۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رونمایی از ابزار جدید پلیس برای بهره‌برداری از اطلاعات مردمی برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌ها

  • کد خبر: ۳۱۸۷۴۲
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
رونمایی از ابزار جدید پلیس برای بهره‌برداری از اطلاعات مردمی برای تسریع در روند رسیدگی به پرونده‌ها
رئیس پلیس پایتخت گفت که سامانه‌ای برای ارسال کلیپ‌های مردمی که از صحنه جرم فیلم یا تصویری تهیه کرده‌اند، به زودی رونمایی می‌شود تا در روند رسیدگی به پرونده‌ها تسریع شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار عباسعلی محمدیان افزود: این ادعایی که گفته می‌شود حتما باید صحنه سرقتی در فضای مجازی پخش شود تا پلیس آن را کشف کند، صحیح نیست.

وی ادامه داد: گواه ما هم همین اموال سرقتی مکشوفه است که در اینجا می‌بینید و سارقانی که آن طرف با تلاش پلیس دستگیر شده‌اند.

به گفته سردار محمدیان، به زودی از سامانه‌ای رونمایی خواهد شد که به شهروندان این امکان را می‌دهد تا در صورت مواجهه با موارد مشکوک، فیلم‌های ضبط شده را مستقیما به پلیس گزارش دهند.

وی از تلاش‌های مستمر پلیس برای مقابله با سرقت‌ها در پایتخت خبر داد و اظهار کرد: در ۷۲ ساعت گذشته، ۲۶۵ نفر دستگیر شدند که به ارتکاب سرقت‌های مختلف متهم هستند که این دستگیری‌ها بخشی از اقدامات گسترده پلیس برای امنیت بیشتر شهروندان است.

سردار محمدیان افزود: در این عملیات‌ها، ۲۵ خودرو، ۴۰ دستگاه موتورسیکلت و تعداد زیادی اقلام دزدی از جمله ۵۳۰ گوشی تلفن همراه به ارزش بیش از ۵۰ میلیارد تومان نیز کشف و ضبط شده است.

رئیس پلیس پایتخت تاکید کرد: این مبلغ ممکن است با کشف باقی‌مانده اموال سرقتی در روز‌های آینده افزایش یابد.

وی یادآور شد: پلیس تهران بزرگ خود را ملزم به پیگیری تمامی پرونده‌های سرقت می‌داند و این اقدامات را ادامه خواهد داد تا امنیت شهروندان تامین شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->