حمله هوایی رژیم صهیونیستی به مناطقی از سوریه (۹ خرداد ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس جمهور به «ریحانه مبینی» برای کسب مدال طلا در دو و میدانی آسیا سطح مناسبات ایران و تاجیکستان افزایش می‌یابد پیام تسلیت رئیس‌جمهور به محمد هاشمی رفسنجانی رویترز: آمریکا و تروئیکای اروپا به دنبال فشار بر ایران در آژانس اتمی شهادت سرباز بوشهری در درگیری با قاچاقچیان (۹ خرداد ۱۴۰۴) شهادت ۲ مرزبان در مریوان بر اثر انفجار مین (۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: به توافق با ایران نزدیک هستیم سازمان ملل هشدار داد: غزه بدترین وضعیت فاجعه‌بار خود را تجربه می‌کند تذکر وزیر ارتباطات به اپراتور‌ها درباره سرعت اینترنت دیدار مسئول حزب‌الله با مقام سازمان ملل فنلاند مدعی جاسوسی ایران از این کشور شد احضار کاردار اتریش به وزارت خارجه ایران (۹ خرداد ۱۴۰۴) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: پرونده بابک زنجانی مبهم است؛ قوه‌قضائیه شفاف‌سازی کند ماکرون بر اهمیت مذاکرات تهران-واشنگتن تأکید کرد روسیه: دیدار پوتین با ترامپ و زلنسکی منوط به پیشرفت در مذاکرات مستقیم است برای اولین بار در تاریخ، استفاده از لیزر در یک جنگ رسمی تأیید شد + ویدئو توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت تتلو (۹ خرداد ۱۴۰۴) نتانیاهو در بیمارستان بستری شد عارف با شهباز شریف گفت‌و‌گو کرد واشنگتن: مذاکرات آمریکا و ایران رو به پیشرفت است طرح دوحزبی در کنگره آمریکا برای اعمال تحریم‌های دائمی علیه ایران تصویب شد پزشکیان: بنای ایران و عمان «توسعه در کنار هم» است مقام‌های ارشد نظامی کره شمالی برکنار شدند متن کامل پیشنهاد جدید ویتکاف درباره غزه منتشر شد حماس: در حال بررسی طرح آتش‌بس پیشنهادی ویتکاف هستیم پزشکیان در گفت‌وگو با تلویزیون عمان: وحدت اسلامی، کلید نقش‌آفرینی در نظم جدید جهانی است
سرخط خبرها

بن سلمان و پوتین درباره تلاش‌ها برای حل بحران اوکراین گفت‌و‌گو کردند

  • کد خبر: ۳۲۱۹۳۰
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
بن سلمان و پوتین درباره تلاش‌ها برای حل بحران اوکراین گفت‌و‌گو کردند
«محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان در تماس تلفنی با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه درباره تلاش‌ها برای حل بحران اوکراین گفت‌و‌گو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در این تماس تلفنی زمینه‌های همکاری موجود بین دو کشور و راه‌های توسعه آنها بررسی شد.

بر اساس این گزارش، آنها همچنین تلاش‌ها برای حل بحران اوکراین را بررسی کردند و ولیعهد عربستان بر تعهد این کشور به انجام تمام تلاش‌ها برای تسهیل گفت‌و‌گو و هر آنچه که منجر به راه‌حل سیاسی برای بحران اوکراین شود، تاکید کرد.

عربستان سعودی به تازگی میزبان جلسات جداگانه‌ای بین «مقامات آمریکا و روسیه» و «مقامات آمریکا و اوکراین» بود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مایکل (مایک) والتز روز سه‌شنبه پس از نشست هشت‌ساعته با اوکراینی‌ها در جده عربستان سعودی به خبرنگاران گفت: «اوکراین برای صلح آماده است و اکنون به روس‌ها این پیشنهاد را ارائه می‌دهیم و پاسخ آنها را می‌گیریم».

مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا نیز گفت: «ما اکنون این پیشنهاد را به روس‌ها خواهیم داد و امیدواریم که آنها بگویند بله، به صلح بله بگویند. توپ اکنون در زمین آنهاست.»

وی افزود: «اگر آنها بگویند نه، ما متأسفانه خواهیم دانست که مانع صلح در اینجا چیست.»

والتز گفت که با همتای روسی خود «در روز‌های آینده» صحبت خواهد کرد.

رسانه‌های آمریکایی ۱۱ مارس ۲۰۲۵ برابر با ۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۳ گزارش دادند، بر اساس بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین و پس از بیش از هشت ساعت گفت‌و‌گو‌های طرفین در عربستان سعودی با هدف پایان دادن به جنگ، اوکراین اعلام کرد که آتش بس ۳۰ روزه با روسیه را می‌پذیرد.

شبکه سی ان بی‌سی آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی اعلام کرد: این توافق پس از بیش از هشت ساعت مذاکرات میان مقامات اوکراینی و هیات آمریکایی به رهبری مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده، در شهر جده عربستان سعودی به دست آمد.

در بیانیه مشترک ایالات متحده آمریکا و اوکراین که توسط وزارت امور خارجه آمریکا منتشر شد، آمده است: «اوکراین آمادگی خود را برای پذیرش پیشنهاد ایالات متحده برای برقراری آتش‌بس موقت ۳۰ روزه که با توافق طرفین قابل تمدید است و منوط به پذیرش و اجرای همزمان از سوی فدراسیون روسیه است، اعلام کرد. ایالات متحده به روسیه اطلاع خواهد داد که عمل متقابل روسیه، کلید دستیابی به صلح است.»

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->