نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت

  • کد خبر: ۳۱۸۳۳۸
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
قالیباف: نبرد مقاومت با داعش و رژیم صهیونیستی، تثبیت امنیت لبنان را درپی داشت
رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس مجلس لبنان گفت: مقاومت در جهت امنیت لبنان بوده و این تشکیلات مردمی ثابت کرده است برای امنیت کشورش تلاش می‌کند و این مسئله در نبرد آن‌ها با داعش و رژیم صهیونیستی اثبات شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدباقر قالیباف که به بیروت سفر کرده بود، عصر یکشنبه (۵ اسفند ۱۴۰۳) با نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، دیدار و گفتگو کرد.

قالیباف در این دیدار با اشاره به برگزاری مراسم با شکوه تشییع پیکر شهدای مقاومت و استقبال بی نظیر مردم گفت: خوشحالم که مجددا با شما دیدار کردم و برای اقدامات موثرتان در ثبات لبنان، برگزاری انتخابات و پشتیبانی هایتان از جبهه مقاومت به شما تبریک می گویم.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما در جمهوری اسلامی حمایت و پشتیبانی خودمان را از اجماعی که در لبنان اتفاق افتاده و از تصمیمات شما اعلام می کنیم.

قالیباف با اشاره به دیدار صبح روز یکشنبه خود با رئیس جمهور لبنان گفت: امروز در ملاقات با رئیس جمهور به این موضوع اشاره کردم که حزب الله را بخشی از امنیت و قدرت ملی لبنان می دانیم.

وی افزود: تصمیم دولت لبنان برای قطع پرواز بین ایران و بیروت تحت تاثیر آمریکا است و باید این مسأله مرتفع شود. آمریکایی ها برای ما و سوریه و خاورمیانه برنامه دارند. رژیم صهیونیستی نیز دست از جنایات خود برنداشته و الان پنج نقطه لبنان را تخلیه نکرده اند و بمباران را ادامه می دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: مقاومت در جهت امنیت لبنان است و این تشکیلات مردمی ثابت کرده است برای امنیت کشورش تلاش می کند و این مسأله در نبرد آنها با داعش و رژیم صهیونیستی اثبات شده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تشییع باشکوه پیکر شهدای مقاومت یادآور شد: تشییع امروز نقطه عطفی از عظمت  و شیعه است و به وضوح روح و عظمت نصرالله و مقاومت را نشان داد.

نبیه بری رئیس مجلس لبنان نیز با تشکر از حضور قالیباف و هیأت ایرانی در مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت گفت: پس از شهادت سید حسن نصرالله انگار نیمه ای از من تمام شد.

رئیس مجلس لبنان به مراسم تشییع اشاره کرد و گفت: امروز انفاق بزرگی افتاد. برآورد اولیه نشان داد بیش از یک میلیون و دویست و پنجاه هزار نفر در مراسم شرکت کردند. چیزی بیش از ۲۶ درصد جمعیت لبنان. البته این حضور مردمی و میلیونی ارتباط عمیق بین مردم و مقاومت را نشان داد. مقاومت جزو لاینفک لبنان است و مردم لبنان قدردان کسانی هستند که در برابر داعش و رژیم صهیونیستی از آن ها دفاع کرده است.

نبیه بری ضمن تاکید بر انسجام لبنان با توجه به برگزاری انتخابات و تشکیل دولت در این کشور گفت: در نشست سه جانبه با رئیس جمهور و نخست وزیر تاکید کردم که در هیچ بیانیه ای نباید از این جمله غافل شد که از هر ابزاری برای گرفتن حق لبنان و عقب نشینی دشمن اسراییلی باید استفاده کرد که نخست وزیر پرسید منظورت از ابزار چیست و گفتم؛ مقاومت.

وی افزود: اگر عربها از حماس درس می گرفتند و مقاومت را دنبال می کردند وضع ما این نبود. الان مصری ها هم معتقدند طرح ترامپ قابل اجرا نیست و نباید ساکنان غزه را به این کشور منتقل کرد.

نبیه بری خاطرنشان کرد: به قول امام موسی صدر، بهترین راه برای ایجاد وحدت ملی مقاومت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->