آغاز غربالگری ۱۴۰۴ نوزادان در خراسان رضوی از شنبه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | آماده‌باش ۵۶ مرکز درمانی منتخب برای کودکان در استان دستگیری سارق سابقه‌داری که به اموال مُرده هم رحم نکرد دود دست دوم سیگار نقض قاطع حق‌الناس است | دورهمی بدون دخانیات را به یک برند خانوادگی تبدیل کنیم ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴) | مشهد از فردا گرم می‌شود شینا انصاری: وضعیت معیشت و رفاه کارکنان محیط زیست بهبود می‌یابد یک زن زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شد نتیجه جلسه پرونده محیط‌بان کرمانی به زودی اعلام خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ خرداد ۱۴۰۴) | آخر هفته طوفانی در ۷ استان برخورد مرگبار یک خودرو با خرس قهوه‌ای در سوادکوه وزیر آموزش و پرورش: وضعیت نیروهای حق‌التدریس فرهنگیان از استخدامی‌ها بهتر است آیا خوردن شیرینی و دسر باعث هضم غذا و گوارش بهتر می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است منیزیم چه فوایدی برای سلامت دارد؟ دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی بیماری ام‌اس در کمین دختران و زنان جوان | چطور پیشگیری کنیم؟ همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین‌المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

انتقال ۶ زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور (۲۵ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۲۲۰۸۴
  • ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۴
انتقال ۶ زندانی ایرانی از قزاقستان به کشور (۲۵ اسفند ۱۴۰۳)
معاون حقوق بشر و امور بین‌الملل وزیر دادگستری و رئیس کمیته انتقال محکومان گفت: ۶ ایرانی محبوس در زندان‌های قزاقستان به کشور منتقل شد و این محکومان ادامه دوران محکومیت خود را در زندان‌های ایران می‌گذرانند.

به گزارش شهرآرانیوز، عسکر جلالیان، با اعلام این خبر، اظهار کرد: امروز در چهارمین مرحله از انتقال ایرانیان محبوس در زندان‌های قزاقستان به کشور، ۶ نفر از این افراد با پیگیری کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری و سفارت جمهوری اسلامی ایران در این کشور، برای گذران ادامه دوران محکومیت به کشور منتقل شدند.

وی ادامه داد: تنها ایرانی محبوس در زندان‌های قرقیزستان نیز پس از انجام تشریفات قانونی برای گذران ادامه دوران محکومیت خود به کشور منتقل شد.

رئیس کمیته انتقال محکومین وزارت دادگستری با اشاره به فرارسیدن تعطیلات عید نوروز اظهار داشت: افراد سودجو تلاش می‌کنند با استفاده از ناآگاهی مسافران نسبت به قاچاق، انتقال و فروش موادمخدر اقدام کنند و بهترین و کم هزینه‌ترین راه، استفاده از مسافران و رانندگان ترانزیت است.

معاون وزیر دادگستری گفت: ضروری است مسافران و رانندگان ضمن امتناع از قبول بسته‌های امانتی، قوانین و مقررات و موارد ایمنی مرتبط را کاملا رعایت و موارد این چنینی را به مامورین مرزی گزارش دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->