بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: زیان قطع گاز و برق واحدهای صنعتی در قالب تسهیلات جبران می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۹۰۵۰
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۵
وزیر اقتصاد: زیان قطع گاز و برق واحدهای صنعتی در قالب تسهیلات جبران می‌شود
وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: با پیگیری وزیر صمت، دولت تصویب کرد که تسهیلاتی در اختیار واحد‌های صنعتی که به خاطر برق و گاز آسیب دیدند پرداخت شود. این تسهیلات در زمینه پرداخت مالیات، حق بیمه، تسهیلات بانکی و ... است و مقرر شد که این عزیزان تسهیلاتی را بگیرند و مشکلات تولیدکنندگان حل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالناصر همتی، وزیر امور اقتصادی و دارایی در نشست رئیس جمهور با فعالان اقتصادی، کارآفرینان و صنعتگران جنوب غرب استان تهران که در جریان سفر استانی دولت وفاق ملی به غرب استان تهران انجام شد، با اشاره به سفرش به کشور عربستان گفت: در جریان این سفر مسئولان صندوق بین المللی پول به من می‌گفتند که در حال مطالعه هستند تا بدانند که چگونه علیرغم این همه فشار، تاب آوری کشور شما افزایش پیدا کرده است. من هم گفتم، چون مردم ما اعتقاد دارند که می‌توانند با اتکا به داخل کار‌ها را جلو ببرند. البته ما با جهان هم تعامل داریم.

وی با بیان اینکه با فعالیت بخش خصوصی می‌توانیم این فشار حداکثری و جنگ اقتصادی که علیه ما شروع کردند را رفع کنیم، گفت: ان شاءالله شرایط بهتر خواهد شد. با اقداماتی که با راهبری دکتر پزشکیان پیش می‌بریم، مطئمن هستیم که شرایط اقتصادی بهتر خواهد بود.

همتی از افزایش میزان صادرات کشور در ۱۱ ماهه امسال خبر داد و گفت: در این مدت صادرات ما بالای ۵۳ میلیارد دلار بوده و ۱۹ درصد افزایش داشته است. این صادرات عمدتا هم توسط بخش خصوصی و فعالان بخش خصوصی و غیرنفتی بوده است. این آمار نوید می‌دهد که اقتصاد ما روز‌های خوبی در آینده خواهد داشت. مقصد عمده این صادرات نیز مربوط به کشور‌های منطقه است که تعامل با آنها مورد تاکید دولت قرار دارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: در این میان بخش خصوصی ما باید بتوانند مراودات را با کشور‌های منطقه انجام دهند و ما باید موانع را از مسیر آنان برداریم.

وی با اشاره به وضعیت ناترازی‌ها در کشور گفت: ناترازی‌ها در بخش انرژی، بودجه و ... کار دولت را سخت کرده است. تقریبا چندین روز از هفته را دولت درگیر حل مشکل ناترازی است و باید مشکلات مردم حل شود.

همتی ادامه داد: ما توانسیم بسیاری از مطالبات مردم را در این مدت تامین و پرداخت کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین خبری خوب به تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی داد و گفت: با پیگیری وزیر صمت، دولت تصویب کرد که تسهیلاتی در اختیار واحد‌های صنعتی که به خاطر برق و گاز آسیب دیدند پرداخت شود. این تسهیلات در زمینه پرداخت مالیات، حق بیمه، تسهیلات بانکی و ... است و مقرر شد که این عزیزان تسهیلاتی را بگیرند و مشکلات تولیدکنندگان حل شود.

وی با بیان اینکه بسیار نسبت به آینده خوشبین هستیم، گفت: در زمینه بهبود فضای کسب و کار، نکات مهمی که مقام معظم رهبری تاکید داشتند را به جد دنبال می‌کنیم. به دنبال این هستیم که موانع فعالیت بخش خصوصی را برداریم. کار‌های بزرگی در حال انجام است و موانع را از جلوی پای تولیدکنندگان برخواهیم داشت. تمام تلاش ما تامین مالی، بهبود شرایط کسب و کار و رفع موانع از مسیر تولید است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->