بیانیه گروه ۲۰ در نقد سیاست‌های ترامپ واریز ۱۹ هزار میلیارد تومان سود برای ۱۲ میلیون سهامدار بورس زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیک (مرحله سوم) دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد نرخ کرایه از مرز تا نجف و کربلا برای اربعین ۱۴۰۴ چقدر است؟ سبد دارایی ۹۱ هزار سهام‌دار با «همیار» بیمه شد کاهش ۲۵درصدی تأمین ارز واردات از ابتدای سال ۱۴۰۴ شرایط خرید ارز اربعین ۱۴۰۴ در پیام‌رسان «بله» اعلام شد رئیس اتحادیه طلا و جواهر مشهد: تعداد زیادی از واحد‌های صنفی به دنبال ابطال پروانه هستند | مردم طلای آب‌شده خریداری نکنند بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | امروز نرخ ارز اربعین چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد
سرخط خبرها

عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود

  • کد خبر: ۳۱۷۸۹۰
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۹
عضو کمیسیون عمران مجلس: گرانی بلیت هواپیما اگر مصوبه قانونی ندارد، باید لغو شود
عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: از رئیس سازمان هواپیمایی می‌خواهیم اگر مصوبه قانونی درخصوص گرانی بلیت هواپیما وجود ندارد، حتماً آن را ملغی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا نثاری درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: افزایش قیمت بلیت هواپیما باید یک مصوبه قانونی داشته باشد و همکاران بنده در کمیته حمل‌ونقل هوایی کمیسیون عمران این موضوع را پیگیری کردند.

نماینده مردم نهاوند در مجلس اظهار کرد: متاسفانه التهاباتی که امروز در بازار ارز و آشفتگی‌های بی‌دلیل و بادلیلی که می‌بینیم باعث سوءاستفاده و افزایش تعرفه‌ها در حوزه‌های مختلف صنعتی، معدنی، غذایی و بعضاً همین صنعت هواپیمایی و افزایش قیمت بلیت‌ها شده است؛ البته مسئولان حمل‌ونقل هوایی در کمیسیون عمران مشکلات را به ما گفتند، اما معیار ما قانون، ظرفیت و توانمندی مردم و استقبالی که مردم می‌کنند، است؛ چون از یک‌سری امتیازات یارانه‌ای از جیب این ملت که همین ارز است، استفاده می‌کنند و باید به این امر احترام بگذارند.

این نماینده مجلس بیان کرد: ممکن است مسئولان در حمل‌ونقل هوایی دغدغه‌هایی داشته باشند که شنیدنی باشد، اما آن دغدغه دلیلش این نیست که بعضاً خودشان بخواهند تعرفه‌ها را افزایش دهند؛ البته گرانی بلیت هواپیما را من تأیید نمی‌کنم که با مجوز یا بدون مجوز بوده، چون اگر بدون مجوز بوده قطعاً باید لغو شود و هزینه‌ها برگردد و اگر حتی با مجوز هم بوده باید بررسی شود به استناد چه آیتم‌های اقتصادی این افزایش تعرفه در نظر گرفته شده و این موضوع برای کمیسیون عمران مهم است.

عضو کمیسیون عمران مجلس تصریح کرد: با توجه به شرایطی که امروز ما با آن رو‌به‌رو هستیم متاسفانه افزایش قیمت، امسال دوسه بار اتفاق افتاده که باید کمیسیون عمران به آن ورود کرد، اما ممکن است موضوعاتی به این شکل به صحن مجلس نیاید، اما آقای صوفی به‌عنوان رئیس کمیته حمل‌ونقل هوایی کمیسیون عمران مجلس این موضوع را به‌شدت پیگیری می‌کرد و حداقل دوبار رئیس سازمان هواپیمایی کشور را به‌دلیل این موضوع به کمیسیون آوردیم، چون به‌عنوان یک مطالبه جدی و مؤثر مطرح است.

نثاری گفت: در کمیسیون عمران مجلس گرانی قیمت بلیت هواپیما به شکل خیلی جدی مطرح است و از رئیس سازمان هواپیمایی می‌خواهیم اگر مصوبه قانونی در این خصوص وجود ندارد، حتماً آن را ملغی کند و اگر این کار را نکند، حتماً با برخورد درست و منطقی کمیسیون عمران رو‌به‌رو خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->