فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۱۸۰۵۳
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۵
انصاری‌فرد، همچنان مشکل اصلی پرسپولیس
مدیرعامل پرسپولیس باز هم به مدیرعامل سابق این باشگاه حمله کرد.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، رضا درویش در تازه‌ترین اظهارنظرش مدعی شده پرسپولیس در این سال‌ها از پیشکسوتان خودش ضربه خورده است. او دراین زمینه به محمد محمدی، محسن خلیلی و محمدحسن انصاریفرد تاخته است.

 او حتی به این افراد اتهام زده که مسئله مالی در این باشگاه داشتند و سازمان بازرسی در حال برسی پرونده شان است. این در شرایطی است که درویش در دوره مدیریت خودش در پرسپولیس از لحاظ مالی ضرر‌های سنگینی به پرسپولیس زد. به طور مثال او تمدید قرارداد با رادوشویچ و جذب استوکس را خیانت به پرسپولیس دانسته در حالی که در زمان مدیریت خودش لوکادیا، باهویی، دیاباته، پریرا ژوائو بدون اینه تعداد بازی شان برای پرسپولیس دو رقمی شود هر یک چند صد هزار دلار ازاین باشگاه پول گرفتند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->