برگزاری مراسم ۱۴ خرداد با سخنرانی رهبر انقلاب و رئیس‌جمهور ویدئو | روایت آیت‌الله خامنه‌ای از ملاقات با امام خمینی (ره) در بیمارستان | خط به خط با روح الله عراقچی با رئیس‌جمهور لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۶۰ فلسطینی بی‌گناه در یک هفته در نزدیکی مراکز توزیع کمک‌ها در غزه به شهادت رسیدند دیدار عراقچی با وزیر خارجه لبنان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) گاردین: هدف قراردادن مدارس غزه بخشی از استراتژی عمدی اسرائیل است ارتش لبنان پرچم رژیم صهیونیستی را از محل استقرارش در جنوب، پایین کشید سخنگوی دولت: ایران میز مذاکره را ترک نمی‌کند | دولت صدای کامیون‌داران را شنید گفت‌و‌گوی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره روابط دوجانبه دو کشور (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عارف: تفسیر از قوانین، ریشه فساد است واکنش وزارت خارجه به ادعای تکراری شورای همکاری خلیج‌فارس درباره جزایر سه‌گانه ایرانی سردار رادان: زائران اربعین برای کاهش زمان توقف در مرز‌ها از سامانه سجاد استفاده کنند عراقچی در رستورانی در قاهره با سه وزیر خارجه پیشین مصر دیدار کرد عراقچی در بدو ورود به بیروت: مصمم هستیم روابط با لبنان را براساس منافع و احترام متقابل ادامه دهیم محسن زنگنه: جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی اقتصاد احتمالاً چهارشنبه هفته آینده برگزار می‌شود روزنامه عربستانی: روابط ایران و مصر فرصتی مناسب برای جلوگیری از تشدید بحران است توافق آلمان و آمریکا برای تحت فشار گذاشتن روسیه جهت صلح با اوکراین پنهان‌کاری کاخ سفید درباره خطرات نشت مواد سرطان‌زا در اوهایو خسارت ۷ میلیارد دلاری روسیه در پی حمله پهپادی اوکراین تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران به روایت رسانه عبری هشدار سازمان ملل: اسرائیل مانع رساندن آب به غزه شده است حمله موشکی یمن به تل آویو فرودگاه این شهر را زمین‌گیر کرد + ویدئو (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رؤسای مجالس ایران و ونزوئلا دیدار کردند دستگیری ۱۰۸ زائر غیرمجاز در مخزن خودروهای سنگین عربستان کشته‌شدن ۳ نظامی صهیونیست در نوار غزه (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: ایران به ادامه گفت‌و‌گو‌ها با اروپا تمایل دارد
سرخط خبرها

سفیر ایران در سازمان ملل: رژیم صهیونیستی مسئول نسل‌کشی در غزه است

  • کد خبر: ۳۱۷۳۴۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۹
سفیر ایران در سازمان ملل: رژیم صهیونیستی مسئول نسل‌کشی در غزه است
معاون نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با استقبال از درخواست آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای تشکیل پرونده علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون منع نسل‌کشی، بر لزوم اجرای دستورات موقت صادره از سوی این دیوان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، به نمایندگی از جنبش عدم تعهد در نشست کمیته ویژه منشور ملل متحد و تقویت نقش سازمان سخنرانی کرد. وی در این نشست بر تعهد جنبش عدم تعهد به اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، به‌ویژه در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد.

ارشادی در سخنان خود، حملات نظامی وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین، به‌ویژه در نوار غزه، را به‌شدت محکوم کرد و خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه و حفاظت از مردم فلسطین شد. وی همچنین هشدارهای گزارشگران ویژه سازمان ملل درباره وقوع نسل‌کشی در غزه را مورد اشاره قرار داده و بر تعهد جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از این فاجعه تأکید کرد.

سفیر و معاون نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با استقبال از درخواست آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای تشکیل پرونده علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون منع نسل‌کشی، بر لزوم اجرای دستورات موقت صادره از سوی این دیوان تأکید کرد. وی همچنین رأی مشورتی دیوان در 19 ژوئیه 2024 را که غیرقانونی بودن حضور رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را تأیید می‌کند، گامی مهم در جهت تحقق حقوق مشروع مردم فلسطین دانست.

در بخش دیگری از این سخنرانی، ارشادی سیاست‌های رژیم صهیونیستی را نقض فاحش حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل دانست و از کشورهای جهان خواست که از هرگونه حمایت، تسهیل یا همکاری با این سیاست‌های غیرقانونی خودداری کنند. وی همچنین بر لزوم حمایت از آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (UNRWA) تأکید کرد و تصویب قوانین اسرائیلی برای محدود کردن فعالیت‌های این نهاد در سرزمین‌های اشغالی را محکوم نمود.

سفیر ایران همچنین به مسئله لبنان پرداخت و تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور را نقض آشکار منشور ملل متحد و قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بین‌الملل بشردوستانه، دانست. وی حملات این رژیم علیه نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان (UNIFIL) را محکوم کرد و خواستار خروج فوری آن از تمامی مناطق اشغالی لبنان و اجرای کامل قطعنامه 1701 شورای امنیت شد.

در پایان، ارشادی بر تعهد جنبش عدم تعهد به عدالت و پاسخگویی تأکید کرد و هرگونه تلاش برای مانع‌تراشی در روندهای قضایی بین‌المللی، از جمله در دیوان بین‌المللی دادگستری و دیوان کیفری بین‌المللی، به‌ویژه در رابطه با مسئله فلسطین، را محکوم نمود. وی از جامعه جهانی خواست تا اقداماتی عملی در جهت پایان اشغالگری، تحقق حقوق غیرقابل انکار مردم فلسطین و استقرار عدالت دیرینه اتخاذ کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->