بهروزآذر: ۵ میلیون زن سرپرست خانوار در کشور داریم خیرین و نیکوکاران پیشقراول خدمت به مردم هستند چهارشنبه سوری و آداب و رسوم آن در فرهنگ مردم خراسان شمار کشته‌های تصادفات در سه روز اول سفر‌های نوروزی به ۶۲ تن رسید شمار مصدومان چهارشنبه سوری از ۱۰۰۰ نفر عبور کرد کشف ۱۲ تن مواد مخدر در سال ۱۴۰۳ در خراسان رضوی دستورالعمل ارائه خدمات درمانی به مصدومین احتمالی چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ ابلاغ شد خدمات بیمه سلامت در ایام نوروز تعطیل نخواهد شد ۵۸ قطع عضو و مصدومیت ۸۲۲ نفر در حوادث چهارشنبه سوری ۱۴۰۳ اسکان نوروزی در مدارس مشهد آغاز شد (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) آغاز پویش ملی «ثانیه‌های نجات» در سراسر کشور، از امروز (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات مجموعه‌های امتحانی آزمون دکتری ۱۴۰۵ اعلام شد سومین سابقه زندان برای زورگیر نوزده‌ساله آماده‌باش نوروزی پلیس در راه‌های خراسان رضوی مصدومیت ۱۹ نفر در حوادث چهارشنبه‌سوری مشهد طی چند روز گذشته (۲۸ اسفند ۱۴۰۳) | ۵ مصدوم روانه بیمارستان شدند رئیس پلیس راهور خراسان رضوی درباره وضعیت ترافیکی مشهد: زیرساخت‌های شهر با ترافیک همخوانی ندارد انتشار مقاله علمی استاد دانشگاه صنعتی شریف در یکی از مجلات معتبر فیزیک و شیمی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی در هفته اول فروردین ۱۴۰۴ خودروهای حادثه‌ساز در چهارشنبه آخر سال، تا پایان تعطیلات نوروز توقیف می‌شوند متن و پیام تبریک رسمی و دوستانه سال نو ۱۴۰۴ رویکردهای نوین یادگیری در انتظار دانش‌آموزان از مهرماه ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۸ اسفند ۱۴۰۳) | تحویل سال گرم در مشهد وزیر علوم: نوروز و افطار، نقشی فرامرزی و بین نسلی در تقویت هویت، وحدت و ارزش‌های مشترک میان ملت‌ها ایفا می‌کنند دیابت و فشارخون بالا، دو فاکتور خطرساز برای سلامت مادران باردار  شاخص اهدای عضو در دانشگاه علوم پزشکی مشهد دو برابر میانگین کشوری است تشرف بیش از ۴۰۸ هزار زائر به مشهد در ۷۲ ساعت اخیر | آماده‌باش ۲۰۰ مرکز درمانی و داروخانه در هسته مرکزی شهر هشدار وقوع سیلاب برای خراسان رضوی و ۱۵ استان دیگر در هفته اول فروردین ۱۴۰۴ ترکیدگی چرخ هواپیمای مشهد-رشت تکذیب شد | به علت نقص فنی پرواز انجام نشده است (۲۸ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خطر پارگی چشم و نابینایی بر اثر استفاده از مواد منفجره

  • کد خبر: ۳۲۲۷۲۴
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
خطر پارگی چشم و نابینایی بر اثر استفاده از مواد منفجره
رئیس بیمارستان فارابی با بیان این‌که هرساله قرار گرفتن در مواد انفجاری چهارشنبه سوری باعث آسیب به چشم و بینایی تعداد زیادی از شهروندان می‌شود، نسبت به آسیب‌های بینایی غیرقابل برگشت ناشی از انفجار مواد محترقه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم فخرایی اظهار کرد: یکی از بیمارستان‌هایی که در این شب پذیرای تعداد زیادی از مصدومان است، بیمارستان فارابی است. متأسفانه، به دلیل هیجانات جوانان و تلاش آنها برای ابراز شادی، حوادثی رخ می‌دهد که نه‌تنها خودشان را درگیر می‌کند، بلکه برای اطرافیان بی‌گناه چه تماشاگران و چه رهگذران نیز خطرات جدی به همراه دارد. هر سال در این روز و روز‌های پس از آن، با موارد متعددی از پارگی‌های چشمی مواجه می‌شویم که ناشی از پرتابه‌های مواد انفجاری است.

وی افزود: بسیاری از این آسیب‌ها نه‌تنها منجر به از دست رفتن بینایی می‌شود، بلکه گاه باعث از بین رفتن کامل ساختار چشم و آسیب جدی به زیبایی صورت فرد نیز خواهد شد. این آسیب‌ها می‌تواند مشکلات روحی و روانی عمیقی برای فرد ایجاد کند که تا پایان عمر همراه او خواهد بود.

رئیس بیمارستان فارابی خطاب به شهروندان تصریح کرد: اگر قصد شادی دارید، از روش‌های ایمن استفاده کنید و از انجام رفتار‌های پرخطر پرهیز نمایید. بهترین راه پیشگیری از آسیب، دوری از محیط‌های خطرناک است. اگر با وسیله نقلیه تردد می‌کنید، شیشه‌ها را بالا نگه دارید و مراقب باشید که در معرض مواد محترقه و انفجاری قرار نگیرید.

فخرایی خاطرنشان کرد: هر ساله در چهارشنبه‌سوری و روز‌های پس از آن، بیمارستان‌ها، به‌ویژه اورژانس بیمارستان فارابی، با حجم بالای بیماران مواجه می‌شوند. بسیاری از این بیماران از تهران و شهرستان‌ها مراجعه می‌کنند و تیم درمانی ما تا پایان تعطیلات نوروز درگیر مداوای آنها است. در برخی موارد، تنها می‌توان چشم را حفظ کرد، اما بینایی از دست می‌رود. متأسفانه در مواردی حتی چشم نیز قابل حفظ نیست و ظاهر فرد دچار آسیب جدی می‌شود بنابراین خواهش من از مردم این است که از خود محافظت و هیجانات خود را کنترل کنند تا تعطیلات نوروز را با شادی و سلامت سپری کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->