وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

درگیری‌ها میان نیروهای الجولانی و معترضان سوریه ادامه دارد

  • کد خبر: ۳۲۰۴۳۴
  • ۱۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۱
درگیری‌ها میان نیروهای الجولانی و معترضان سوریه ادامه دارد
درگیری‌ها میان مردم معترض سوریه علیه سیاست‌های دولت جدید این کشور در قبال مردم با نیروهای وابسته به الجولانی ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه خبری صابرین نیوز گزارش کرد درگیری‌ها میان مردم سوریه و نیروهای وابسته به «احمد الشرع» معروف به «ابومحمد الجولانی» سرکرده تحریرالشام و رئیس موقت سوریه در اطراف ساحل سوریه و لاذقیه ادامه دارد و معترضان بر مرکز لاذقیه و تعدادی از مناطق آن کنترل یافته‌اند.

این شبکه گزارش کرد پس از محاصره نیروهای الجولانی در یک کمین فشرده که بر اثر آن ده‌ها تن از نیروهای وابسته به الجولانی کشته و زخمی شدند، جاده طرطوس - حمص شاهد درگیری‌های شدیدی است و معترضان در حومه استان طرطوس علیه نیروهای الجولانی کمین کرده‌اند.

صابرین نیوز گزارش کرد نیروهای الجولانی ضمن حمله موشکی به شهر جبله، منازل شهروندان را در این شهر و اطراف طرطوس گلوله باران کردند. آنها تلاش دارند وارد منازل مردم شده و در آن مستقر شوند. در مقابل، معترضان سوریه از ملت این کشور خواستند علیه نیروهای تروریستی مورد حمایت ترکیه بسیج شوند و اسلحه به دست بگیرند.

اهالی معترض سوریه ضمن درگیری با نیروهای وابسته به الجولانی بر پل میعاد در سوریه کنترل یافته و گروهی از نیروهای وی را در مرکز فرهنگی در منطقه القرداحه سوریه محاصره کردند.

نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد)، الجولانی را مسؤول درگیری‌ها در ساحل سوریه دانسته و نسبت به قتل‌عام نیروی وابسته به وی علیه مردم سوریه هشدار دادند.

در همین حال عربستان، اعتراض مردم سوریه علیه نیروهای الجولانی تحت حمایت ترکیه را محکوم کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->