راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جنایت به دلیل مشاجره همسران پسرعمو‌ها

  • کد خبر: ۳۱۶۹۲۵
  • ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۲
جنایت به دلیل مشاجره همسران پسرعمو‌ها
متهم به جنایت مسلحانه در حالی پس از ۲۰ماه فرار دستگیر شد که بررسی‌ها نشان داد چند پسرعمو به خاطر اختلافات و مشاجره‌های همسرانشان، مقابل یکدیگر صف آرایی کرده بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجم تیر سال گذشته چند جوان متاهل که با یکدیگر پسرعمو بودند، ناگهان در صف آرایی خشم آلودی مقابل یکدیگر قرارگرفتند، این خشم و عصبانیت که از اختلافات همسرانشان نشئت می‌گرفت، به تهدید و قرار نزاع کشید به گونه‌ای که برای گرفتن زهرچشم از همدیگر وارد عمل شدند.

در این میان چند نفر از پسرعمو‌ها به طرف منزل طرف‌های مقابل در روستای جغری رفتند تا با شکستن شیشه خودروها، جوی از ترس و وحشت را ایجاد کنند ولی ناگهان صدای شلیک گلوله همه عاملان نزاع را در جای خود میخکوب کرد و این نزاع فامیلی، رنگ مسلحانه به خود گرفت به طوری که جوان ۳۵ ساله‌ای به نام «حامد-ف» براثر اصابت ۸۰ گلوله ساچمه‌ای به قتل رسید و جوان دیگری هم مجروح شد.

طولی نکشید که با حضور قاضی دکتر صادق صفری در محل وقوع نزاع مسلحانه، تحقیقات گسترده‌ای برای شناسایی عاملان جنایت مسلحانه آغاز و مشخص شد گلوله‌ها از فاصله حدود۱۵متری شلیک شده‌اند.

چندساعت بعد و در حالی که مجروح حادثه به مرکز درمانی انتقال یافته بود، دو تن از متهمان این پرونده جنایی با راهنمایی‌های مقام قضایی و در عملیات ضربتی کارآگاهان اداره جنایی آگاهی دستگیر شدند و مدتی بعد نیز سومین متهم به چنگ عدالت افتاد، اما هنوز متهم به قتل مسلحانه فراری بود. به همین خاطر گروهی از افسران کارآزموده پلیس آگاهی با هدایت مستقیم سرهنگ محمدرضا فدائیان (رئیس پلیس آگاهی) دامنه رصد‌های اطلاعاتی را به شهر‌های شمالی و شرق کشور کشاندند و بالاخره سرنخ‌هایی به دست آمد که متهم قصد دارد به مشهد بازگردد چراکه هنگام زندگی مخفیانه در دام مواد افیونی گرفتار شده بود.

تحقیقات اطلاعاتی کارآگاهان زیرنظر سروان آرمین منفرد (افسر پرونده) ادامه داشت تا این که مشخص شد عامل جنایت مسلحانه شبانه وارد مشهد شده تا به زندگی مخفیانه خود ادامه دهد. در این شرایط بود که کارآگاهان دایره قتل عمد آگاهی وارد عمل شدند و متهم به قتل را در عملیاتی غافلگیرانه در بولوار شهید کشمیری به دام انداختند. این متهم جوان که با دستور‌های محرمانه قاضی صفری مورد بازجویی‌های هدفمند قرارگرفته بود، روزگذشته به شلیک گلوله از سلاح شکاری اعتراف کرد وبدین ترتیب بررسی‌های قضایی و پلیسی برای واکاوی جنایت تاسف باری ادامه یافت که به خاطر اختلافات و مشاجره‌های زنان چند پسرعمو رخ داد.

منبع: روزنامه خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->