شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد
سرخط خبرها

افزایش تعداد زائران نوروزی در مشهد، نیازمند تقویت زیرساخت‌های درمانی است

  • کد خبر: ۳۱۸۴۸۴
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۹
افزایش تعداد زائران نوروزی در مشهد، نیازمند تقویت زیرساخت‌های درمانی است
با فرارسیدن نوروز و افزایش چشمگیر تعداد زائران در مشهد، نیاز به توجه ویژه به زیرساخت‌های درمانی این شهر اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، مشهد به عنوان یکی از پرجمعیت‌ترین شهر‌های ایران، نه‌تنها به دلیل موقعیت مذهبی و فرهنگی خود شناخته می‌شود؛ بلکه به عنوان یک قطب درمانی نیز در سطح ملی و حتی بین‌المللی مطرح است که باید توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های درمانی آن صورت بگیرد.

پیش‌بینی می‌شود امسال مشهد هم‌زمان با ایام ماه مبارک رمضان و نوروز ۱۴۰۴، میزبان ۱۵ میلیون زائر باشد که این تعداد، افزایش چشمگیر تقاضا برای خدمات درمانی را در پی دارد.

طبق داده‌های سال‌های گذشته، مشهد باوجود داشتن بیمارستان‌های متعدد، با کمبود تخت‌های بیمارستانی مواجه است. به‌طور کلی، هر یک میلیون نفر از جمعیت به طور میانگین نیازمند حداقل ۳۰۰ تا ۵۰۰ تخت بیمارستانی هستند و با توجه به جمعیت بیش از سه‌میلیون‌نفری مشهد، این آمار برای این شهر به حداقل ۹۰۰ تا ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی می‌رسد.

بر اساس آخرین آمار‌های غیررسمی، مشهد به حدود ۷۰۰۰ تخت بیمارستانی نیاز دارد تا بتواند به تمامی نیاز‌های درمانی جمعیت خود و زائرین پاسخگو باشد.

طبق گزارش‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد، به طور متوسط روزانه حدود ۲۰ هزار نفر به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این شهر مراجعه می‌کنند. این آمار در ایام پیک به ۳۰ هزار نفر یا حتی بیشتر نیز می‌رسد.

۳۶ بیمارستان در مشهد به صورت شبانه‌روزی در تعطیلات نوروزی فعال هستند

رضا وثوقی‌مقدم در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با بیان اینکه در آستانه فرارسیدن تعطیلات نوروز، بیمارستان‌های مشهد برای ارائه خدمات به زائران آمادگی کامل دارند، اظهار کرد: براساس روال هرساله، بخشی از کادر درمان در ایام نوروز به مرخصی می‌روند، اما تمامی بیمارستان‌های شهر با تمام ظرفیت خود به ارائه خدمات درمانی ادامه خواهند داد.

مدیر امور بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد با تأکید بر اینکه در ایام نوروز، اولویت با بیماران اورژانسی خواهد بود، افزود: با کاهش اعمال جراحی غیراورژانسی، تخت‌های بیمارستان‌ها در اختیار بیماران اورژانسی قرار خواهد گرفت و در تمامی رشته‌های تخصصی و فوق‌تخصصی، برنامه‌ریزی به گونه‌ای انجام شده است که هیچ بیماری در انتظار دریافت خدمات نماند.

وی از فعالیت شبانه‌روزی اتاق‌عمل‌ها، کلینیک‌های ویژه و اورژانس‌ها در ایام نوروز خبر داد و گفت: ۱۷۰ درمانگاه و ۳۶ بیمارستان در مشهد به صورت شبانه‌روزی در سطح شهر شامل بیمارستان‌های دانشگاهی، خصوصی، خیریه و تأمین اجتماعی به صورت یکپارچه در خدمت زائران و مجاوران خواهند بود.

دکتر وثوقی‌مقدم با اشاره به برخی چالش‌های موجود در حوزه سلامت مشهد، گفت: ظرفیت بیمارستان‌های شهر برای جمعیت ثابت مشهد کافی است، اما حضور میلیونی زائران و مسافران در ایام نوروز، فشار مضاعفی را بر مراکز درمانی وارد می‌کند. همچنین، فرسودگی برخی از بیمارستان‌ها و افزایش قیمت دارو و تجهیزات پزشکی، از دیگر چالش‌های پیش‌روی ماست که باید با نگاه ملی حمایت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->