آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انگیزه سرقت، عامل اصلی قتل دانشجو دانشگاه تهران اعلام شد

  • کد خبر: ۳۱۷۶۹۰
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۰
انگیزه سرقت، عامل اصلی قتل دانشجو دانشگاه تهران اعلام شد
رئیس پلیس تهران بزرگ با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ تیم عملیاتی به دستور فرمانده کل فراجا برای بررسی پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران و دستگیری متهمان تشکیل شد، گفت: در تحقیقات اولیه مشخص شد که متهمان با انگیزه سرقت مرتکب قتل شده‌اند و پنج نفر در این ماجرا مرتبط بودند.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان با بیان این که روز سه‌شنبه ۳۰ بهمن سارقان و قاتل امیر محمد خالقی دستگیر شدند، گفت: متهمان در یک اقدام فنی دستگیر و در تحقیقات اولیه به سرقت و قتل امیرمحمد خالقی، دانشجوی ۱۹ ساله، اعتراف کردند.

وی افزود: بیش از ۱۰ تیم عملیاتی به دستور فرمانده کل فراجا تشکیل دادیم و وقتی دستورات قضایی اخذ شد، اقدامات کامل و جامعی برای بدست آوردن تصاویر متهمان، مشخصات و تمامی موارد و مدارکی که کمک به کشف جرم می‌کرد، آغاز شد.

سردار محمدیان در ادامه با بیان اینکه انگیزه اصلی قتل، سرقت بوده است، ادامه داد: در تحقیقات اولیه مشخص شد که متهمان با انگیزه سرقت مرتکب قتل شده‌اند و پنج نفر در این ماجرا مرتبط بودند که متهم اصلی که اقدام به قتل و سرقت کرده بود (ترک‌نشین موتورسیکلت) با هویت احمد و راکب موتورسیکلت با هویت امیر است.

وی تأکید کرد: از همه مردم درخواست می‌کنیم اخبار و اطلاعات خودشان را از رسانه‌های رسمی دریافت کنند و به اخبار فضای مجازی که معلوم نیست صاحب آن چه کسی است توجه نکنند.

قاضی شهریاری سرپرست دادسرای امور جنایی تهران هم گفت: راکب موتور در اولین اعترافات خود بیان کرد که مکان را برای سرقت به دلیل خلوتی آن انتخاب کردیم. احمد (ضارب مرحوم امیرمحمد خالقی) به محض اینکه به دانشجو رسید، چاقو کشیده و گفته است که می‌زنمت.

شهریاری با اشاره به این که ضارب در اولین بازجویی عنوان کرد وقتی گوشی را گرفتم، مقتول گفت دانشجو هستم، تصریح کرد: ضارب (احمد) به مقتول گفته بوده است که کیفت را به ما تحویل بده و گوشی را بگیر و برو. ضارب در ادامه اعترافات گفته بود که به ما ضربه زد. دانشجو بیان داشت که مدارک در کیف دارم. امیر «دیگر سارق» به من گفت با چاقو به او ضربه بزن. ابتدا نمی‌دانستیم دانشجو است. دو تا ضربه به او زدم و به محل برگشتیم.

وی در پایان با بیان اینکه اقدامات پزشکی قانونی و روانشناسی در خصوص متهمان و جسد صورت گرفته است و پرونده در حال رسیدگی با دقت و سرعت است، اظهار کرد: در یک مهلت منطقی پرونده با قرار لازم و کیفر خواست به دادگاه مربوطه ارسال می‌شود و حتما در خصوص اعترافات دیگر متهمان برای سرقت‌های قبلی، بررسی صورت خواهد گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->