تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

انهدام باند مخوف سرقت مسلحانه از مراکز بازی‌های رایانه‌ای در مشهد

  • کد خبر: ۳۱۷۳۸۱
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
انهدام باند مخوف سرقت مسلحانه از مراکز بازی‌های رایانه‌ای در مشهد
اعضای یک باند مخوف سرقت مسلحانه از مراکز بازی‌های رایانه‌ای در مشهد دستگیر شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی وقوع چندین فقره سرقت مسلحانه وحشتناک از مراکز بازی‌های رایانه‌ای در شمال شهر مشهد که از تابستان سال گذشته آغاز شده بود، گروه ورزیده‌ای از کارآگاهان اداره جنایی آگاهی با دستور‌های ویژه سرهنگ کارآگاه جواد شفیع زاده (رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی) وارد عمل شدند و تحقیقات گسترده‌ای را در این باره انجام دادند. آن‌ها در اولین مرحله از اقدامات پلیسی جلسه کارشناسی تحلیل جرم را به سرپرستی سرهنگ محمدهمتی (رئیس اداره جنایی آگاهی) تشکیل دادند و سپس عملیات‌های تخصصی را آغاز کردند.

بازبینی دوربین‌های مدار بسته بیانگرآن بود که دزدان مسلح نقابدار در نیمه‌های شب یازهم شهریور به یکی از مراکز بازی‌های رایانه‌ای هجوم برده‌اند و با سرقت اموال و همچنین ایجاد رعب و وحشت در شهرک مهرگان، سوار بر موتورسیکلت از محل متواری شده‌اند. هنوز یک ماه بیشتر از این ماجرا سپری نشده بود که دومین سرقت مسلحانه دزدان نقابدار در خیابان رسالت ۱۵۱ رخ داد، اما این بار سارقان مخوف در حالی که تعدادی از آنان را با چاقو و شمشیر مجروح کردند و حتی گوشی تلفن یکی از مشتریان این مرکز را نیز به سرقت بردند.

براساس این گزارش سومین سرقت مسلحانه در روز روشن رخ داد و اعضای اتباع خارجی و ایرانی این باند خطرناک به یک مرکز بازی‌های رایانه‌ای در خیابان طبرسی شمالی ۲۱ دستبرد زدند و این بار نیز علاوه بر سرقت مسلحانه، گوشی تلفن مشتریان را هم به سرقت بردند. با به دست آمدن این اطلاعات، کارآگاهان اداره جنایی با رصد فضای مجازی در سایت‌های واسطه گر مانند دیوار موفق شدند مالخر اموال سرقتی را شناسایی کنند که سرنخ آن از آگهی فروش یک دستگاه پی اس فور آغاز شده بود. طولی نکشید که با دستگیری این مالخر افغانستانی، دزدان نقابدار شناسایی و دستگیر شدند.

با تکمیل تحقیقات قضایی در دادسرای عمومی و انقلاب مشهد، متهمان اصلی این باند خطرناک با دستور مقام قضایی به محل‌های ارتکاب جرم منتقل شدند و صحنه‌های دلهره آور و وحشت انگیز سرقت‌های مسلحانه را باز سازی کردند. «محراب» (قاتلی که سه سال قبل پای چوبه دار بخشیده شد) که مقابل دوربین پلیس قرارگرفته بود درباره سرقت مسلحانه در شهرک مهرگان به مهربان (افسرپرونده) گفت:آن روز سوار بر دو دستگاه موتورسیکلت به شهرک مهرگان آمدیم که غلام فاروق، جمشید افغان، مجتبی و محمد همراه من بودند. من از موتورسیکلت پیاده شدم و داخل مرکز بازی‌های رایانه‌ای رفتم و در این سرقت اسلحه وینچستر در دست جمشید افغان بود، اما با آن که خودمان سارق بودیم ولی در حالی که لوازم را جمع می‌کرد یک چشمم روی موتور سیکلت بود که در بیرون از مغازه پارک کرده بودم. «محمد-ج» نیز با تایید اعترافات همدستانش گفت: آن روز اسلحه داخل کیسه و در دست جمشید افغان بود ولی سلاح‌های سرد هم در دست دیگر همدستانم بود من در بیرون از مغازه بودم که شبانه اموال سرقتی را «محراب» به مالخری به نام «سعید» داده بود.

اعضای این باند مخوف سرقت مسلحانه همچنین به تشریح ماجرای سرقت از مرکز بازی‌های رایانه‌ای در بیست و چهارم مهر ۱۴۰۲ در خیابان رسالت مشهد پرداختند. «محراب» این بار نیز اولین متهمی بود که در بیان جزئیات سرقت مسلحانه گفت: آن روز خودروی پژو «محمد-ج» را به امانت گرفتم و با همین همدستانم حدود ساعت ۲۳ شب در این مکان توقف کردیم. من پلاک‌های خودرو را با کمک غلام فاروق عوض کردم. همدستانم پیاده شدند و به داخل مرکز بازی‌های رایانه‌ای رفتند که من هم با خودرو دور زدم و رو به سمت بولوار ایستادم. دو نفر از همدستانم لوازم سرقتی را در صندوق عقب گذاشتند و هراسان داخل خودرو نشستند که بعد ما هم رفتیم.

«مجتبی» هم گفت: اسلحه را هنگامی که وارد مغازه شدیم دوستانم به دست من دادند وقتی وارد شدیم خیلی از مشتریان از ترس به گوشه و کنار فرارکردند که من یکی از آن‌ها را که زیر صندلی پنهان شده بود با چاقو مجروح کردم.

«محمد-ج» متهم دیگر نیز گفت: کیسه را درون لباس هایم گذاشته بودم که آن را بیرون کشیدم و لوازم سرقتی را درون آن ریختم و لوازم سرقتی را هم «محراب» به «سعید-م» فروخت و به هر کدام تقریبا ۸ میلیون تومان رسید.

بر اساس این گزارش، متهمان به سرقت مسلحانه در ادامه به بولوار طبرسی شمالی هدایت شدند و ماجرای دلهره آور سرقت مسلحانه از مرکز بازی‌های رایانه‌ای را شرح دادند. «مجتبی-م» گفت: اسلحه دست غلام فاروق بود که در مغازه از کیسه درآورد و به من داد و محراب هم لوازم را جمع کرد و با خودرو فرارکردیم.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->