مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان
سرخط خبرها

حمایت دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران از پویش ملی «نه به تصادف»

  • کد خبر: ۳۱۹۷۸۰
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
حمایت دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران از پویش ملی «نه به تصادف»
نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران ضمن اعلام حمایت از پویش ملی «نه به تصادف»، بر لزوم افزایش آگاهی عمومی و رعایت مقررات ایمنی جاده‌ای تأکید کرد و گفت: دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران متعهد به تقویت این کمپین از طریق حمایت‌های راهبردری، ابتکارات آگاهی‌بخشی عمومی و همکاری با ذینفعان است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدجعفر حسین با اشاره به اینکه تصادفات جاده‌ای یکی از چالش‌های اصلی حوزه سلامت در ایران است و سالانه جان هزاران نفر را می‌گیرد، افزود: حوادث جاده‌ای یکی از چالش‌های اصلی حوزه سلامت در ایران است که متاسفانه هر ساله جان هزاران نفر را می‌گیرد و عمیقا جوامع مختلف سراسر کشور را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

وی اظهار کرد: این حوادث قابل پیشگیری، با بیش از ۲۰ هزار مرگ و میر تنها در سال ۲۰۲۳، به طور نامتناسبی بر جوانان تأثیر می‌گذارد و باعث رنج‌های عمیق انسانی و فشار اقتصادی بسیار قابل توجهی می‌شود و کمپین (پویش) «نه به تصادف» که از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز شده، گامی اساسی در جهت پرداختن به این موضوع حیاتی است.

حسین افزود: دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران با افتخار از این تلاش ملی حمایت و مسئولانه برای همکاری نزدیک با شرکای دولتی، جامعه مدنی و جوامع همراه این پویش اقدام می‌کند.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران اعلام کرد که این سازمان متعهد به تقویت پویش «نه به تصادف» از طریق انجام حمایت‌های راهبردری، ابتکارات آگاهی بخشی عمومی و همکاری با ذینفعان است و ما فعالانه پیام‌های کلیدی پویش را از طریق پلتفرم‌های دیجیتالی سازمان جهانی بهداشت منتشر می‌کنیم تا محتوایی جذاب، آموزنده و در دسترس به مخاطبان ارائه دهیم.

به گفته وی، همچنین دفتر سازمان جهانی بهداشت در ایران حمایت‌ها و تأییدیه‌های سطح بالا از مداخلات مبتنی بر شواهد، استفاده از الگو‌های جهانی و مهارت‌های متخصصین در خصوص ایمنی جاده‌ای را تسهیل خواهد کرد.

وی تاکید کرد: سازمان جهانی بهداشت همچنین به طور فعال مشارکت بین سیاست‌گذاران، مجریان قانون و جوامع مختلف برای تقویت رعایت مقررات ایمنی جاده‌ای و رفتار‌های رانندگی ایمن‌تر را تشویق خواهد کرد.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران افزود: همراه هم، با افزایش آگاهی عمومی و ارتقای فرهنگ ایمنی جاده‌ها، به ویژه در طول تعطیلات نوروزی، می‌توانیم تصادفات جاده‌ای و عواقب ویرانگر آنها را به میزان قابل توجهی کاهش دهیم؛ بیایید در گفتن «نه» قاطع به تصادفات، متحد شویم و جاده‌ها را برای همه ایمن‌تر کنیم، زیرا هر یک «زندگی» مهم است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->