ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار

  • کد خبر: ۳۲۰۹۷۴
  • ۱۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۷
برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با پویش بفرمایید افطار
معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد از برپایی ۱۲۶۶ میز افطاری ساده در مشهد با مشارکت بیش از ۲۰۰ تشکل مردمی در ۷ شب اول ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ جاوید کیانی گفت: سومین پویش «بفرمایید افطار» در ماه مبارک رمضان با برپایی ۱۲۶۶ میز افطار ساده در سطح شهر مشهد، در ۷ شب اول این ماه مبارک، به همت بیش از ۲۰۰ تشکل مردمی برگزار شد.

وی افزود: طرح افطاری ساده، با هدف ایجاد فضای معنوی و فراهم آوردن فرصتی برای روزه‌داران در جهت بهره‌برداری از لحظات پربرکت افطار، در مکان‌های مختلف شهر مانند میدان‌ها، خیابان‌ها، بوستان‌ها، پایانه‌های اتوبوسرانی، ایستگاه‌های قطار شهری و فضای بیرونی مساجد راه‌اندازی شده است.

معاون شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد یادآور شد: پویش بفرمایید افطار نه تنها نمادی از فرهنگ مهمان‌نوازی مشهد است، بلکه فرصتی برای تقویت همبستگی اجتماعی و گسترش روابط انسانی در این ماه مبارک به‌شمار می‌آید.

کیانی با بیان اینکه این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد، گفت: تشکل‌های مردمی که تمایل به همکاری و مشارکت در این پویش را دارند، می‌توانند برای دریافت خدمات مشارکتی از شهرداری به معاونت فرهنگی مناطق مراجعه کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->