به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر امیریان با اعلام این خبر افزود: بقیه واحدهای صنفی شامل رستورانها، کبابیها و آشپزخانهها به هیچ عنوان نباید از زمان سحر تا افطار صرف غذا داشته باشند.
وی بیان کرد: این واحدهای صنفی فقط میتوانند از ۲ ساعت مانده به افطار و یک ساعت مانده به اذان صبح به صورت بیرون بر ارائه خدمت به شهروندان داشته باشند.
رییس اتحادیه صنف رستوران داران، کباب و حلیم پزان مشهد با اشاره به تقاضای بالای مردم برای خرید شله و حلیم در ایام رمضان گفت: امسال نرخ این ۲ قلم غذا هر کدام کیلویی ۱۰۰ هزار ریال نسبت به سال گذشته افزایش قیمت داشته که عامل اصلی آن افزایش نرخ حبوبات است.
امیریان اظهار کرد: حداکثر نرخ یا نرخ مصوب برای هر کیلو حلیم با گوشت گوساله (درجه یک سه ستاره) یک میلیون و ۶۰۰ هزار ریال، حلیم با گوشت گوسفندی (درجه یک ۲ ستاره) یک میلیون و ۷۵۰ هزار ریال، حلیم با گوشت گوساله (درجه دو و یک ستاره) یک میلیون و ۴۵۰ هزار ریال، حلیم با گوشت گوساله منجمد وارداتی (درجه یک) یک میلیون و ۱۰۰ هزار ریال است.
وی نرخ مصوب یا حداکثر نرخ برای هر کیلو شله مشهدی با گوشت گوساله (درجه یک چهار ستاره) یک میلیون و ۸۰۰ هزار ریال، شله مشهدی با گوشت گوساله (درجه یک سه ستاره) یک میلیون و ۷۰۰ هزار ریال و شله مشهدی با گوشت گوساله منجمد وارداتی (درجه ۲) را یک میلیون و ۲۵۰ هزار ریال اعلام کرد.
هزار و ۲۰۰ واحد صنفی زیر نظر صنف رستورانداران، کباب و حلیم پزان مشهد پروانه کسب دارند.
منبع: ایرنا