نامۀ فرمانده کل ارتش به رهبر معظم انقلاب: ضربات قاطعی به پیکر رژیم جعلی صهیونیستی وارد خواهیم کرد انهدام ۴۴ پهپاد و ریزپرنده رژیم منحوس صهیونیستی در مرزهای کشور طی ۴۸ ساعت گذشته (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی سخنگوی دولت با مردم، هر روز ساعت۱۳ از شبکه خبر دستگیری ۲ نفر از اعضای تیم تروریستی موساد توسط فراجا + فیلم (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) جلسات علنی مجلس این هفته طبق روال برگزار خواهد شد یک کارشناس مصری: حمله رژیم صهیونیستی به ایران، زمینه‌ساز نابودی اسرائیل است برگزاری اجلاس کمیته سیاسی APA به میزبانی مشهد به زمان دیگری موکول شد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: وعده صادق ۳، آغاز مسیر انتقام ملی است دبیر اول حزب کارگزاران سازندگی ایران-خراسان رضوی: مذاکره براساس شرایط فعلی عادلانه نخواهد بود | این جنگ منطقه را نیز آرام نمی‌گذارد ماجرای شنیده‌شدن صدای مهیب در تربت‌حیدریه چه بود؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) خبر‌های مبنی بر حمله به پالایشگاه اصفهان کذب است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) یحیی سریع: با هماهنگی ارتش و سپاه پاسداران ایران، یافا در سرزمین‌های اشغالی را هدف قرار دادیم عراقچی: اسرائیل با حمله به تأسیسات هسته‌ای، خط قرمز جدیدی را نقض کرد | حملات ایران به اسرائیل ادامه خواهد داشت + فیلم ترامپ: آمریکا هیچ ارتباطی با حمله دیشب اسرائیل به ایران نداشت (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش بقائی به اظهارات وقیحانه مقامات آلمانی | تاریخ را به خاطر داشته باشید تظاهرکنندگان آمریکایی با پلیس درگیر شدند (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) الجزیره: ایران حملات خود علیه اسرائیل را تشدید خواهد کرد موج سوم حملات موشکی ایران به رژیم صهیونیستی + تلفات اسرائیل و جزئیات (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) اعلام بیش از ۱۰۰ زخمی در حمله جدید موشکی ایران به اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) واشنگتن: اتباع آمریکایی هرچه سریع‌تر ایران را ترک کنند آکسیوس از درخواست کمک اسرائیل از آمریکا خبرداد | ان بی سی: پنتاگون در جلسه‌ای اضطراری درخواست اسرائیل را بررسی می‌کند گروسی: تاسیسات غنی‌سازی فردو و رآکتور آب سنگین خنداب آسیب ندیده‌اند تمسخر گنبد آهنین اسرائیل توسط یک شهروند کرانه باختری + فیلم جزئیات موج جدید حملات پهپادی ایران به اسرائیل در روز دوم وعده صادق ۳ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) موشک‌های روز دوم وعده صادق ۳ چه ویژگی‌هایی داشت؟ (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ایجاد آشوب میان شهرک‌نشینان اسرائیل پس از حمله موشکی ایران (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) عکس‌هایی از تخریب موشک‌های ایرانی در شهر‌های اسرائیل (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۱۷۶۰
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۲
پایان عملیات آزادی گروگان‌های قطار در پاکستان با هلاکت ۳۳ تروریست (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
عملیات ارتش پاکستان پس از گذشت ۲۴ ساعت از حمله تروریستی به قطار مسافربری در ایالت بلوچستان با آزادی اکثر سرنشینان به پایان رسید و طی آن ۳۳ نفر از گروگانگیر‌ها به هلاکت رسیدند و ۲۵ سرنشین از جمله چهار نفر از نیرو‌های امنیتی جان باختند.

به گزارش شهرآرانیوز، شبکه‌های پاکستانی با اعلام پایان عملیات نظامی در منطقه بیابانی بولان واقع در ایالت بلوچستان جایی که روز گذشته قطار مسافربری با بیش از ۴۴۰ مسافر توسط عناصر تروریستی ارتش آزادیخواه بلوچ متوقف شده بود، گزارش دادند که هر ۳۳ تروریست که گروگانگیر‌های اصلی این حادثه بودند توسط نیرو‌های امنیتی کشته شدند.

سخنگوی ارتش پاکستان ساعاتی قبل با اعلام پایان گروگانگیری سرنشینان قطار گفت که چهار نظامی و ۲۱ مسافر نیز در جریان این حادثه جان خود را از دست دادند.

در ابتدای این حادثه گروه تروریستی و تجزیه طلب ارتش آزادیخواه بلوچ مسئولیت حمله و گروگانگیری قطار را برعهده گرفت و تهدید کرد که در صورت هرگونه عملیات نجات از سوی ارتش، تمامی سرنشینان از جمله نیرو‌های نظامی که در حال بازگشت از کویته بودند را اعدام خواهد کرد.

مسئولان پاکستانی می‌گویند که حمله به قطار مسافربری از داخل افغانستان طراحی شده و تروریست‌ها به طور مستمر با تلفن‌های ماهواره‌ای با سرکردگان خود در افغانستان در تماس بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->