حوادث طبیعی هزینه گزافی در استرالیا به جا گذاشت راه‌اندازی ۱۰ مرکز شبانه‌روزی نگهداری بیماران اوتیسمی تا پایان سال ۱۴۰۴ سخنگوی آموزش و پرورش: اگر کسی مدرکی بر لو رفتن سوالات امتحانی دارد ارائه کند ستاد مبارزه با مواد مخدر: بیش از ۵۷۰ هزار متهم در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند هشدار درباره مزوژل‌های قاچاق و بی‌هویت در بازار آتش‌سوزی گسترده در انبار لوازم یدکی خودرو در جاده قدیم کرج + عکس (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) رزرو ۸۰ درصد از ظرفیت اقامت رسمی مشهد، برای تعطیلات نیمه خرداد و عید قربان ۱۴۰۴ گلایه‌ از محدودیت‌‌های درمان بیماران روانی دارای بیمه سلامت | برای دردهای بی ‌درمان چرتکه نیندازید! فرونشست  زمین در کش‌وقوس قوانین مجلس پیگیر پرداخت حق اولاد به بازنشستگان زن است بهترین رژیم غذایی برای کاهش ریسک ابتلا به سرطان پروستات مثبت‌شدن تست تب کریمه‌کنگو ۲ نفر در تربت‌جام و صالح‌آباد خراسان رضوی (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) عذرخواهی آموزش و پرورش برای اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها آتش‌سوزی جنگلی در کانادا همچنان ادامه دارد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که ویتامین C آن‌ها از مرکبات بیشتر است بهترین وضعیت خواب برای افزایش طول عمر کدام است؟ اوج فعالیت کنه‌ها در فصل گرما | توصیه وزارت بهداشت برای پیشگیری از ابتلا به «تب کریمه کنگو» میوه‌هایی که بیماران دیابتی باید بااحتیاط مصرف کنند صدور مجوز تردد با خودروی شخصی به کربلا از مرز خسروی پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (دوشنبه، ۱۲ خرداد ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا زلزله، زمان‌آباد مرز خراسان رضوی و سمنان را لرزاند (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند نسل زِد، مدرسه‌گریز یا آینده‌نگر؟ | چرا نسل زد علاقه‌ای به تحصیل و مدرسه ندارد؟ فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۱۸۱۳۰
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳
رئیس سازمان اورژانس کشور از آغاز طرح امداد نوروزی از ۲۵ اسفندماه سال جاری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر میعادفر اظهار کرد: سالانه ۲۰ هزار نفر در تصادفات جان خود را از دست می‌دهند که وضعیت خوبی نیست و انتظار داریم نوروز ۱۴۰۴ با حضور تمامی دستگاه‌های مختلف شاهد کاهش تصادفات باشیم.

وی با بیان اینکه ۳۴۰۰ پایگاه اورژانس در کشور وجود دارد، افزود: از این تعداد ۱۹۰۰ پایگاه جاده‌ای، ۱۴۰۰ پایگاه شهری و ۵۲ پایگاه هوایی در حال فعالیت هستند که هر ساله ۶ میلیون ماموریت را انجام می‌دهند و حدود ۷۰۰ هزار حادثه ترافیکی را شاهد هستیم.

وی با بیان این که در ساعت‌های اولیه صبح و غروب بیشترین میزان تصادفات را داریم، نقش آموزش را در کاهش تصادفات رانندگی مهم دانست و گفت: قرار است امسال با اجرای پویش " نه به تصادف " کار متمایز و طرحی نو نسبت به سال‌های قبل انجام دهیم که منجر به کاهش تصادفات شود.

وی به اجرای امداد نوروزی از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین اشاره و بیان کرد: این طرح با مشارکت دستگاه‌های مختلف اجرا می‌شود و در نوروز ۱۴۰۴ خدمات آموزشی وسیعی را برای کاهش تصادفات با همکاری نهاد‌های مرتبط اجرا خواهیم کرد.

رئیس سازمان اورژانس کشور با اشاره به ضرورت تعامل نهاد‌های مرتبط برای اجرای پویش «نه به تصادف» در ایام نوروز گفت: بر اساس مطالعات انجام شده، حدود ۸۳ درصد سن مصدومین تصادفات بین یک تا ۴۹ سال و بیش از ۷۰ درصد آسیب دیدگان از مردان هستند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->