نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

تقویت همکاری ایران و امارات براساس منافع متقابل

  • کد خبر: ۳۱۹۱۲۹
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۰
تقویت همکاری ایران و امارات براساس منافع متقابل
مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به استمرار اولویت توسعه روابط با همسایگان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی کشورمان برای تقویت همکاری‌ها با امارات را بر اساس منافع متقابل اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین نشست کمیته مشترک مشورت‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و امارات عربی متحده امروز ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ در ابوظبی برگزار شد. در این نشست که مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه و خانم «لانا نسیبه» معاون امور سیاسی وزارت خارجه امارات، ریاست هیات‌های دو کشور را بر عهده داشتند، ابعاد مختلف روابط دوجانبه از جمله در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز از دیگر محور‌های گفتگوی دو طرف بوده است.

مجید تخت روانچی با اشاره به استمرار اولویت توسعه روابط با همسایگان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی کشورمان را برای تقویت همکاری‌های دو کشور بر اساس منافع متقابل اعلام کرد. وی ضمن تاکید بر اهمیت سازوکار کمیته مشترک مشورت‌های سیاسی و نقش آن در کمک به تقویت هماهنگی‌ها برای پیشبرد روابط دوجانبه و تبادل نظر در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، ابراز امیدواری کرد دو طرف از طریق برگزاری منظم این نشست‌ها به اجرای توافقات دوجانبه سرعت بخشند و زمینه‌های جدیدی برای همکاری شناسایی نمایند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در رابطه با تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بر ضرورت انسجام و وحدت نظر کشور‌های اسلامی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و اقدامات بی‌ثبات کننده آن در منطقه تاکید کرد و افزود اجلاس آتی وزرای امور خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی فرصت مناسبی خواهد بود تا موضع واحدی علیه طرح‌های خطرناک صهیونیستی-آمریکایی برای نسل‌کشی و کوچاندن اجباری مردم بی دفاع غزه اتخاذ گردد.

خانم لانا نسیبه نیز با تاکید بر اراده و اهتمام ویژه مسئولین عالی‌رتبه امارات به تقویت و گسترش همه‌جانبه مناسبات با ایران، ابراز امیدواری کرد طرفین از طریق تبادل‌نظر در چارچوب نشست مشترک مشورت‌های سیاسی بتوانند با هماهنگی بهتری اجرای توافقات را دنبال کنند. وی در خصوص تحولات فلسطین نیز بر رد هر گونه طرح کوچاندن مردم غزه از این باریکه تاکید کرد.

در این نشست دو طرف ضمن ابراز خرسندی از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی و کمیته‌های کنسولی و گارد ساحلی، آمادگی خود را برای تسریع در نهایی‌سازی موافقتنامه‌ها و یادداشت تفاهم‌های همکاری در دستور کار دو کشور اعلام کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->