عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است همه چیز درباره افزایش مهلت معرفی مشمولان سربازی (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + ویدئو محمود عباس: اسرائیل برای تخلیه غزه و کرانه باختری از طریق عملیات کوچاندن تلاش می‌کند وزیر خارجه روسیه: از تلاش‌های آمریکا در مذاکرات با ایران حمایت می‌کنیم آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: حشدالشعبی، محور مقاومت مردمی عراق عراقچی با وزیر خارجه چین دیدار کرد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم سخنگوی کرملین: اختلافاتی میان آمریکا و اوکراین درباره جزئیات توافق صلح وجود دارد زلزله ۶.۲ ریشتری استانبول را لرزاند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم لحظه زمین لرزه تشریح جزئیات توقف پروژه پتروشیمی میانکاله از سوی رئیس سازمان محیط زیست + فیلم مظفری: ۱۰ درصد از برق پاک کشور از خراسان رضوی تأمین می‌شود | تحول صنعت انرژی‌های پاک با بسته حمایتی ویژه دولت + فیلم جلسه هیئت دولت به ریاست مسعود پزشکیان برگزار شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مذاکرات فنی ایران و آمریکا هم غیرمستقیم خواهد بود رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: پزشکیان خواستار محاکمه صادرکنندگان مجوز ساخت‌وساز پروژه پتروشیمی در میانکاله است السودانی با رهبر شیعیان سوریه در عراق دیدار کرد رئیس جمهور در مراسم تقدیر از برگزیدگان همایش کشوری آموزش علوم پزشکی شرکت کرد (سوم اردیبهشت ۱۴۰۴) نخعی‌راد: کسی نمی‌تواند بدون قانونِ مجلس، تغییر ساعت رسمی کشور را اجرا کند وزارت خارجه چین: آمریکا نمی‌تواند هم به‌دنبال توافق باشد و هم اعمال فشار کند مراسم سالگرد شهادت سپهبد قرنی در تهران برگزار شد رئیس‌جمهور ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ به باکو می‌رود یک عضو کنگره آمریکا: جولانی از بهبود روابط با اسرائیل استقبال کرده است سخنگوی وزارت خارجه: تحریم‌های آمریکا علیه ایران در تناقض صریح با ادعا برای گفت‌و‌گو و مذاکره است پروژه میانکاله مازندران با دستور رئیس جمهور متوقف شد اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس وارد مشهد شدند (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاون وزیر خارجه: در رویداد اکسپو ۲۰۲۵ توجه ویژه‌ای به آفریقا داشته‌ایم پزشکیان: تهران و باکو روابط عمیق و دیرینه دارند
سرخط خبرها

تقویت همکاری ایران و امارات براساس منافع متقابل

  • کد خبر: ۳۱۹۱۲۹
  • ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۳۰
تقویت همکاری ایران و امارات براساس منافع متقابل
مجید تخت روانچی، معاون سیاسی وزارت امور خارجه با اشاره به استمرار اولویت توسعه روابط با همسایگان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی کشورمان برای تقویت همکاری‌ها با امارات را بر اساس منافع متقابل اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین نشست کمیته مشترک مشورت‌های سیاسی جمهوری اسلامی ایران و امارات عربی متحده امروز ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ در ابوظبی برگزار شد. در این نشست که مجید تخت روانچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه و خانم «لانا نسیبه» معاون امور سیاسی وزارت خارجه امارات، ریاست هیات‌های دو کشور را بر عهده داشتند، ابعاد مختلف روابط دوجانبه از جمله در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بررسی تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی نیز از دیگر محور‌های گفتگوی دو طرف بوده است.

مجید تخت روانچی با اشاره به استمرار اولویت توسعه روابط با همسایگان در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی کشورمان را برای تقویت همکاری‌های دو کشور بر اساس منافع متقابل اعلام کرد. وی ضمن تاکید بر اهمیت سازوکار کمیته مشترک مشورت‌های سیاسی و نقش آن در کمک به تقویت هماهنگی‌ها برای پیشبرد روابط دوجانبه و تبادل نظر در مورد تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، ابراز امیدواری کرد دو طرف از طریق برگزاری منظم این نشست‌ها به اجرای توافقات دوجانبه سرعت بخشند و زمینه‌های جدیدی برای همکاری شناسایی نمایند.

معاون سیاسی وزارت امور خارجه کشورمان ضمن تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران در رابطه با تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی، بر ضرورت انسجام و وحدت نظر کشور‌های اسلامی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین و اقدامات بی‌ثبات کننده آن در منطقه تاکید کرد و افزود اجلاس آتی وزرای امور خارجه کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی فرصت مناسبی خواهد بود تا موضع واحدی علیه طرح‌های خطرناک صهیونیستی-آمریکایی برای نسل‌کشی و کوچاندن اجباری مردم بی دفاع غزه اتخاذ گردد.

خانم لانا نسیبه نیز با تاکید بر اراده و اهتمام ویژه مسئولین عالی‌رتبه امارات به تقویت و گسترش همه‌جانبه مناسبات با ایران، ابراز امیدواری کرد طرفین از طریق تبادل‌نظر در چارچوب نشست مشترک مشورت‌های سیاسی بتوانند با هماهنگی بهتری اجرای توافقات را دنبال کنند. وی در خصوص تحولات فلسطین نیز بر رد هر گونه طرح کوچاندن مردم غزه از این باریکه تاکید کرد.

در این نشست دو طرف ضمن ابراز خرسندی از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی و کمیته‌های کنسولی و گارد ساحلی، آمادگی خود را برای تسریع در نهایی‌سازی موافقتنامه‌ها و یادداشت تفاهم‌های همکاری در دستور کار دو کشور اعلام کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->