واکنش قالیباف به یاوه‌گویی‌های نتانیاهو: با یک لیوان آب فاضلاب تصفیه شده به دنبال فریب مردم ایران هستند کارشناس روس: سخنان مداخله‌جویانه نتانیاهو، حکومت ایران و هویت ملی ایرانیان را تقویت می‌کند بحران آدم‌ربایی در سوریه؛ ۱۷ مورد طی ۱۰ روز ترامپ خطاب به زلنسکی: هدف نشست با پوتین آتش‌بس است عربستان اظهارات نتانیاهو را محکوم کرد انتقاد ترامپ از رسانه‌ها | «پوتین از قبل برنده شده است» چه حرفی است؟ پاسخ صریح فضائلی به اظهارات محسن هاشمی درباره بیانات ۷ سال پیش رهبر انقلاب واکنش تند قطر به اظهارات جدید نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی شرط گذاشت شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟ حماس از مواضع شجاعانه یمن تقدیر کرد عراقچی به نجف سفر کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه: سال گذشته، ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من!
سرخط خبرها

رهبر انقلاب: در زمینه‌ی ارتباط با بیرون، ملت ایران با یک جبهه‌ی وسیعی از قدرت‌مداران کافر یا منافق مواجه است

  • کد خبر: ۳۱۹۵۳۶
  • ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۹
رهبر انقلاب: در زمینه‌ی ارتباط با بیرون، ملت ایران با یک جبهه‌ی وسیعی از قدرت‌مداران کافر یا منافق مواجه است
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بیان کردند: در زمینه‌ی ارتباط با بیرون جامعه امروز ملت ایران مواجه است با یک جبهه‌ی وسیعی از قدرت‌مداران کافر یا منافق. با ملت‌ها مشکلی نداریم. ملت‌ها با همدیگر یا برادرند یا اگر هم بیگانه هستند کاری به هم ندارند. آن که کار به کار کشور‌ها و ملت‌ها دارد، قدرت‌مدارانند.

به گزارش شهرآرانیوز، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی در محفل انس با قرآن کریم در اولین روز از ماه مبارک رمضان، اظهار کردند: رمضان عید بزرگی برای مؤمنین است.

گزیده بیانات ایشان به شرح زیر است:

- در زندگی شخصی و اجتماعی ابتلائاتی داریم که با قرآن برطرف می‌شود.

- قرآن متضمن چگونگی رفتار با قدرت مداران عالم است.

- در زمینه عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم که راه حل آن قرآن است.

- قرآن هم راه را نشان می‌دهد و هم انگیزه ایجاد می‌کند.

- تلاوت آیات قرآن موجب تزکیه می‌شود.

- کار تلاوت کار پیامبرانه است.

- مفاهیم قرآن را تبدیل به مسلمات فکری آحاد مردم کنید.

- در تلاوت بدانید که در حضور خدا هستید؛ قرآن را باتوجه به معنا بخوانید.

- در اوایل انقلاب، قراء ما باید از قراء مصری تقلید می‌کردند؛ امروز خیلی از تلاوت‌های قراء ابداعی است.

- رهبر انقلاب: مشکل فهم معانی در تلاوت را باید حل کنیم، قراء ما امروز به معانی توجه دارند در اوایل انقلاب اینگونه نبود.

- تذکر رهبر انقلاب به قاریان درباره نوع لباس پوشیدن قراء و پرهیز از الحان حرام: قراء ما امتیاز ایرانی بودن خود را در ظاهر و نوع لباس پوشیدن حفظ کنند.

- تقلید در قرائت اشکالی ندارد؛ اما تربیت مقلد و یاد دادن تقلید قرائت کار منطقی‌ای نیست.

- دستگاه‌های مرتبط با قرآن هم افزایی کنند؛ به سیاست‌های شورای عالی قرآن توجه شود.

- اگر به درستی تلاوت قرآن انجام شود و استماع انجام شود، همه امراض برطرف می‌شود. قرآن هم علاج را به ما می‌گوید، اگر درست توجه کنیم، هم علاج را به ما می‌گوید، هم راه را به ما نشان می‌دهد و هم در ما انگیزه ایجاد می‌کند. این نکته مهمی است. خیلی‌ها هستند راه را بلدند، اما انگیزه در آنها نیست و دستگاه‌های فکری و اخلاقی قادر نیستند در این افراد انگیزه به وجود بیاورند. قرآن انگیزه ایجاد می‌کند. وقتی قرآن را به خوبی تلاوت کنند و به خوبی استماع کنیم و به خوبی در آن دقت کنیم، آن وقت این نتایج بزرگ برای ما حاصل خواهد شد.

- باید بسیار به یاد خدا بود، ذکر الله کثیرا. باید خذ العفو پیشه کرد. باید فی سبیل الله بود؛ و دیگر مفاهیمی که در قرآن وجود دارد، هزاران عنوان و مطلب و سرفصل را شامل می‌شود - و این اصلا مبالغه نیست - که اینها می‌توانند به معارف فکری برای توده مردم تبدیل شوند. چه چیزی این کار را میسر می‌سازد؟ تلاوت قرآن. با تلاوت قرآن، سطح سواد قرآنی مردم ارتقا می‌یابد و در نتیجه، مردم آنگونه که قرآن دستور داده است، می‌اندیشند. به طور معمول، انسان هرگونه که می‌اندیشد، همانگونه نیز عمل می‌کند.

- امروز در زمینه‌ی ارتباط با بیرون جامعه امروز ملت ایران مواجه است با یک جبهه‌ی وسیعی از قدرت‌مداران کافر یا منافق. این است. با ملت‌ها مشکلی نداریم. ملت‌ها با همدیگر یا برادرند یا اگر هم بیگانه هستند کاری به هم ندارند. آن که کار به کار کشور‌ها و ملت‌ها دارد قدرت‌مدارانند.

- ما امروز جزو آن کشور‌هایی هستیم که با یک جبهه‌ی وسیعی از این قدرت‌مداران مواجه‌ایم. چگونه با اینها رفتار کنیم؟ قرآن متضّمن چگونگی رفتار با اینهاست. در چه مرحله با اینها حرف بزنیم، در چه مرحله دست همکاری بدهیم، در چه مرحله مشت به دهان اینها بکوبیم، در چه مرحله شمشیر بکشیم. همه‌ی اینها مشخص است در قرآن.

- در زمینه‌ی مسائل اجتماعی درون جامعه‌ای، مسائل ارتباطات ما خب می‌دانید از نظر اسلام در تشکیل جامعه‌ی اسلامی بعد از توحید و معارف و ارتباط با خدا مهمترین مسئله عدالت است. عدالت اجتماعی است. پیغمبران به هیچ چیز به قدر عدالت دعوت نکردند بعد از توحید. ما در زمینه‌ی عدالت اجتماعی مشکلاتی داریم، راه‌حلش در قرآن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->