رونمایی از قرآن طراحی شده به شکل کعبه در مشهد اعلام مراسم و محافل حرم حضرت معصومه(س) در هفته جاری (۳ آبان ۱۴۰۴) لزوم استخراج «مؤلفه‌های حکمرانی مهدوی» و تبدیل آن‌ها به الگو‌های عملی در مدارس و دانشگاه‌ها لزوم تقویت کارکرد ارتقای سلامت در مساجد غافلگیری زائران عتبات عالیات از افزایش نرخ ارز مسافرتی خراسان رضوی در صدر تعداد ثبت‌نام‌کنندگان حج عمره ۱۴۰۵ انتقاد یک نماینده مجلس از سفرهای عمره لوکس معلم اخلاق | یادی از آیت‌الله میرزا جوادآقا تهرانی، فقیه و اندیشمند رئیس بنیاد شهید: تأمین مالی پروژه‌های عمرانی دانشگاه‌های شاهد، اولویت اول ماست وعده خداوند به صالحان زمین خورشید پنهان جاودانه در سایه مشیت خدا | بررسی شبهه طول عمر امام زمان(عج) و پاسخ‌های شیعه اعمال و مناسبات ماه جمادی الاول آثار علامه میرزای نائینی رونمایی شد جانباز ۷۰ درصد «حسن بهرام‌فر» به یاران شهیدش پیوست طلاب بین‌المللی در مشهد، سفیران فرهنگ اسلامی در جهان هستند مشهد، میزبان شانزدهمین جشنواره استانی «تئاتر مسجد» | ۱۲ اثر به مرحله نهایی راه یافتند روند و اهداف انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس تشریح شد آیت الله سبحانی: علامه نائینی علم، عقل و ایمان را در خدمت دین قرارداد پیشنهاد مدیر حوزه علمیه بحرینی‌ها برای تدوین کتابی با موضوع سیره علما
سرخط خبرها

مشهد؛ پایگاه کهن پرورش قاریان برجسته قرآن کریم است

  • کد خبر: ۳۱۹۸۱۰
  • ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
مشهد؛ پایگاه کهن پرورش قاریان برجسته قرآن کریم است
رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: مشهد مقدس از دیرباز به‌عنوان یکی از پایگاه‌های مهم قرآنی شناخته می‌شود و تاکنون قاریان برجسته‌ای را به جامعه اسلامی معرفی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالحمید طالبی، امشب (۱۳ اسفندماه ۱۴۰۳) در مراسم افتتاحیه هجدهمین نمایشگاه قرآن و عترت مشهد در جوار حرم مطهر رضوی بر ضرورت تعمیق پیوند میان قرآن و عترت تأکید کرد و نقش مؤثر آستان قدس رضوی را در ترویج معارف قرآنی برجسته دانست.

وی با اشاره به گنجینه ارزشمند نسخ خطی قرآن کریم در کتابخانه آستان قدس، این آثار را میراثی گران‌بها برای جهان اسلام معرفی کرد که نقشی کلیدی در رفع شبهات و پیشبرد مطالعات قرآنی ایفا می‌کند.

طالبی همچنین از حمایت‌های مقام معظم رهبری و مسئولان کشور در راستای توسعه فعالیت‌های قرآنی قدردانی کرد و افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی متنوع قرآنی برای تمامی گروه‌های سنی، یکی از برنامه‌های مستمر آستان قدس رضوی است که در راستای ارتقای فرهنگ قرآنی دنبال می‌شود.

رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی ضمن تأکید بر جایگاه والای قاریان قرآن خاطرنشان کرد: تلاوت قرآن تنها گام نخست است؛ ضروری است که در معانی و تفاسیر آن تدبر کنیم و این آموزه‌های عمیق را در زندگی به‌کار بندیم.

وی با یادآوری پیشینه درخشان مشهد مقدس به‌عنوان یکی از پایگاه‌های قرآنی، تصریح کرد: این شهر مقدس همواره قاریان برجسته‌ای را به جامعه اسلامی معرفی کرده که افتخارآفرین هستند.

طالبی بر گسترش فعالیت‌های قرآنی تأکید کرده و افزود: همه ما خادمان قرآن هستیم و باید از این فرصت برای خدمت در محضر خدا و ولی خدا بهره ببریم.

وی همچنین به فعالیت گسترده مرکز دارالقرآن حرم مطهر اشاره کرد و گفت: از جمله برنامه‌های این مرکز، مهدرضا است که تاکنون ۲۵ هزار نوآموز و قرآن‌آموز را تحت آموزش قرار داده و دستاورد‌های قرآنی ارزشمندی به همراه داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->