به گزارش شهرآرانیوز؛ این ماده واحده در جلسه ۹۱۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی در ۱۴ اسفندماه تصویب شد که طی آن محمد صادق باطنی، فاطمه مهاجرانی و الهام یاوری به مدت سه سال به عضویت شورای عالی نوجوانان و جوانان درآمدند.
یاوری؛ عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان (سمپاد)، صادق باطنی؛ مدیر شبکه تلویزیونی امید و فاطمه مهاجرانی؛ سخنگوی دولت چهاردهم هستند.
این مصوبه به امضای دکتر مسعود پزشکیان رسیده و برای اجرا به شورای عالی نوجوانان و جوانان، وزارت ورزش و جوانان و نهاد ریاست جمهوری ابلاغ شده است.
متن این مصوبه به شرح ذیل است:
«ماده واحده- با استناد به بند ۲۴ ماده ۳ اساسنامه شورای عالی نوجوانان و جوانان» (مصوب جلسه ۹۰۰ مورخ ۰۸/۰۳/۱۴۰۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی) و در راستای تکمیل ترکیب این شورا، این سه نفر جهت عضویت در شورای عالی نوجوانان و جوانان انتخاب میشوند.