واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران

  • کد خبر: ۳۱۸۲۱۵
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران
رئیس جمهور لبنان در دیدار هیات ایران به ریاست رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: لبنان به برقراری بهترین روابط با تهران تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «جوزف عون» رئیس جمهور لبنان روز یکشنبه در بیروت و در حاشیه مراسم تشییع پیکر شهیدان «سید حسن نصرالله» و «سید هاشم صفی الدین»، میزبان «محمد باقر قالیباف»، رئیس مجلس شورای اسلامی ایران و «سید عباس عراقچی»، وزیر خارجه ایران بود.

قالیباف در این دیدار سلام و درود «مسعود پزشکیان»، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و دعوت از عون برای سفر رسمی به تهران را ابلاغ کرد.

او ضمن تبریک به عون بابت تصدی منصب ریاست جمهوری، درباره روابط لبنان و ایران و لزوم توسعه آن در همه زمینه‌ها سخن گفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی ایران ضمن تاکید بر یکپارچگی و امنیت لبنان و حاکمیت این کشور، آمادگی ایران برای همکاری با کشور‌های عربی و اسلامی برای بازسازی لبنان را اعلام کرد.

او تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران تمایل دارد لبنان را کشوری با ثبات، امن و شکوفا مشاهده کند.

قالیباف تصریح کرد که ایران از هر تصمیمی که لبنان به دور از مداخله خارجی در امورش اتخاذ کند، حمایت می‌کند.

طبق گزارش وبگاه ریاست‌جمهوری لبنان، عون نیز ضمن اشاره به اینکه «لبنان از جنگ‌های دیگران در سرزمین خود خسته شده»، تاکید کرد که دولت و همه افراد، مسئولیت حفظ استقلال و تمامیت ارضی لبنان را برعهده دارند و هیچ فرد یا مجموعه یا مسئولی حقی وارد کردن کوچک‌ترین آسیب به استقلال سیاسی، فرهنگی، اقتصادی یا نظامی به کشور را ندارد.

رئیس جمهور لبنان با اشاره به نشست اخیر ریاض با حضور جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر راه‌حل ۲ دولتی در قبال مناقشه فلسطین-رژیم صهیونیستی، گفت که لبنان بهای زیادی برای دفاع از قضیه فلسطین پرداخت کرده است.

وی بر اهتمام لبنان به برقراری بهترین روابط با تهران تاکید کرد.

قالیباف: تمامیت ارضی و آرامش فعلی در لبنان از ثمرات مقاومت است

محمدباقر قالیباف که برای شرکت در مراسم تشییع سیدحسن نصرالله به بیروت سفر کرده، در دیدار با جوزف عون رییس جمهور لبنان گفت: تجاوز‌های رژیم اشغالگر و سخنان ترامپ نشانگر دخالت آن‌ها در امور کشورهاست.

وی افزود: من از شهید نصرالله شنیدم که اولویت حزب الله موضوعات ملی است. حزب الله همیشه در کنار مردم و ارتش برای استقلال و امنیت لبنان بوده و در برابر داعش و تجاوزات صهیونیست‌ها از لبنان دفاع کرده است.

رییس مجلس خاطرنشان کرد: ما حزب الله را بخشی از قدرت و امنیت ملی لبنان می‌دانیم. شما به عنوان فرمانده کل ارتش لبنان به درستی واقفید که حزب الله تا چه میزان در امنیت لبنان در مقابله با داعش و تجاوزات اسرائیل موثر بوده است. تمامیت ارضی و آرامشی که در لبنان حاکم شده که از ثمرات مقاومت است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->