نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی

  • کد خبر: ۳۳۱۴۲۵
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۸
۱۸۶ هزار میلیارد ریال، مشارکت تاریخی خیرین خراسان رضوی در نهضت مدرسه‌سازی
معاون برنامه‌ریزی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور گفت: سال گذشته خیرین خراسان رضوی توانستند مشارکت تاریخی ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی را به ثبت برسانند که همین بخش خرد ۶۰۰ میلیارد تومانی آن از برخی استان‌های کشور بیشتر است. این یک آمار خیره‌کننده است. خراسان رضوی پرچم‌دار نهضت مدرسه‌سازی در کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا راشکی در بیست‌وهفتمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی که صبح امروز (پنجشنبه، ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) با حضور استاندار خراسان رضوی، مدیرکل آموزش و پرورش استان و جمعی از مسئولان دستگاه‌های اجرایی، مدیران شهری و خیرین مدرسه‌ساز برگزار شد، خراسان رضوی را پرچم‌دار نهضت مدرسه‌سازی در کشور خواند و اظهار کرد: سال گذشته، خیرین نیک‌اندیش این استان توانستند مشارکت تاریخی ۱۸ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومانی را آن هم فقط در یک سال به ثبت برسانند که حتی همین بخش خرد ۶۰۰ میلیارد تومانی آن از برخی استان‌های کشور بیشتر است. این یک آمار خیره‌کننده است. دست تک‌تک شما مردان و زنان تاریخ‌ساز را می‌بوسیم.

وی افزود: وضعیت در خراسان رضوی به جایی رسیده که خیرین این استان، پروژه‌های مقیاس متوسط و کوچک همچون مدارس روستایی را چهل‌روزه به بهره‌برداری می‌رسانند. این یک الگوی موفق و درخشان است که ما متمرکز بر الگوسازی از آن برای کل کشور هستیم.

معاون برنامه‌ریزی و مشارکت‌های مردمی سازمان نوسازی مدارس کشور خاطرنشان کرد: خیرین مدرسه‌ساز، معماران نسل آینده ایران اسلامی هستند و در این مسیر، از شخص رئیس‌جمهور که با لباس کارگری در پروژه ساخت یک مدرسه در استان خوزستان شرکت کرد تا استاندار و فرماندار و همه مدیران مسئول، همگام و همراه این عزیزان هستند. مهم است این انرژی ملی رو به فرسودگی نگذارد و عزمی که دولت چهاردهم در تمرکز بر این نهضت از خود نشان داده، با افتتاح پیاپی پروژه‌های آموزشی مهم در سطح استان‌ها و به‌خصوص خراسان رضوی نمود عینی پیدا کند.

طرح جدید مجلس برای معافیت مالیاتی مدرسه‌سازان

در ادامه این مراسم، محسن زنگنه، نایب‌رئیس کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی نیز در سخنانی از طرح جدید مجلس دوازدهم برای حمایت از پروژه‌های آموزشی خیرساز خبر داد و تصریح کرد: در طرح جدید، مشوق‌های مالیاتی ویژه‌ای برای خیرین لحاظ شده که ساخت و تکمیل مدارس نیمه‌تمام را شتاب می‌بخشد و زمینه مشارکت گسترده‌تری را برای نیکوکاران فراهم می‌کند. براین اساس، مجلس تصویب کرده تا در بند «خ» ماده ۲۰ قانون برنامه هفتم توسعه، اگر خیّری در پروژه‌ای نیمه‌تمام، حداقل نیمی از هزینه ساخت پروژه را بپردازد، ۱۲.۵ درصد از کل مبلغ پروژه به‌عنوان اعتبار مالیاتی برای وی لحاظ شود.

وی تأکید کرد: از آنجاکه بسیاری از خیرین مدرسه‌ساز استان در فعالیت اقتصادی خصوصی خود متمرکز بر امور بازرگانی و صنعتی هستند، این اعتبار مالیاتی می‌تواند انگیزه بسیار چشمگیری برای عزیزان نیک‌اندیش ما در این حوزه ایجاد کند؛ زیرا در ادامه این بند نیز به‌صراحت قید شده که اگر میزان مشارکت خیّر در یک پروژه نیمه‌تمام بیش از ۵۰ درصد باشد، برای هر میزان اضافه ۲۵ درصد از مبلغ افزوده به عنوان اعتبار مالیاتی محاسبه شود و مثلاً در پروژه‌ای با هزینه ۱۰ میلیارد تومان، در صورتی که خیّر ۷.۵ میلیارد تومان کمک نقدی به میدان بیاورد، نیمی از این مقدار به‌عنوان مالیات منظور شده و در فعالیت اقتصادی خصوصی خود به همین مقدار از پرداخت مالیات معاف خواهد بود.

رئیس مجمع نمایندگان استان گفت: تصویب قطعی این طرح و موافقت دولت برای اجرای آن، تکلیف خیرین مدرسه‌ساز را در کل کشور روشن کرد و اراده قوای مقننه و مجریه برای کاهش بار مالیاتی بر فعالان اقتصادی و هدایت سرمایه‌های نقدی به پروژه‌های آموزشی و زیرساختی را به تصویر کشید. البته هنوز در حوزه اجرا چالش‌هایی وجود دارد، اما با وصول استفساریه مجلس در آینده نزدیک، این مسائل نیز برطرف خواهند شد.

وی بیان کرد: اینکه خیرین مشمول این طرح بشوند یا نه، به دو بند صریح و شفاف مشروط شده است؛ نخست اینکه پروژه باید جزو طرح‌های عمرانی مصوب دولت باشد که این موضوع با تأیید و پیگیری سازمان برنامه و بودجه استان‌ها محقق می‌شود و شرط دوم نیز آن است که مبالغ موردنظر خیرین به‌صورت مستقیم به حساب سازمان نوسازی مدارس واریز شود.

به گفته زنگنه، همه پرداخت‌ها از طرف خیرین مدرسه‌ساز باید پس از تأیید رسمی و فنی طرح انجام شود و ارائه فاکتور شخصی یا هزینه‌کرد‌های غیررسمی قابل قبول نیست. لیست پروژه‌های مشمول نیز بر اساس آیین‌نامه منتشر می‌شود تا هر نوع گردش مالی در این حوزه، شفاف و قابل پیگیری باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->