پیش‌بینی بورس شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ مأموریت به سازمان برنامه و بودجه برای تعیین تکلیف موضوع کالابرگ الکترونیک ویدئو | مجوز فروش ارز حاصل از صادرات در تالار دوم مرکز مبادله ارز و طلا صادر شد کارت‌های سوخت اضطرار جایگاه‌ها محدودیت ۶ هزار لیتر روزانه دارد ویدئو | مستقیم از مزرعه به سفره؛ طرحی برای حذف واسطه‌ها و کاهش قیمت‌ها امروز گل زعفران چقدر قیمت دارد؟ (۹ آبان ۱۴۰۴)‌ سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چند هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ تولید شده است؟

  • کد خبر: ۳۱۹۰۷۰
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
چند هزار خودرو در سال ۱۴۰۳ تولید شده است؟
سه خودروساز کشور در ۱۱ ماهه امسال ۸۹۶ هزار و ۲۹۵دستگاه خودروی سواری تولید کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش ۱.۱ درصدی را نشان می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، صورت‌های مالی سه خودروساز از جمله ایران خودرو، سایپا و پارس خودرو در سامانه کدال منتشر شد که این سه خودروساز امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ هزار و ۳۴۱ دستگاه خودرو کمتر تولید کرده‌اند.

طبق گزارش‌های منتشر شده، شرکت ایران خودرو ۴۸۵ هزار و ۹۱ دستگاه خودرو، شرکت سایپا ۳۱۵ هزار و ۱۳۱ دستگاه خودرو و شرکت پارس خودرو ۹۶ هزار و ۷۳ دستگاه خودرو تا پایان بهمن ماه تولید کرده‌اند.

شرکت ایران‌خودرو امسال در ۱۱ ماه ۴۸۵ هزار و ۹۱ دستگاه خودرو تولید کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۴۹۱ هزار و ۹۹۷ دستگاه بوده است نشانگر کاهش ۱.۴ درصدی است یعنی امسال ۶ هزار و ۹۰۶ دستگاه خودرو کمتر تولید شده است.

از ابتدای امسال تا پایان دی ماه در خودرو گروه پژو ۱۵۴ هزار و ۱۲۶ دستگاه، خودروی سورن ۱۱۶ هزار و ۳۵۴ دستگاه، خودروی دنا ۸۳ هزار و ۱۶۵ دستگاه، خودروی رانا ۱۵ هزار و ۸۳۳ دستگاه، خودروی تارا ۶۴ هزار و ۲۶۴ دستگاه، خودروی هایما ۱۴ هزار و ۸۰۸ دستگاه و سایر محصولات ۲۹ هزار و ۱۰۱ دستگاه تولید شده است.

بیشترین سهم تولید در بهمن ماه امسال به تولید ۱۵۴ هزار و ۱۲۶ دستگاه خودروی گروه پژو باز می‌گردد، اما این تعداد خودرو در بهمن ماه سال گذشته ۲۵۱ هزار و ۵۹۱ دستگاه بوده است.

تولید ۳۱۵ هزار و ۱۴۱ دستگاه خودرو در سایپا

طبق آمار منتشر شده در کدال در گروه خودروسازی ساپیا در ۱۱ ماه امسال ۳۱۵ هزار و ۱۳۱ هزار خودرو تولید شده است که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۳۱۹ هزار و ۶۲۶ دستگاه بود، کاهش تولید چهار هزار و ۴۹۵ دستگاه خودرو را نشان می‌دهد.

امسال ۶۵ هزار و ۸۶۵ دستگاه وانت ۱۵۱، ۴۴ هزار و ۹۱۱ دستگاه شاهین، ۱۹۲ هزار و ۴۴۷ دستگاه از خانواده X ۲۰۰ (تیبا، کوییک، ساینا)، ۱۱ هزار و ۵۶۸ دستگاه چانگان و ۲۹ دستگاه آریا اتومات تولید شده است.

امسال محصولات خانواده تویوتا ۳۱۱ دستگاه بوده است که سال گذشته در این گروه خودرویی تولید نداشته است.

بیشترین سهم رشد تولید خودرو در این شرکت به گروه خانواده X ۲۰۰ (تیبا، کوییک، ساینا) با ۱۹۲ هزار و ۴۴۷ دستگاه و در مرحله بعد به وانت ۱۵۱ با ۴۴ هزار و ۹۱۱ دستگاه خودرو اختصاص دارد.

این شرکت در بهمن ماه ۲۹ دستگاه خودرو آریا اتومات تولید کرده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۹ دستگاه بوده است، رشد ۱۰ دستگاه را نشان می‌دهد.

رشد ۱.۱ درصدی تولید در شرکت پارس خودرو

شرکت پارس خودرو که یکی از زیرمجموعه‌های شرکت سایپاست در ۱۱ ماه امسال موفق به تولید ۹۶ هزار و ۷۲ دستگاه شده است این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۹۵ هزار و ۱۳ دستگاه بوده است، رشد را نشان می‌دهد.

طبق جزئیات این گزارش، به ترتیب روند تولید در بخش خودرو‌های گروه Q ۲۰۰ در ۱۱ ماه امسال ۶۱ هزار و ۴۸۰ دستگاه و در بخش خودروی سهند ۱۳ هزار و ۲۹۵ دستگاه تولید شده است.

بر اساس گزارش سامانه کدال، تولید کوییک معمولی دنده‌ای یک هزار و ۲۳۴ دستگاه و ساینا S نیز ۱۸ هزار و ۵۹۲۱۱۵ دستگاه تولید شده است.

بدنه پراید (SKD) در ۱۱ ماه امسال یک هزار و ۱۴۲ بوده است که نسبت به سال گذشته که یک هزار و ۶۴۷ دستگاه بوده کاهش را نشان می‌دهد.

امسال بیشترین تولید در شرکت پارس خودرو به گروه Q ۲۰۰ با ۶۱ هزار و ۴۸۰ دستگاه بر می‌گردد هر چند این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۷۱ هزار و ۴۰۰ دستگاه بوده کاهش ۱۳ درصدی را نشان می‌دهد.

رشد تعداد خودرو‌های تولید در شرکت پارس خودرو به افزایش تولید در خودروی سهند است که امسال ۱۳ هزار و ۲۹۵ دستگاه بوده است در حالی که سال گذشته تنها ۵۰ دستگاه تولید شده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->