وزارت دفاع روسیه: اوکراین آتش‌بس را ۱۴۰۴۳ بار نقض کرد حماس: آزادی اسیر آمریکایی مقدمه آتش بس دائم است خبرنگار تلویزیون صهیونیستی اذعان کرد: آزادی الکساندر برای اسرائیل خسارت‌بار است بیانیه حماس درباره آزادی یک اسیر آمریکایی-صهیونیستی (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازدید سرلشکر باقری از کارخانجات نیروی دریایی ارتش در بندرعباس+تصاویر آمریکا و چین به توافق تجاری دست یافتند وزیر خارجه قطر: اطمینان داریم که امکان توافق میان ایران و آمریکا وجود دارد پزشکیان: کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست زلنسکی: منتظر دیدار با پوتین در ترکیه هستم مدنی‌زاده، گزینه وزارت اقتصاد، هفته آینده به مجلس می‌رود اژه‌ای در منزل شهید رئیسی حضور یافت روایت وزیر خارجه عمان از دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی: غنی‌سازی حتماً باید ادامه پیدا کند | در موضوعات اختلافی به هم خیلی نزدیک شدیم+ فیلم روایت مقام آمریکایی از دور چهارم مذاکرات با ایران ۲۵ فلسطینی طی ساعات گذشته در غزه به شهادت رسیدند (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه: زمان و مکان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا توسط هماهنگ‌کننده عمانی اعلام می‌شود ایران زیباست | چای ایرانی دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید+فیلم (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد عراقچی از سیاست‌های راهبردی کشور‌های اروپایی | رکود فعلی اروپا در حال آسیب رساندن به تمامی طرفین است انتقال تیپ چتربازان رژیم صهیونیستی از سوریه به مرز‌های غزه سخنگوی وزارت خارجه: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک خود ادامه دهد بقائی: مذاکرات با تبادل پیام از طریق وزیر خارجه عمان ادامه دارد توافقات تهران-تاشکند برای ارتقای سطح همکاری‌ها اکونومیست: احتمالا شمار شهدای جنگ غزه ۱۰۹ هزار نفر باشد اعضای فراکسیون مستقلین مجلس با رئیس‌جمهور دیدار خواهند کرد روایت یک دیدار | اشرف گرامی از دومین تجربه حضورش به عنوان یکی از نمایندگان جامعه کارگری نزد مقام معظم رهبری می‌گوید تاکنون ۱۵۰۰ فلسطینی در جنگ غزه بینایی خود را از دست داده‌اند معرفی وزیر اقتصاد به مجلس به تعویق افتاد
سرخط خبرها

سفیر ایران در سازمان ملل: رژیم صهیونیستی مسئول نسل‌کشی در غزه است

  • کد خبر: ۳۱۷۳۴۵
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۹
سفیر ایران در سازمان ملل: رژیم صهیونیستی مسئول نسل‌کشی در غزه است
معاون نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با استقبال از درخواست آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای تشکیل پرونده علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون منع نسل‌کشی، بر لزوم اجرای دستورات موقت صادره از سوی این دیوان تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ زهرا ارشادی، سفیر و معاون نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نیویورک، به نمایندگی از جنبش عدم تعهد در نشست کمیته ویژه منشور ملل متحد و تقویت نقش سازمان سخنرانی کرد. وی در این نشست بر تعهد جنبش عدم تعهد به اصول حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد، به‌ویژه در قبال مسئله فلسطین، تأکید کرد.

ارشادی در سخنان خود، حملات نظامی وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه مردم بی‌دفاع فلسطین، به‌ویژه در نوار غزه، را به‌شدت محکوم کرد و خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه و حفاظت از مردم فلسطین شد. وی همچنین هشدارهای گزارشگران ویژه سازمان ملل درباره وقوع نسل‌کشی در غزه را مورد اشاره قرار داده و بر تعهد جامعه بین‌المللی برای جلوگیری از این فاجعه تأکید کرد.

سفیر و معاون نماینده دائم ایران نزد سازمان ملل متحد با استقبال از درخواست آفریقای جنوبی به دیوان بین‌المللی دادگستری (ICJ) برای تشکیل پرونده علیه رژیم صهیونیستی به دلیل نقض کنوانسیون منع نسل‌کشی، بر لزوم اجرای دستورات موقت صادره از سوی این دیوان تأکید کرد. وی همچنین رأی مشورتی دیوان در 19 ژوئیه 2024 را که غیرقانونی بودن حضور رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را تأیید می‌کند، گامی مهم در جهت تحقق حقوق مشروع مردم فلسطین دانست.

در بخش دیگری از این سخنرانی، ارشادی سیاست‌های رژیم صهیونیستی را نقض فاحش حقوق بین‌الملل و قطعنامه‌های سازمان ملل دانست و از کشورهای جهان خواست که از هرگونه حمایت، تسهیل یا همکاری با این سیاست‌های غیرقانونی خودداری کنند. وی همچنین بر لزوم حمایت از آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای پناهندگان فلسطینی (UNRWA) تأکید کرد و تصویب قوانین اسرائیلی برای محدود کردن فعالیت‌های این نهاد در سرزمین‌های اشغالی را محکوم نمود.

سفیر ایران همچنین به مسئله لبنان پرداخت و تجاوزات رژیم صهیونیستی به این کشور را نقض آشکار منشور ملل متحد و قوانین بین‌المللی، از جمله حقوق بین‌الملل بشردوستانه، دانست. وی حملات این رژیم علیه نیروهای موقت سازمان ملل در لبنان (UNIFIL) را محکوم کرد و خواستار خروج فوری آن از تمامی مناطق اشغالی لبنان و اجرای کامل قطعنامه 1701 شورای امنیت شد.

در پایان، ارشادی بر تعهد جنبش عدم تعهد به عدالت و پاسخگویی تأکید کرد و هرگونه تلاش برای مانع‌تراشی در روندهای قضایی بین‌المللی، از جمله در دیوان بین‌المللی دادگستری و دیوان کیفری بین‌المللی، به‌ویژه در رابطه با مسئله فلسطین، را محکوم نمود. وی از جامعه جهانی خواست تا اقداماتی عملی در جهت پایان اشغالگری، تحقق حقوق غیرقابل انکار مردم فلسطین و استقرار عدالت دیرینه اتخاذ کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->