سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت

  • کد خبر: ۳۱۸۳۵۶
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت
محمد نوازی در دربی پایتخت هم سرمربی استقلال خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، در شرایطی که از چند روز پیش اینطور عنوان شده که والتر ماتزاری برای امضای قرارداد با استقلال روز سه شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد ایران می‌شود، اما شنیده‌ها حاکی از آن است که تحت هر شرایطی محمد نوازی در دربی هدایت آبی‌ها را برعهده خواهد داشت.

در روز‌های اخیر شایعاتی مبنی بر حضور والتر ماتزاری در ایران و امضای قرارداد با استقلال مطرح شده بود. گفته می‌شد او ممکن است روز سه شنبه به ایران بیاید و به طور رسمی هدایت تیم را بر عهده بگیرد. با این حال، به نظر می‌رسد حتی اگر این اتفاق بیفتد، ماتزاری زمان کافی برای آماده‌سازی تیم برای دربی را نخواهد داشت و بنابراین محمد نوازی همچنان هدایت تیم را در این بازی مهم بر عهده خواهد داشت.

دربی تهران همیشه یکی از حساس‌ترین و پرحاشیه‌ترین بازی‌های فصل است. هدایت تیم در چنین بازی‌هایی نیاز به تجربه، آرامش و درک بالایی از شرایط تیم دارد. به نظر می‌رسد استقلال ترجیح داده است در این بازی مهم، تغییرات بزرگی در کادر فنی ایجاد نکند و به محمد نوازی اعتماد کند.

نوازی بعد از استعفای سهراب بختیاری زاده به عنوان مربی موقت استقلال انتخاب شد و در بازی با نساجی توانست ۳ امتیاز بازی را کسب کند، اما بی تردید شرایط بازی با پرسپولیس متفاوت از این بازی خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->