۷ سال زندان تا حبس ابد در انتظار دوومیدانی کاران ایرانی رسانه ایتالیایی: طارمی در اینتر به خط پایان رسید توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس بارسا به دنبال جذب رایگان توماس پارتی غیبت عبادی‌پور، تیم ملی والیبال را با چالش مواجه می‌کند؟ هیچ بهانه‌ای برای آبروریزی بزرگ قبول نیست | برای استعفا در فدراسیون دوومیدانی مسابقه دهید جدایی حامی سرسخت جباری از هیئت‌مدیره استقلال احسان اصولی از ریاست کمیته فوتسال برکنار شد صحبت‌های تند بوژوویچ علیه مدیران استقلال و مجتبی جباری افشاگری فدراسیون جهانی بوکس از قهرمان المپیک زنان پاریس | ایمان خلیف، مَرد است! نمایشنامه‌ای برای اندوه ایرانی‌ها در چمپیونزلیگ | قهرمانی اروپا در ناصیه ما نیست گزارشی از واقعیت‌های تلخ مدارس فوتبال در آستانه فصل تابستان | تعبیر وارونه یک رؤیا! قهرمان همه‌چیزتمام دی‌بروینه در آستانه انتقال به سری آ ایتالیا رونالدو، در یک‌قدمی جام جهانی باشگاه‌ها فرجی در آستانه قرارداد با تراکتور کلارنس سیدورف کیست؟ + سوابق و بیوگرافی سیدورف وارد ایران شد + عکس و فیلم (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) امتیاز فوتسال بانوان مشهد در خطر سقوط طلب ۹۰ هزار دلاری بوژوویچ از استقلال بازگشت رعد یا گزینه‌های روی میز؟!
سرخط خبرها

تمدید قرارداد آلوز با تراکتور

  • کد خبر: ۳۲۰۳۴۳
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۶
تمدید قرارداد آلوز با تراکتور
مدیران باشگاه تراکتور با ستاره پرتغالی این تیم، برای تمدید قرارداد به توافق رسیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، ریکاردو آلوز، ستاره پرتغالی و محبوب این تیم، برای تمدید قرارداد با باشگاه به توافق رسیده است. به این ترتیب، آلوز که نقش کلیدی در ترکیب تراکتور ایفا می‌کند، فصل آینده نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت و به هنرنمایی خود در تبریز ادامه خواهد داد.

جزئیات بیشتر از مدت قرارداد جدید و مفاد آن هنوز به طور رسمی منتشر نشده است، اما همین خبر توافق برای تمدید، می‌تواند روحیه هواداران تراکتور را به شدت افزایش دهد و نویدبخش روز‌های روشن‌تری برای این تیم در فصل آینده باشد.

با تمدید قرارداد ریکاردو آلوز، تراکتور گام مهمی در حفظ ستاره‌های خود و تقویت تیم برای رقابت‌های پیش رو برداشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->