سوریه از احتمال رفع تحریم‌ها از سوی ترامپ استقبال کرد سردار حاجی‌زاده: دشمن توان آسیب زدن به سیستم آفندی جمهوری اسلامی را ندارد هواپیمای ترامپ در فرودگاه ریاض به زمین نشست + فیلم معاون رئیس‌جمهور: انقلابی در اعتبارات محرومیت‌زدایی کشور ایجاد شده است سخنگوی دولت: حفاری چاه‌های نفت در دریای خزر بعد از ۳۰ سال شروع شد | مالیات بر ارزش افزوده در مناطق آزاد حذف شده است واکنش تند وزارت خارجه به بمباران مراکز اسکان موقت آوارگان فلسطینی در جبالیا و خان‌یونس ابراز امیدواری اردوغان از نتیجه بخش بودن گفت‌و‌گو‌های اوکراین و روسیه در استانبول روایت عارف در آذربایجان شرقی از آخرین تلاش‌ها برای رفع فیلترینگ مجلس از میرسلیم شکایت می‌کند + فیلم مجلس از توضیحات وزیر کار قانع شد + فیلم هشدار مودی به پاکستان | دهلی باج‌خواهی هسته‌ای را تحمل نخواهد کرد وزیر کار خطاب به نمایندگان: منظور از انتصاب سیاسی چیست؟ + فیلم انتقاد تند نماینده مردم چناران در صحن علنی مجلس | انتصاب رئیس سازمان بهزیستی سیاسی و غیرکارشناسی بود + فیلم رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست
سرخط خبرها

پزشکیان وعده داد: برای سال آینده کاری خواهیم کرد تا اتفاقات امسال در حوزه انرژی رخ ندهد + فیلم

  • کد خبر: ۳۱۸۹۳۰
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
پزشکیان وعده داد: برای سال آینده کاری خواهیم کرد تا اتفاقات امسال در حوزه انرژی رخ ندهد + فیلم
رئیس‌جمهور کشورمان گفت: ما امسال شرمنده مردم شدیم، مجبور شدیم گاهی اوقات برق را قطع کنیم و برخی مواقع گاز و برق تولیدی‌ها را قطع کردیم؛ اما برای سال آینده کاری خواهیم کرد تا این اتفاقات امسال در حوزه انرژی رخ ندهد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان، امروز پنجشنبه ۹ اسفند ۱۴۰۳ در پنجمین «مجمع ملی دیوان محاسبات و معاونین اداری و مالی وزارتخانه‌ها، نهادها، موسسات و شرکت‌های دولتی» گفت: آنچه باید با شما در میان بگذارم و باید از شما کمک بخواهم، ناترازی‌هایی است که با آن مواجه هستیم. به زودی ماه مبارک رمضان آغاز می‌شود؛ رمضان، ماه خودسازی است و باید از فرصت این ماه استفاده کنیم و در خود تغییر ایجاد کنیم.

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه شیوه مصرف برق، گاز، بنزینی و گازوئیل در کشور، درست و قابل قبول نیست؛ تصریح کرد: انسان برای خودسازی ابتدا باید مشارطه کند، در طول روز مراقبه کند و شب هنگام محاسبه کند و فردای آن روز مداخله می‌کند و تنها در این صورت است که رفتار خود را اصلاح خواهد شد.

وی افزود: باید نگاه و روش کار خود را اصلاح کنیم، باید در ماه خودسازی در نوع استفاده از فضا، تجهیزات و امکانات خود تجدید نظر کنیم تا بتوانیم مشکلات را حل کنیم؛ یک گام به جلو برداریم و کمی مصرف برق، گاز و بنزین و گازوئیل را کم کنیم، ممکن است به نظر کم بیاید، اما اگر آنرا جمع کنیم دریایی از منابع خواهد شد. در قانون برنامه تاکید شده است که ۲.۵ درصد از بهره‌وری باید از تغییر رفتار‌های ما صورت گیرد و این امکانپذیر است.

برای قطع برق شرمنده مردم ایران شدیم

پزشکیان با تاکید بر اینکه نوع بهره‌وری ما صحیح نیست، گفت: مشارطه، مراقبه، محاسبه و مداخله است که می‌تواند در رفتار ما تغییر ایجاد کند و شرایط کشور را بهبود ببخشد. ما امسال شرمنده مردم عزیز ایران شدیم و مجبور شدیم که برق آنها را قطع کنیم، گاهی مجبور شدیم برق و گاز تولیدکنندگان را قطع کنیم چرا که بد مصرف می‌کنیم.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه با تامین برق و گاز صنعت، اشتغال و توسعه ایجاد خواهد شد، افزود: باید با برگزاری جلسات آموزشی و نظارت و ارزیابی لازم، در میزان مصرف برق و آب و گاز اصلاحاتی صورت دهیم، در این صورت بسیاری از مشکلات و کمبود‌های کشور حل خواهد شد.

وی از برنامه‌های صدا و سیما در راستای کمک به پویش «دو درجه کمتر» قدردانی کرد و اظهار داشت: باید میزان مصرف را در تمام زمینه‌ها کاهش دهیم، اگر امکانپذیر است باید فضا‌ها را در هم ادغام کنیم و بهره‌وری را در کشور افزایش دهیم.

رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه ماه مبارک رمضان آغاز خودسازی است، گفت: شما مدیران کشور می‌توانید در ادارات، در جامعه و در جای جای کشور به ما کمک کنید که مشکلات انرژی در کشور را حل کنیم. باید کاری کنیم که وابستگی‌مان به بیگانگان کاهش پیدا کند، کاهش وابستگی به رفتار و نوع مصرف ما بازمی‌گردد، نباید اجازه دهیم که دشمنان به خاطر نارسایی‌های ما سواستفاده کنند و جامعه را با تنش مواجه کنند.

پزشکیان اظهار کرد: روندی که امسال طی کردیم به هیچ وجه قابل قبول نبود و باید تلاش کنیم که سال آینده از این وضعیت خارج شویم. با کمک شما کاری خواهیم کرد که اتفاقات امسال تکرار نشود و این امکانپذیر است. ائمه جمعه و مساجد که در ماه مبارک رمضان به مردم خودسازی می‌آموزند باید اسراف نکردن را یاد بدهند، بیاموزند که از نعمت‌های خداوند بهترین بهره‌وری را داشته باشیم.

آینده را ما می‌سازیم

وی افزود: ما و شما می‌توانیم از بحران‌ها با قدرت و عزت و سربلندی بیرون بیاییم نه اینکه وقتی کسی در گوشه‌ای از دنیا به قدرت رسید و حرف زد، همه جا بزنند، بترسند و تصور کنند که آینده ما چه خواهد شد! این ما هستیم که می‌توانیم آینده خود را بسازیم و این کاملا به نوع جهت‌گیری و نگاه ما بستگی دارد.

رئیس‌جمهور خاطر نشان کرد: ایران، ایران ماست. کشور، کشور ماست و عزت و سربلندی این کشور از آنِ ماست، باید درست مصرف کنیم، درست تصمیم بگیریم و درست خدمت کنیم. همه مردم عزیز ایران باید در این نهضت مشارکت کنند. ما می‌توانیم از تمام بحران‌هایی که برای ما ایجاد می‌کنند به سلامت بیرون بیاییم به شرطی که اراده کنیم و خود را باور داشته باشیم.

هشدار رئیس‌جمهور نسبت به مهندسی اجتماعی و رفتاری توسط دشمن

پزشکیان تصریح کرد: همه ما مسئول هستیم، اعتقاد دارم که جنگ علیه ما ترکیبی است و بسیار خطرناک‌تر جنگ هشت ساله مقابل عراق است، در جنگ مستقیم دشمن را در جلوی خود می‌دیدیم و او را هدف قرار می‌دادیم، اما امروز شرایط متفاوت است، ممکن است خود ما با رفتار و گفتارمان عامل دشمن شویم.

وی افزود: دشمن مهندسی اجتماعی و مهندسی رفتاری می‌کند، ایده تولید، تزریق و تلقین می‌کند. می‌گویند در آینده قیمت اینگونه خواهد شد و مردم را به سمتی که موردنظر خودشان است هدایت می‌کنند. آینده اینطور که آنها می‌گویند نیست بلکه این ما هستیم که آینده را دست به دست هم می‌سازیم.رئیس جمهور در پایان اظهار داشت: همه ما باید یک قدم در رفتار و عملکرد خود تغییر ایجاد کنیم و در این صورت است که موفق خواهیم شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->