرفت
کیت کلوگ، نماینده دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در امور روسیه و اوکراین، تحمیل شروط واشنگتن بر اوکراین را به عنوان بخشی از مذاکرات صلح با روسیه را رد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، اظهارات فرستاده ترامپ در حالی بیان می‌شود که ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین و متحدان اروپایی‌اش نسبت به کناره گذاشته شدن از مذاکرات ابراز نگرانی کرده‌اند. مقامات آمریکا و روسیه قرار است روز سه شنبه با یکدیگر دیدار کنند.

زلنسکی اعلام کرده است که هیچ توافقی را که اوکراین در آن نقش نداشته باشد، به رسمیت نمی‌شناسد. کلوگ که قرار است این هفته از اوکراین بازدید کند، گفت که هرگونه توافق هم خواست زلنسکی و هم خواست مردم اوکراین را منعکس خواهد کرد.

با این حال، فرستاده ترامپ در مورد نقش متحدان اروپایی اوکراین چندان شفاف صحبت نکرده و به خبرنگاران گفته است که معقول نیست که همه در میز مذاکره حضور باشند.

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد مقامات ارشد آمریکایی ۳۰ بهمن ماه با هیات روسی در ریاض عربستان دیدار و گفت‌و‌گو خواهند کرد و فرستاده دونالد ترامپ در امور روسیه و اوکراین روز پنجشنبه دوم اسفند ماه به کی یف سفر می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، تامی بروس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز دوشنبه به وقت محلی تایید کرد که مارکو روبیو وزیر امور خارجه، مایک والتز مشاور امنیت ملی و استیو ویتکاف فرستاده ویژه آمریکا در امور روسیه، روز سه‌شنبه با هیات روسیه در ریاض دیدار خواهند کرد.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا به شبکه خبری سی بی اس گفته است که اوکراین و اروپا بخشی از هر "مذاکره واقعی" برای پایان دادن به جنگ خواهند بود. به زعم وی، مذاکرات آمریکا و روسیه که از ۳۰ بهمن در ریاض آغاز می‌شود، فرصتی است تا میزان جدیت رئیس جمهور روسیه برای دستیابی به صلح محک زده شود.

به گزارش ایرنا، جنگ اوکراین در پی بی‌توجهی غرب نسبت به نگرانی‌های امنیتی مسکو و گسترش نیرو‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) تا نزدیکی مرز‌های روسیه کلید خورد.

مسکو در پی نادیده گرفتن دغدغه‌های امنیتی خود از سوی غرب و به ویژه آمریکا در پنجم اسفند ۱۴۰۰ در اوکراین «عملیات ویژه نظامی» را آغاز کرد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهوری روسیه بار‌ها شروط خود برای پایان جنگ اوکراین را از جمله نپیوستن کی یف به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، لغو تمام تحریم‌های غرب علیه روسیه و خروج کامل نظامیان اوکراینی از منطقه «دونباس» و «نووروسیا» تکرار کرده است.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->