ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۸۳۱۸
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: بارش برف از عصر امروز (۶ اسفندماه) مشهد را فرامی‌گیرد و معابر این شهر سفیدپوش، یخ‌زده و لغزنده خواهد شد.

زهرا آهنگرزاده در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درخصوص وضعیت جوی استان، اظهار کرد: بر اساس تحلیل آخرین اطلاعات هواشناسی، انتظار داریم به‌تدریج از ساعات بعدازظهر امروز، شاهد گسترش سامانه ناپایدار در استان باشیم که به‌تدریج با جریانات سرد شمالی نیز همراه می‌شود.

وی افزود: امشب و طی فردا تا اوایل وقت روز چهارشنبه، با کاهش محسوس دمای هوا مواجه هستیم؛ ضمن اینکه بارش‌ها در سطح استان تقویت می‌شود و در اکثر مناطق استان، شاهد بارش به صورت باران و برف خواهیم بود که در نواحی سردسیر در مرکز استان و در ارتفاعات، بارش‌ها کاملاً به صورت برف خواهد بود.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: طی فعالیت این سامانه، وزش باد شدید همراه با کولاک برف به ویژه در ارتفاعات، یخ‌زدگی و لغزندگی محورها، تشکیل مه و کاهش میدان دید پیش‌بینی می‌شود که موجب اختلال در سیستم حمل‌ونقل استا‌ن خواهد شد.

آهنگرزاده عنوان کرد: بیشترین حجم بارش‌ها در فاصله زمانی امشب تا اوایل وقت چهارشنبه هفته جاری، برای نیمه شمالی و نوار شرقی استان خصوصاً در مناطق واقع در نوار شمالی ازجمله شهر‌های درگز، قوچان (به‌ویژه منطقه باجگیران)، کلات، چناران، مشهد مقدس، فریمان، طرقبه‌شاندیز، گلبهار، سرخس (به‌ویژه نواحی جنوبی)، صالح‌آباد، تربت‌حیدریه (به‌ویژه ارتفاعات و گردنه‌ها)، ارتفاعات و دامنه‌های هزارمسجد و بینالود و نیشابور (به‌ویژه نواحی شمالی)، رخ خواهد داد که در این خصوص، هشدار سطح نارنجی در تاریخ پنجم اسفندماه صادر شده است.

وی افزود: کاهش دمای محسوس از بعدازظهر امروز آغاز شده و انتظار می‌رود طی شب‌های آینده در نواحی سردسیر استان دمای حداقل شبانه به ۱۰ تا ۱۵ درجه زیر صفر برسد؛ ضمن اینکه پیش‌بینی می‌شود تا روز‌های ابتدایی هفته آینده، هوای سرد در استان ماندگار باشد.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: دمای مشهد فردا در گرم‌ترین ساعات به ۲ درجه بالای صفر و در سردترین ساعات به منفی۶ درجه خواهد رسید.

آهنگرزاده درنهایت اعلام کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، نوسانات دمایی مشهد بین یک و ۱۰ درجه بوده است که امروز دمای مشهد در سردترین ساعات، به منفی۲ درجه و در گرم‌ترین ساعات به ۲ درجه بالای صفر خواهد رسید. همچنین طی این مدت، کلات با دمای منفی۳ درجه و تایباد با دمای ۲۴ درجه به ترتیب سردترین و گرم‌ترین شهرستان‌های استان بوده‌اند.

شایان ذکر است که بیشترین میزان بارش باران در فریمان با ۱۲ میلی‌متر ثبت شده و از ایستگاه فرودگاهی مشهد ۱.۶ میلی‌متر بارش باران گزارش شده است؛ ضمن اینکه بیشترین شدت وزش باد را گناباد با ۸۳ کیلومتربرساعت ثبت کرده که درواقع، طوفان رخ داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->