ارتش اوکراین از سوی انگلیس به موشک‌های جدید کروز تجهیز شد حماس و جهاد اسلامی به تصویب طرح اعدام اسرای فلسطینی واکنش نشان دادند وزرای دفاع کره‌ جنوبی و آمریکا از منطقه غیرنظامی میان دو کره بازدید کردند قالیباف: هدف ما رساندن یارانه‌ها به مصرف‌کنندگان واقعی است سرلشکر رحیم‌صفوی: اسرائیل پس از آنکه سامانه‌های پدافندی‌اش از کار افتاد مجبور به درخواست برای پایان جنگ شد بیانیه سپاه به مناسبت ۱۳ آبان | افشای چهره واقعی دیپلماسی آمریکایی نخست وزیر قطر: خواهان حصول توافق میان تهران و واشنگتن هستیم دیدار جمعی از دانش آموزان و دانشجویان با رهبر معظم انقلاب (۱۲ آبان ۱۴۰۴) | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: اختلاف جمهوری اسلامی و آمریکا یک اختلاف تاکتیکی نیست، یک اختلاف ذاتی است سخنگوی دولت: در کوچک‌سازی، نه کارمندی اخراج و تعدیل می‌شود، نه حقوق کسی کاهش می‌یابد پزشکیان: دولت مصمم است مانع قطع گاز و برق در کشور شود ویدئو | مجری کانال ١٣ اسرائیل جزئیات بیماری نتانیاهو را فاش کرد رئیس قوه قضاییه: بانک مرکزی نباید اجازه دهد کار بانک‌ها به مرحله جراحی برسد پیشتازی دموکرات‌ها در انتخابات فرمانداری‌های آمریکا سفارت ایران در کابل، در واکنش به زلزله در شمال افغانستان: مانند همیشه در کنار مردم افغانستان خواهیم بود اعیاد فطر و قربان از سوی یونسکو به رسمیت شناخته شدند پکن از رفتار «تأسف‌برانگیز» نخست‌وزیر ژاپن در رابطه با تایوان انتقاد کرد بیکدلی در دیدار با مدیرعامل راه‌آهن آخرین وضعیت همکاری ریلی ایران و افغانستان را بررسی کردند برگزاری انتخابات تمام الکترونیک در مشهد و کشور بقائی: ما از عملکرد طرف افغانستانی درباره حقابه ناراضی هستیم | هیچ پیام رسمی با محوریت مذاکره، به آمریکا منتقل نشده است (۱۲ آبان ۱۴۰۴) دستور ترامپ به انجام آزمایش اتمی از بلوف تا واقعیت نفوذ یک پهپاد، پروازهای شمال آلمان را متوقف کرد معاون‌اول رئیس‌جمهور: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم اولیانوف: آماده‌ایم برای حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران کمک کنیم ترامپ: عربستان به روند عادی‌سازی روابط با اسرائیل خواهد پیوست یونیسف: کمک‌های بشردوستانه در غزه کافی نیست | آتش‌بس بی‌فایده بوده است! تداوم حملات اسرائیل به غزه و نقض آتش‌بس (۱۲ آبان ۱۴۰۴) مجلس با تشکیل سازمان ملی مهاجرت موافقت کرد
سرخط خبرها

عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم

  • کد خبر: ۳۲۱۷۲۵
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۲
عراقچی: نباید به وضع موجود راضی باشیم
وزیر خارجه با بیان این که «نباید به وضع موجود راضی باشیم» تاکید کرد: باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاورد‌های بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست مشترک هم‌اندیشی و هم‌فکری سیدعباس عراقچی وزیر امور خارجه با معاونین، مدیران کل و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه در محل این وزارتخانه برگزار شد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این نشست، ضمن قدردانی از حُسن ظن و ابراز محبت مقام معظم رهبری به وزارت خارجه تأکید کرد: مفتخریم که رهبر معظم انقلاب پس از آغاز به کار دولت چهاردهم و در فرصت زمانی شش ماهه، سه بار از وزارت امور خارجه به عنوان دستگاهی فعال و پُرکار یاد کرده‌اند. البته این موفقیت‌ها مرهون عملکرد و تلاش همه بخش‌های وزارت امور خارجه است که دست در دست هم کار‌ها را در حوزه‌های مختلف پیش بردند.

عراقچی در عین حال تاکید کرد: البته نباید به وضع موجود راضی باشیم، بلکه باید تلاش و فعالیت بیشتری داشته باشیم و به دستاورد‌های بیشتر و بالاتری دست پیدا کنیم و تحرک فعال و مبتکرانه برای گره‌گشایی از مسائل و مشکلات کشور باید با قوت تداوم یابد.

وزیر امور خارجه اعتماد رهبری و مجموعه قوای سه‌گانه به وزارت امور خارجه را سرمایه ارزشمندی برای تداوم و ارتقای برنامه‌ها و تحرک بیشتر در عرصه سیاست و روابط خارجی توصیف کرد و افزود: این امر، وظیفه کارگزاران نظام در عرصه سیاست خارجی برای کمک به حل مشکلات کشور ر دوچندان و سنگین‌تر می‌کند.

عراقچی با مرور سریع روند تحولات در عرصه سیاست و روابط خارجی از زمان آغاز بکار دولت چهاردهم و با اشاره به پشت سر گذاشتن مقاطع حساس تاکنون، بر تلاش مجموعه وزارت امور خارجه به منظور پیگیری سیاست خارجی فعال، موثر و فراگیر به خصوص سیاست حُسن همسایگی و ناکام گذاشتن توطئه‌های دشمنان علیه امنیت و منافع ملی کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به تعامل مستمر، سازنده و هم‌افزا بین وزارت امور خارجه و مجلس شورای اسلامی به خصوص ارتباط خوب با هیأت رئیسه و رئیس و اعضای کمیسیون سیاست خارجی و امنیت ملی مجلس شورای اسلامی، تداوم روند همکاری بین دستگاه سیاست خارجی و خانه ملت را در پیشبرد اهداف کشور موثر و مهم دانست.

عراقچی همچنین ضمن قدردانی از تلاش‌های بی‌دریغ همه کارکنان وزارت امور خارجه در مرکز و نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور، از پیشکسوتان این وزارتخانه تجلیل کرد و همچنین یاد و خاطره وزیر شهید حسین امیرعبداللهیان را گرامی داشت و خاطر نشان ساخت: شهید امیرعبداللهیان جان خود را در خدمت به ایران عزیز و مردم شریف نثار کرد و نام ایشان تا ابد در حوزه سیاست خارجی ماندگار شد.

در این نشست برخی از مدیران و رؤسای ادارات وزارت امور خارجه دیدگاه‌ها، نقطه نظرات و پیشنهاد‌های خود را در راستای بهبود و ارتقای عملکرد دستگاه سیاست خارجی در زمینه‌های مختلف سازمانی و اداری، علمی و پژوهشی، توسعه و آموزش نیروی انسانی، سیاست گذاری، اتخاذ مواضع و تدوین راهبرد‌های سیاست خارجی و بکارگیری فناوری‌های نوین ارتباطی همچون هوش مصنوعی مطرح کردند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->