میزان افزایش نرخ حق بیمه شخص ثالث در سال ۱۴۰۴ تعیین شد بروکراسی، مانع توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و ملوان در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر + لینک و قیمت بررسی قیمت امروز تلفن‌های همراه (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | سامسونگ A۵۵ چقدر شده است؟ قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | چانگان در محدوده ۲ میلیارد تومان بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مدیرعامل شرکت توزیع برق خراسان رضوی: ۱۰۸ مگاوات نیروگاه خورشیدی استان تا زمان پیک بار سال ۱۴۰۴ وارد مدار می‌شود مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی: ۶۰ تا ۷۰ درصد ساختمان‌های روستایی مقاوم هستند مسکن در بن‌بست رکود (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) مثبت کم‌حجم شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قطع جریان گاز حدود ۱۲۰۰ مشترک متخلف در خراسان رضوی افزایش نرخ بیکاری در پاییز ۱۴۰۳ | شمار جویندگان کار در خراسان‌رضوی ۵۵ درصد افزایش یافت مدیرکل راه و شهرسازی خراسان رضوی: بخش تونل مسیر ریلی مشهد-گلبهار ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای خراسان رضوی: برای تابستان پیش رو ۴.۵ مترمکعب کسری آب خواهیم داشت توزیع میوه و خرما تنظیم بازار در مشهد از فردا (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) آغاز می‌شود قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قطع یارانه ۱۰۰ هزار نفر در پایان اسفند ۱۴۰۳ زمان اجرای مرحله دوم کالابرگ الکترونیکی مشخص شد جهانگیر: ادعای سیستماتیک‌بودن فساد در کشور برای ناامیدکردن مردم است | آخرین اخبار از پرونده چای دبش مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران: فعلا برنامه‌ای برای سهمیه بنزین نوروزی نداریم پیشتازی تورم در مقابل افزایش درآمد‌های خانوار | یک دهه غفلت از سفره مردم قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) | دلار در کانال ۹۳ هزار تومان جا خوش کرد مدیرعامل توزیع برق مشهد: تا پایان فروردین ۱۴۰۴ قطعی برق نخواهیم داشت قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد افزایش یافت (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) + جدول فرصت ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت ۲ روز دیگر تمدید شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) دلار ۱۰۰ هزار تومان می‌شود؟ | پیش‌بینی‌هایی که درست از آب درآمد سقف صدور کارت هدیه افزایش یافت (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) قیمت مصوب میوه شب عید ۱۴۰۴ در مشهد مشخص شد + تاریخ شروع و جایگاه‌های عرضه آخرین وضعیت قیمت ارز‌های دیجیتال در بازار امروز (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

هشدار مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران به محتکران و گران‌فروشان لاستیک

  • کد خبر: ۳۲۱۲۰
  • ۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۹:۱۵
هشدار مدیرکل تعزیرات حکومتی تهران به محتکران و گران‌فروشان لاستیک
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر لزوم برخورد با گرانی و احتکار تایر در بازار گفت: سازمان تعزیرات با هر گونه گران‌فروشی، عدم عرضه، احتکار و مخفی کردن تایر مقابله می‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، بازار تایر در شهر‌های مختلف کشور روز‌های پر تلاطمی را تجربه می‌کند؛ به طوری که عدم ثبات قیمت تایر در سایز‌های سواری و سبک مشکلات زیادی را برای مالکان این خودرو‌ها ایجاد کرده و فرآیند دریافت تایر دولتی نیز به دلیل عدم عرضه مناسب در سایت‌های فروش آنلاین، بسیار زمانبر و همراه با مشکلات فراوان بوده است.

پس از عدم تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی برای تامین برخی کالا‌های اساسی مانند برنج و شکر، این کالا‌ها در بازار با افزایش قیمت نسبی روبه‌رو شدند؛ حالا نوبت به لاستیک خودرو رسیده و به بهانه حذف ارز دولتی فرمان قیمت‌گذاری تایر از دست نهاد‌های نظارتی خارج شده و با فعالیت افراد سودجو در بازار، قیمت این کالا با افزایش چند برابری مواجه شده است به طوری که حتی با وجود اصلاح قیمت‌ها توسط سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، به نظر می‌رسد که بدون مداخله سازمان تعزیرات حکومتی گران فروشی تایر ادامه یابد.

پیش از این، حمید‌‎محله‌ای، معاون دفتر امور خدمات بازرگانی وزارت صمت در گفتگو با خبرنگار تسنیم، بر اهمیت ثبت اطلاعات کالا‌های اساسی در سامانه جامع تجارت به منظور تنظیم و مدیریت هرچه بهتر بازار تاکید کرده بود؛ به گفته وی بخشی از تایرسازان در این زمینه به تکالیف قانونی خود عمل نمی‌کنند.

بر همین اساس این شائبه به وجود آمده است که یکی از عوامل اصلی گرانی تایر سبک، عدم شفافیت تولیدکنندگان در ثبت اطلاعات در سامانه جامعه تجارت است، چرا که بر خلاف بازار تایر سواری، در بخش ناوگان سنگین از اواسط سال ۱۳۹۸ با ورود وزارت صمت و ساماندهی صورت گرفته ذیل سامانه توزیع تایر، کمبود و گرانی در بازار تایر خودرو‌های سنگین برطرف شده و اطلاعات کامل تولید و واردات و فروش تایر به صورت سیستمی ثبت و بررسی می‌شد.

برای بررسی بهتر این موضوع و به جهت اطلاع از چگونگی برخورد با عوامل گرانی و کمبود تایر سواری با محمد علی اسفنانی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران توضیحاتی را مطرح کرده است.

با عوامل گرانی تایر در کشور برخورد خواهد شد

اسفنانی معیار گرانفروشی را قیمت اعلام شده از سوی سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و مصوبات ستاد تنظیم بازار اعلام کرد و گفت: در صورت فروش تایر با قیمتی بالاتر از قیمت مصوب در مغازه‌ها، فضای مجازی و فروشگاه‌های اینترنتی، سازمان تعزیرات قطعا با متخلفان برخورد خواهد کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با تاکید بر اینکه سازمان تعزیرات حمایت خود را از تولیدکنندگان داخلی ادامه می‌دهد، اظهار داشت: سیاست سازمان تعزیرات جلوگیری از تولید و فعالیت تولیدکنندگان نیست، اما همانطور که در گذشته با تولیدکنندگان متخلف لبنیات و لوازم خانگی برخورد شد. در صورت اثبات این مسئله که تولیدکنندگان لاستیک سبک و سنگین در گرانی و کمبود این کالا‌ها نقش دارند، برخورد لازم با آن‌ها صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه هرگونه رسانه‌ای شدن انبار‌های احتکار تایر پیش از اطلاع یافتن سازمان تعزیرات تبعات منفی را به همراه دارد، افزود: با پخش اخبار مربوط به کشف انبار‌های احتکارکننده تایر از رسانه ملی آن هم بدون حضور نماینده سازمان، احتکارکنندگان انبار‌ها را به طور شبانه و فوری تخلیه کرده و سپس اجناس را به مکان دیگری انتقال می‌دهند تا فرآیند دسترسی و کشف این انبار‌ها را مختل کنند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با اشاره به گزارش پخش شده از خبر صدا و سیما راجع به احتکار تایر گفت: از صدا و سیما و همچنین افراد مطلع از احتکار کالا‌ها خواهشمندیم قبل از رسانه‌ای کردن موضوع، با سازمان تعزیرات هماهنگی‌های لازم را به عمل بیاورند تا همراه با خبرنگار، گشت تعزیرات اعزام و با احتکار کنندگان برخورد آنی صورت پذیرد.

احتمال برخورد با تولیدکنندگان متخلف

اسفنانی با بیان اینکه در صورت مشاهده تخلف از جانب تولیدکنندگان تایر و احراز احتکار کالا، قاطعانه با آنان برخورد خواهد شد، گفت: سازمان تعزیرات با هرگونه گران فروشی، عدم عرضه مناسب، احتکار و مخفی کردن کالا مقابله خواهد کرد و در این مسیر بین هیچ صنف و گروهی تمایز قائل نخواهد شد.

گفتنی است در نود و ششمین جلسه کارگروه تنظیم بازار به تاریخ ۲۶/۳/۹۹، مقرر گردید که تمام کارخانجات تولیدی و واردکنندگان تایر به خصوص نمایندگان توزیع و خرده‌فروشی‌ها ملزم به ثبت اطلاعات تولید، واردات و فروش خود در سامانه جامع تجارت شوند و عدم ثبت اطلاعات توسط آنان به معنی عرضه خارج از شبکه و تخلف از وظایف قانونی ایشان است.
منبع:تسنیم
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->