«خط مقاومت» به آنتن شبکه سه بازگشت + زمان پخش بازیگران «جزر و مد» خواستار پاسخ‌گویی پلتفرم استارنت شدند اولین همکاری رضا عطاران و نوید محمدزاده در اثری جدی هزینه تولید فصل اول «جوکر» فاش شد! منیر قیدی، کارگردان سینما: نگاه انسانی به سینما داشته باشیم «در آغوش ایران» فرصتی برای اکران تولیدات سینمایی | نشست صمیمانه فیلم‌سازان جوان مشهدی با منیر قیدی، کارگردان سینما + فیلم بهرام افشاری با نقشی متفاوت به جشنواره فجر می‌رود آمریکا ویزای برنده نوبل ادبیات را لغو کرد کارگردان «الگوریتم»: هدفمان ساخت قصه‌ای صادقانه بود بازگشت قدرتمندانه داستان اسباب‌بازی‌ها | پیکسار هنوز استاد احساس است توقف اجرای نمایش‌های کمدی و غیرکمدی در سالروز شهادت حضرت زهرا (س) (۱۲ و ۱۳ آبان ۱۴۰۴) پرستاره‌ترین فیلم کمدی سینما اکران شد | نگاهی به فیلم «آقای زالو» با بازی مهران مدیری انتشار کتاب «من خبرنگارم» به قلم ارسلان رسولی مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) مجریانی که بازیگر شدند بحران نبود استقلال | نگاهی به سریال «محکوم»، ساخته سیامک مردانه تولید اثر؛ از دردسر‌های اداری تا هزینه‌های سرسام‌آور | نگاهی به مشکلات تولید و اجرای تئاتر در مشهد جان ویلیامز موسیقی فیلم جدید استیون اسپیلبرگ را می‌سازد بازگشت «محمدرضا گلزار» به شبکه نمایش خانگی بلیت ۲ میلیون تومانی برای نمایش بهنوش طباطبایی و هوتن شکیبا!
سرخط خبرها

دوبله فیلم آقای گودریچ برای پخش از شبکه دو

  • کد خبر: ۳۲۲۵۴۸
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۴
دوبله فیلم آقای گودریچ برای پخش از شبکه دو
فیلم سینمایی «آقای گودریچ» با گویندگی ۱۹ نفر از گویندگان گفتار فیلم دوبله شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «آقای گودریچ» در گونه کمدی و درام محصول آمریکا در سال ۲۰۲۴ قرار است از شبکه دو سیما پخش شود.

مدیر دوبله این سینمایی شراره حضرتی و صدابردار آن سعید عابدی است. شیلا آژیر، زهره اسدی، دانیال الیاسی، علی بیگ محمدی، مونا خجسته، مهرالملوک رفیعی طاری، شیرین روستایی، آرزو روشناس، پریا شفیعیان، سعید شیخ زاده، کسری کیانی، ابوالقاسم محمدطاهر، مریم معینیان، غلامرضا مهرزادیان، بهمن هاشمی، عباس نباتی، صنم نکواقبال، نازنین یاری و شراره حضرتی صداپیشه‌های این اثر بوده‌اند.

خلاصه روایت این اثر از این قرار است که اندی گودریج شصت‌ساله، گالری‌دار موفقی است که متاسفانه در دو ازدواجش شکست خورده است او در نهایت بعد از این که همسر دومش هم او را ترک می‌کند تصمیم می‌گیرد شغلش را کنار گذاشته و باقی عمرش را با خانواده‌اش وقت بگذراند.

لزوم تعادل برقرار کردن میان علایق کاری و شخصی و مسئولیت‌های مربوط به زندگی خانوادگی همواره یکی از مسائل بغرنجی است که انسان‌ها در زندگی‌های خانوادگی با آن مواجهند و تناقض‌ها و تضاد‌هایی که از این میانه برمی خیزد، گاهی آنها را در راه موفقیت در زندگی هایشان با دشواری‌هایی مواجه می‌سازد. در فیلم سینمایی «آقای گودریچ»، این تناقض‌ها و تضاد‌ها میان علایق شخصی و وظایف و مسئولیت‌های زندگی خانوادگی هم برای شخصیت اصلی رویداد‌هایی تراژیک و عجین با شکست را باعث می‌شود و هم به رویداد‌هایی کمیک در تنش‌ها در مناسبات وی با یکی از دخترانش مواجه می‌شود که در نهایت می‌تواند شخصیت را از قهقرای شکست بیرون بکشد و با ایجاد تعادل مبارک فوق، دوباره در جاده‌ی موفقیت قرار دهد.

واحد جستجوی اداره کل تامین و رسانه بین‌الملل، مسئولیت رصد این اثر را بر عهده داشته و پس از طی مراحل تایید و تخصیص، نسخه اصلی را تهیه و تأمین کرده و اکنون پس از طی شدن روند‌های ترجمه، ویراستاری و سپس دوبله، قرار است پس از آماده سازی از شبکه‌ی دو، برای مخاطبان پخش شود.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی سیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->