واکنش رئیس دفتر رئیس جمهور پیشین ایران به انتصاب لاریجانی در شورای عالی امنیت ملی واکنش فرزند پزشکیان به توئیت انتقادی جلیلی در مورد مذاکرات تاکید بر لزوم آتش بس و ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه در جلسه شورای امنیت سازمان ملل ۴۱ نماینده پارلمان اروپا خواستار تعلیق روابط تجاری با رژیم کودک‌کش اسرائیل شدند پیام قدرشناسانه آیت‌الله صدیقی به رهبر معظم انقلاب حمله پهپادی اسرائیل به شرق لبنان | یک تن شهید شد + فیلم افشا شد: نتانیاهو یک دزد هسته‌ای است سردار رادان: تحلیل دشمن در جنگ ۱۲ روزه از سر حماقت بود | از جنگ تا اربعین؛ پلیس در مسیر خدمت روسیه بر منطقه‌ای در «دنپروپتروسک» اوکراین مسلط شد نماینده مشهد و کلات در مجلس خبر داد: بازگشت «قِران» به ایران جزئیات دیدار عارف با رئیس جمهور ترکمنستان واکنش ولایتی به انتصاب لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی شهادت ۸۱ نفر در نوار غزه از صبح امروز | ۵۷ نفر از مردم براثر گرسنگی به شهادت رسیدند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی با ترامپ با محوریت تحریم‌های ضد روسی تماس گرفت شیخ نعیم قاسم: ما زیر بار توافق جدید نمی‌رویم ادارات خراسان شمالی در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد شورای عالی امنیت ملی متشکل از چه کسانی است و چه وظایفی دارد؟ پزشکیان مهمان کودکان مددجوی بهزیستی شد علی‌اکبر احمدیان در دولت پست می‌گیرد ادارات سیستان و بلوچستان در روز چهارشنبه (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل شد ترامپ: احتمالا در انتخابات ریاست‌جمهوری شرکت نمی‌کنم علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دیپلمات ارشد نروژی با عراقچی دیدار کرد قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی ابلاغ شد پوتین به خواسته ترامپ تن نمی‌دهد انتشار نخستین‌بار | گزارش یک عیادت + فیلم استاندار خراسان رضوی: روند سالمندی کشور بسیار سریع است و نیاز به آگاهی‌رسانی جدی دارد
سرخط خبرها

آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۰۴۱۶
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۷
آخرین وضعیت درگیری‌های شدید میان حامیان بشاراسد و تحریرالشام (۱۶ اسفند ۱۴۰۳)
درگیری میان نیروهای دولت دمشق و مخالفان مسلح و حامیان بشار اسد در استان های ساحلی (علوی نشین) در شمال غربی سوریه جریان دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک منبع در وزارت دفاع سوریه به بی‌بی‌سی گفت نیرو‌های مسلح سوریه دستور اعزام نیرو‌های کمکی نظامی به حومه شهر لاذقیه را برای مقابله با گروه‌هایی که آنها را "قانون شکن" می‌نامند صادر کرده‌اند.

این اتفاق پس از آن صورت می‌گیرد که سازمان غیردولتی دیده بان حقوق بشر سوریه (مستقر در لندن) اعلام کرد ۱۶ نیروی امنیتی در روز پنجشنبه در حملاتی که توسط افراد مسلح وفادار به بشار اسد در غرب سوریه انجام شد کشته شدند.

در استان طرطوس یکی از سه استان ساحلی سوریه نیز حالت منع و آمد شد اعلام شد.

دیده بان حقوق بشر سوریه افزود ۱۱ عضو نیرو‌های امنیتی سوریه "در حملات و کمین‌های انجام شده توسط افراد مسلح حامی بشار اسد در شهر جبله و حومه آن" در استان لاذقیه زخمی شدند. در این منطقه درگیری‌های مسلحانه بین نیرو‌های امنیتی و افراد مسلح در جریان است.

به گفته دیده بان حقوق بشر سوریه، روستا‌های حرف السری، بعبدا، دویر باعبدا، الدلیه، وادی القلعه و بیت عنا مورد گلوله باران‌های توپخانه‌ای و موشکی دانشکده نیروی دریایی که اداره عملیات نظامی در آن مستقر است، قرار گرفتند.

بالگرد‌ها همچنین مراکزی را در روستای بیت عنا در میان پرواز‌های فشرده هواپیما‌های شناسایی در آسمان این منطقه هدف قرار دادند.

یک منبع امنیتی از استان لاذقیه در شرق سوریه به بی بی سی گفت "گروه‌های قانون شکن" با سلاح به یک گشت امنیت عمومی در نزدیکی روستای بیت عنا در حومه این استان حمله کردند.

او افزود دستگاه امنیت عمومی نیرو‌های کمکی را برای تعقیب افراد درگیر به منطقه اعزام کرد.

این در حالی است که نیرو‌های امنیتی سوریه روز پنجشنبه اعلام کردند در حال درگیری در حومه استان لاذقیه با "گروه‌های مسلح وابسته به افسر سابق سهیل الحسن" هستند که یکی از برجسته‌ترین رهبران ارتش در دوران حکومت بشار اسد بود.

فرمانده معترضان معرفی شد

خبرگزاری دولت سوریه (سانا) به نقل از مدیر امنیت استان لاذقیه نوشت: «گروه‌های مسلحی که با نیرو‌های امنیتی در حومه لاذقیه درگیر می‌شوند، وابسته به سهیل الحسن، سرهنگ سابق ارتش سوریه هستند».

دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد بالگرد‌های سوریه حملاتی را به این منطقه انجام دادند که به گفته این دیده بان، نمایندگان مذهب علوی مجبور شدند در اعتراض به تشدید تنش ها، فردا جمعه از ساکنان بخواهند که «به صورت مسالمت آمیز در میادین» تحصن کنند.

به گفته دیده بان سوریه، پس از آن که گروهی از ساکنان مانع از دستگیری یک مرد تحت تعقیب به اتهام قاچاق اسلحه شدند، تنش‌ها در شهر بیت عنا، زادگاه ژنرال حسن، آغاز شد که طی آن با افراد مسلح درگیر شدند.

پیش از این خبرگزاری سوریه به نقل از یک منبع امنیتی گزارش داده بود «گروه‌هایی از بقایای شبه‌نظامیان اسد» «اعضا و خودرو‌های وزارت دفاع» را مورد هدف قرار دادند که منجر به کشته شدن یک نفر و زخمی شدن تعدادی دیگر شد.

شورای عالی اسلامی علوی در سوریه و خارج از کشور به رهبری غزل غزل در بیانیه‌ای که در فیس‌بوک خود منتشر کرد، «بمباران منازل غیرنظامیان توسط هواپیما‌های جنگی» را محکوم کرد و از مردم «سوریه به‌طورکلی و به‌طور خاص سواحل سوریه» خواست تا در روز جمعه به مناسبت «صدای حق» در میدان‌های چندین شهر از جمله لاذقیه، طرطوس، دمشق و حمص تحصن مسالمت‌آمیز برگزار کنند.

منبع: عصرایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->