شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات
سرخط خبرها

آخرین جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران از زبان قاضی شهریاری (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۲۱۱
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۹
آخرین جزئیات قتل دانشجوی دانشگاه تهران از زبان قاضی شهریاری (۳۰ بهمن ۱۴۰۳)
سرپرست دادسرای امور جنایی تهران با تشریح جزئیات جدیدی از حادثه قتل دانشجو «امیرمحمد خالقی»، گفت: متهمان پیش از این نیز مرتکب ۳۰ تا ۴۰ فقره سرقت شده اند.

به گزارش شهرآرانیوز، قاضی محمد شهریاری روز سه‌شنبه با اشاره به تشکیل پرونده قتل در دادسرای جنایی تهران، اظهار کرد: در این پرونده به صورت شبانه‌روزی کار پلیسی و قضایی صورت گرفت و با توجه به اینکه متهمان چهره‌های خود را پوشانده و پلاک موتورسیکلت را مخفی کرده بودند؛ کار با کندی و سختی پیش رفت و خوشبختانه شب گذشته موفق شدیم مخفیگاه متهمان را شناسایی کنیم.

وی ادامه داد: طی عملیات حفاظت اطلاعات فراجا شب گذشته (دوشنبه ۲۹ بهمن)، متهمان با دستور قضایی دستگیر شدند.

سرپرست دادسرای جنایی با اشاره به اینکه انگیزه مجرمین سرقت بوده است، گفت: مرحوم امیر محمد خالقی در برابر متهمان مقاومت می‌کند و متهمان با استفاده از چاقو و وارد کردن دو ضربه به قفسه سینه، موجب فوت این دانشجو شده‌اند.

شهریاری گفت: متهمان انجام ۳۰ تا ۴۰ فقره سرقت طی ۲ تا ۳ ماه اخیر را اعتراف کرده‌اند که البته نیاز به بررسی بیشتر دارد، هر چند این سرقت‌ها منجر به دستگیری متهمان نشده و اقدام مجرمانه آنها تداوم پیدا کرده است که در نهایت منجر به قتل دانشجوی دانشگاه تهران شد.

شهریاری با بیان اینکه متهمان در بازداشت هستند، افزود: اکنون پرونده در حال تحقیقات مقدماتی است و به محض تکمیل تحقیقات جزئیات بیشتر اطلاع رسانی می‌شود.

سرپرست دادسرای ناحیه ۲۷ اضافه کرد: مرتبطین پرونده و تسهیل‌کنندگان فروش اموال مسروقه نیز شناسایی و دستگیر شدند.

 امیرمحمد خالقی درمیان، دانشجوی دوره کارشناسی رشته مدیریت کسب و کار دانشگاه تهران، چهارشنبه شب، ۲۴ بهمن‌ماه در محدوده پل گیشا و هنگام مراجعه به خوابگاه کوی دانشگاه، توسط دو سارق موتورسیکلت‌سوار با سلاح سرد مورد ضرب و جرح قرار گرفته و متاسفانه پس از انتقال به بیمارستان شریعتی توسط نیرو‌های اورژانس، صبح پنجشنبه ۲۵ بهمن به دلیل شدت جراحات دارفانی را وداع گفت.

وزارت علوم، دانشگاه تهران و دانشکدگان مدیریت این دانشگاه با صدور اطلاعیه‌های جداگانه، ضمن ابراز تاسف و تاثر عمیق از وقوع این حادثه ناگوار، خواستار رسیدگی جدی و فوری به موضوع و برخورد با عاملان قتل این دانشجو شدند.

پیش از این نیز دادستانی عمومی و انقلاب تهران اعلام کرد: یک شعبه ویژه، پرونده سرقت از دانشجوی دانشگاه تهران را رسیدگی خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->