هشدار پلیس فتا درباره پیامک‌های جعلی؛ از ابلاغیه قضایی تا قطع یارانه تشکیل پرونده قضایی در رابطه با مفقود شدن الهه حسین‌نژاد کشف جسد مالک گلخانه در شاهنامه مشهد درباره ازدواج مجدد که ضرورتی ممکن در هر سن و موقعیتی است | نقطه سرخط نگه داشتن کارنامه و پرونده دانش‌آموز به بهانه تسویه حساب ممنوع است مدرسه مجازی تنوع مدارس بزرگسال را کم می‌کند فوت ۵ زائر ایرانی در عربستان سعودی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درمورد رشته‌های جدید بازطراحی شده در شاخه کاردانش (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) آیا مصرف نوشابه برای بهبود اسهال و سوءهاضمه مفید است؟ افزایش کیفیت محصولات آرایشی ایرانی، راهی برای مقابله با قاچاق هشدار عربستان به زائران درباره افزایش دمای هوا حکمت‌کارت خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری شارژ شد +مبالغ نخستین عمل بیوپسی از ضایعات مغزی در مشهد انجام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) هشدار جدی درباره عوارض مرگبار داروی «دراگون» برای افزایش وزن دانشگاه‌ها آماده اجرای طرح پزشکی خانواده هستند توله خرس گمشده حوالی پارک پردیسان است افزایش ویزیت، کاهش ویزا رکورد جدید جوجه‌آوری اردک مرمری در تالاب هورالعظیم ثبت شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | سه‌شنبه، گرم‌ترین روز هفته جاری اختلال در امتحان نهایی نهمی‌ها | رمز فایل سؤالات اشتباه بود! درخواست از تامین اجتماعی برای سرعت عمل در پرداخت حقوق رانندگان بازنشسته دعوت سازمان نوسازی مدارس از مردم برای مشارکت در مدرسه‌سازی سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس: ۳۰۰ هزار معلم بلاتکلیف داریم | تلاش کردیم ظلمی که در گزینش‌ها می‌شد را جبران کنیم ۹ کشتارگاه غیرمجاز در مشهد پلمب شد | هشدار جدی دامپزشکی درباره شیوع تب کریمه کنگو در عید قربان ۲ سامانه برای رصد پروژه‌های مدرسه‌سازی راه‌اندازی شد ۳۱ درصد هر دام، ضایعات خطرناک | فاجعه چرخش بیماری با کشتار خانگی در عید قربان یک کشته و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی پراید در بزرگراه شهید چراغچی مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) گزارش میدانی از وضعیت مصرف انرژی در برخی ادارات مشهد | صرفه جویی نصفه‌نیمه!
سرخط خبرها

کشف ۴ انشعاب دزدی از خط لوله انتقال گازوئیل در هرمزگان+ویدئو

  • کد خبر: ۳۲۲۴۶۲
  • ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
کشف ۴ انشعاب دزدی از خط لوله انتقال گازوئیل در هرمزگان+ویدئو
رئیس کل دادگستری هرمزگان از کشف ۴ انشعاب غیرمجاز برای سرقت از خط لوله سراسری انتقال فرآورده‌های نفتی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی قهرمانی رئیس کل دادگستری هرمزگان امروز در گفت‌وگوی خبری با اشاره به دستورات ریاست قوه قضائیه برای رسیدگی به موضوع سرقت و قاچاق سوخت جهت کمک به دولت با هدف رفع مشکل ناترازی انرژی و اجرای طرح کنترل در مبادی تولید، عرضه، توزیع و خطوط لوله فرآورده‌های نفتی، گفت: به دستور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان هرمزگان و با اقدامات فنی انجام شده توسط دستگاه‌های امنیتی و انتظامی ۴ انشعاب غیرمجاز از خط لوله اصلی فرآورده‌های نفتی در اطراف شهر بندرعباس، شناسایی و مسدود شد.

وی افزود: این انشعاب‌های غیرمجاز در خط لوله سراسری انتقال نفت گاز در حدفاصل روستا‌های سرریگ و ایسین ایجاد شده است.

قهرمانی تصریح کرد: با حضور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرعباس به همراه ضابطین و کارشناسان در محل، پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شده که تعدادی از این انشعابات غیر مجاز برای سرقت از خط لوله انتقال فرآورده‌های نفتی در زمان احداث این خط لوله و تعداد دیگری نیز به تازگی کشیده شده است که آثار سوختگی ناشی از جوشکاری و رنگ آمیزی آن توسط سارقین بر روی بدنه خط لوله مشهود می‌باشد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان اظهار کرد: این انشعاب‌های غیرمجاز برای سرقت از خط لوله اصلی انتقال فرآورده‌های نفتی در ۴ نقطه ایجاد شده است که پس از کشف آنها ضمن کور کردن و مسدود ساختن انشعابات غیر مجاز، اقدامات فنی و پلیسی جهت شناسایی عوامل این سرقت فرآورده‌های نفتی آغاز شده است و سرنخ‌های خوبی از متهمین بدست آمده است.

وی همچنین با یادآوری تذکرات و پیگیری‌های دو سال اخیر دستگاه قضائی به مسئولین و مدیران وزارت نفت مبنی بر لزوم افزایش نظارت و پایش خطوط لوله و استفاده از دستگاه‌های میتر (لیتر شمار) و پایش مبتنی بر فناوری بر ضرورت نصب هر چه سریع‌تر این دستگاه‌ها جهت جلوگیری از تاراج سرمایه‌های ملی، خصوصاً در شرایط فعلی و ناترازی انرژی در کشور تأکید کرد.

رئیس کل دادگستری هرمزگان خاطرنشان کرد: علاوه بر نصب میتر‌های فنی و پایش‌های الکترونیک، باید تجهیزات کارآمد پیشتیبان هم نصب شوند و در اختیار مراجع نظارتی قرار گیرند تا نظارت و صحت سنجی به شکل دقیق‌تری امکان پذیر باشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->