ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند

  • کد خبر: ۳۱۸۳۹۳
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۹
  • ۱
پارلمان رژیم صهیونیستی: باید همه مردان غزه کشته شوند
نائب رئیس کنست (پارلمان رژیم صهیونیستی) با ادعای اینکه این رژیم بیش از حد ملایم رفتار می‌کند، کشتن همه مردان فلسطینی در نوار غزه را خواستار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «نیسیم فاتوری» در این باره ادعا کرد: فلسطینی‌ها در غزه، طرد شده‌اند و هیچ کس در دنیا آنها را نمی‌خواهد. به همین دلیل باید زنان و کودکان جدا و مردان بالغ کشته شوند.

رادیو عبری «کول برما» به نقل از فاتوری اعلام کرد که «جامعه جهانی می‌داند که در هیچ جایی از اهالی غزه، استقبال نمی‌کنند و آنها را به سمت اسرائیل می‌رانند.»

ادعا‌های نایب رئیس کنست در حالی است که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به دلیل موافقت نکردن با تبادل گروه جدیدی از اسرای فلسطینی، از سوی افکار عمومی صهیونیست‌ها به تلاش برای به شکست کشاندن توافق‌نامه آتش‌بس در غزه متهم شده است، ادعا کرد که این رژیم برای ازسرگیری فشرده جنگ در هر زمانی آماده است.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از الشروق، نتانیاهو در مراسم دانش‌آموختگی شماری از افسران این رژیم گفت: «اسرائیل برای ازسرگیری جنگ به صورت فشرده در نوار غزه در هر زمانی آماده است و همه اسرای ما بدون استثنا آزاد خواهند شد.»

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ادامه با تکرار آرزوی دست‌نیافتنی خود گفت: حماس دیگر حاکم غزه نخواهد بود و این منطقه خلع سلاح و توان نظامی حماس نابود خواهد شد.

نتانیاهو افزود: پیروزی را می‎‌توان از طریق مذاکرات یا «روش‌های دیگر» به دست آورد.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا نخستین بار در تاریخ ۲۵ ژانویه (۶ بهمن) تاکید کرد که مصر و اردن باید مردم غزه را بپذیرند. وی سپس پیشنهاد تسلط آمریکا بر غزه و جابجایی دائمی فلسطینی‌ها از این منطقه را بدون حق بازگشت داد؛ اظهاراتی که انتقاد بسیاری از کشور‌های جهان و فعالان حقوق بشر را به دنبال داشته است.

طرح ترامپ برای «تصرف»، «مالکیت» و «نقض حاکمیت» مردم غزه که با استقبال نتانیاهو و صهیونیست‌ها مواجه شد، رهبران عربی و حتی غربی را شگفت زده و شوکه کرده است. طرحی که آنچنان به مذاق نتانیاهو خوش آمد که او نیز در اظهاراتی استعماری، از ریاض خواست مردم غزه را به عربستان ببرد و در آنجا دولتی فلسطینی تاسیس شود.

این اظهارات، واکنش تند ریاض را به همراه داشت و وزارت امور خارجه عربستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: ذهنیت تندرو و اشغالگرانه، معنا و مفهوم خاک فلسطین برای مردم فلسطین و پیوند آنها با این مرز و بوم را درک نمی‌کند.

کشور‌های عربی و اسلامی با محکوم کردن پیشنهاد‌های اخیر نتانیاهو و ترامپ، حمایت خودشان را از عربستان، اردن و مصر اعلام کردند.

همچنین پس از آن، رئیس جمهوری آمریکا در اظهاراتی با اشاره به طرح خود مبنی بر انتقال و اسکان فلسطینی‌های نوار غزه در مصر و اردن، این دو کشور را تهدید کرد که در صورت خودداری کردن از پذیرش این موضوع با اقدام‌های تنبیهی از سوی واشنگتن مواجه خواهند شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Mj
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۲/۰۶
0
0
اگه ملایم رفتار نمی کردن معلوم نیست چیکار میکردن!!!!
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->